Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nick6

Włosy kolor...

Polecane posty

Gość nick6

Przez 4 lata farbowałam włosy na czarno chciałabym aby teraz były w kolorze ciemnej czekolady coś pod czarny (są bardziej naturalne) czy jak kupię ciemną czekoladę i położę na czarne włosy to chwyci?

Gość fghjkl
niestety nie ale zacznij farbowac wlosy jasniejsza farba niz czern:) po jakims czasie zobaczysz efekty

Zapewne nie. Moja koleżanka ponad rok farbowala na braz, potem je rozjasnila, potem znowu na braz i powoli czarny jej znika. Moja siostra farbuje sie na czarno i walnela na ten czarny rojasniacz to nic jej nie chwycilo. Także do kwestia cierpliwego nie farbowania na czarno. Albo dekoloryzacja u fryzjera

Gość fryzzz4344343
no cos ty nie chwyci ci musisz wpierw przeprowadzic dekoloryzajce czyli sciagnac kolor o powiedzmy 2 tony a potem dopiero polozyc farbe o kolorze braz. na czarnych nic ci nie wyjdzie nie ma takiej opcji wogole

Gość nick6
Acha czyli mogę po prostu kupić ciemną czekolade i zacząć nią malować włosy? By odzwyczić włosy od czarnej farby? Dobrze zrozumiałam?

Gość fghjkl
dobrze:)

Gość Minnie Mouse
Nie chwyci, ale tak jak radza dziewczyny farbuj sukcesywnie na jasniejsze kolory i po jakims czasie zobaczysz efekty

Gość dfghopoiuytewertyuio
ja przez prawie 6 lar farbowalam wlosy czarna farba postanowilam je dbarwic zajelo mi to 1,5 miesiaca dzis mam wlosy rudo-brazowe:), a wlosy sa w dobrym stanie

Gość nick6
Dziękuję za odpowiedzi. Więc o prostu od dziś przeżucam się na czarno czekoladę i będę cierpliwie czekać:)