Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaaaalena

DZIEWICTWO 25 latki :/

Polecane posty

Gość magdaaaaalena

Słuchajcie, są tutaj w większości kobiety więc mnie zrozumieją a muszę się wygadać. No więc straciłam to całe dziewictwo. Dość późno wiem wiem, ale no chyba przedtem mnie spotkałam faceta z którym chciałabym się przespać. No mniejsza z tym. Więc... było cudownie, mój chłopak jest fantastyczny pod każdym względem, kocham go szalenie, wiem że on mnie kocha. Ale to wszystko jeśli chodzi o mentalną, emocjonalną i psychiczną część tego seksu. Fizycznie... nie podobało mi się w ogóle. No jasne gra wstępna itd to było świetne, ale sam seks.. ;( Bolało, żadnego orgazmu, żadnej przyjemności. W ogóle nie wiem jak komuś się to może podobać. Przecież to jest niemożliwe żeby komuś sprawiało przyjemność wkładanie takiego ogromnego pręta tam. Ostatni raz kochaliśmy się wczoraj rano, i do teraz wszystko mnie boli. Przereklamowane to wszystko.

Gość bvvbc
a myslisz ze sie gdzie powinno sie go wkladac ? Do jamy ustnej ? A moze wolisz do odbytu ?

Gość magdaaaaalena
No ale po co on mi tam wkłada pogrzebacz przed penisem? :o

Gość majaaaaaaaaaaaaa
A ja korzystam z masturbacji i jest zajebiście poruszać czymś w sobie. :)

Gość majaaaaaaaaaaaaa
Za pierwszym włożeniem bolało na początku, ale teraz już jest super. Jestem tam taka mokra, że aż sama nie wierzę. A seks z facetem jeszcze poczeka, więc ci nie porównam.

Gość IMO13256
Magda? Czy Twój klawisz ENTER jest tak bardzo przerażający, że za nic w świecie go nie tkniesz? Syczy na Ciebie? Pluje czy przeklina?

pierwszy raz (a czasem jeszcze parę kolejnych) rzadko kiedy jest udany ;)