Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kapakwiat

Oryginalne Charms Thomas Sabo ? Nie podróbki !!!

Polecane posty

Witam serdecznie. Posiadam charmsy od Thomas Sabo fakt że nie mam ich dużo, bo ceny nie są małe ale czasem jak jestem u koleżanki w berlinie to w KaDeWe sobie coś dokupuję . Ciągle zadawałam sobie pytanie gdzie mogę kupić oryginalne przywieszki Thomasa Sabo. Niestety muszę stwierdzić że przywieszki Thomas Sabo uzależnia. Szkoda że na naszym polskim portalu aukcyjnym nie ma ich w ogóle Ostatnio byłam i wpisałam Thomas Sabo a tu znalazło mi same podróbki Czasami zadaję sobie pytanie, dlaczego nasze kochane All. pozwala na sprzedaż podróbek, przecież one nawet nie są podobne .Na aukcji pisze "oryginalne Thomas Sabo" a na obrazku widać że chiny się kłaniają . Raz zamówiłam że stronki w stanach i do dzisiaj nie mam przesyłki. Tym razem wybrałam niemiecką stronkę w polskim języku www.juweleria.pl wysyłają za pobraniem i przesyłkę mają darmową . Dzwoniłam do nich i jest to autoryzowany sprzedawca, powiedzieli że jak mi się po zakupie przywieszka nie spodoba to mogę ją do 14 dni zwrócić. Oczywiście koszty pokrywają oni. Więc zobaczę co mają do zaoferowania Zobaczymy,jeżeli mi się tym razem nie uda,to pozostaje tylko zakup w berlinie . Znacie jakies namiary na org. Charmsy Thomasa Sabo ?? pozdrawiam

Gość gość
Oryginalną biżuterię Thomasa Sabo można od grudnia 2014 roku znaleźć w salonie LIZA, w CH Wola Park w Warszawie :) Mają bardzo duży wybór charmsów i beadsów, ale też naszyjników, pierścionków i ZEGARKÓW! Ceny mają też niższe niż gdybyś miała sobie zamawiać z zagranicy, ja się przekonałam na własnej skórze ;]