Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

zzzzzimno... ile w tej chwili macie warstw na sobie?

Polecane posty

Jest luz :P i wygoda ;) ciało oddycha ;) dresy maja taka cienka siateczkę :) zrób sobie ciepłą herbatę do termosu :) i pij :) rozgrzejesz się ;)

Góra: biustonosz, koszulka na ramiaczkach, polarek dół: Figi, spodnie dresowe welurowe, podkolanówki;) Pije piwko, po drugim zawsze ciepło;) Musze jeszcze wyjsc z psami, ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:( Ja chce wiosne, masakra z tym zimnem!

Ja w domu tez mam bardzooo ciepło, ale jak sie siedzi to ciągnie, hehe, chyba od klatki schodowej bo nie mam na niej grzejników...zreszta sasiedzi nie grzeja, oszczedzaja i ja zaiwaniam na cały blok;(

Góra: biustonosz, koszulka na ramiaczkach, polarek dół: Figi, spodnie dresowe welurowe, podkolanówki;) Pije piwko, po drugim zawsze ciepło;) Musze jeszcze wyjsc z psami, ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:( Ja chce wiosne, masakra z tym zimnem!

Ja jak siedzę to też mam koc na sobie:classic_cool:.Tylko jak mocniej grzeje-zwykle od maja do września-to nie biorę koca;).A zimno może też być od niewłaściwej diety:P.

Gość patrycjjjjja
a ja od wczoraj mam nieogrzewane mieszkanie , cos sie stało z grzejnikami i nie grzeja wogóle , jutro maja przyjechac naprawic :-( i ja mam na sobie : stanik, bluzke z długim rekawem, jeden swetr, drugi swetr, trzeci swetr, gruba kamizelke, trzy pary skarpet , dzinsy. i w miare jest mi ciepło biorac pod uwage to ze na dworze jest -20 a ja siedze od wczoraj w nieogrzewanym mieszkaniu

w samym t-shircie, własnie wyszłam z wanny i jestem rozgrzana jak cegła ;)

Gość patrycjjjjja
a tak wogóle to wygladam jak taki bałwan w tych warstwacch, i na 20 kilo wiecej

Gość monikdoro
u mnie też chłodno, mam na sobie bluzkę, sweter i kurtkę :)

Gość frytki z mc donalda
bielizna i szlafrok ! jeszcze mam koło biurka grzejnik i czuje sie jak na pustyni!

Gość siedzę całkiem na golasa!
a grzejniki w mieszkaniu przykręcone :)

Gość Pantaleonka
Dobry wieczór Lusesita & Wszyscy........ Dziś było jeszcze gorzej..............na zewnątrz pod golfem podkoszulka, pod spodniami 2 pary rajstop i różowe ciepłe majty z nogawkami . teraz już dobrze bo jestem po gorącej wannie i kielichu............... obym jak najprędzej mogła moje majty schować do worka z naftaliną (są z wełny z domieszką). dobrego i ciepłego wieczoru..............

Gość Last Minute 43
Lusssss.......no nareszcie trochę cieplej.............byłam na długim spacerze.............co robicie.....?

Gość Pantaleonka
Lusesita..........żyjesz............??? pozdrawiam.......

Gość Pantaleonka
Lussssssssssssssss.....żyjesz....??? pozdrawiam