Sylwester Król 0 Napisano Luty 23, 2011 Jest luz :P i wygoda ;) ciało oddycha ;) dresy maja taka cienka siateczkę :) zrób sobie ciepłą herbatę do termosu :) i pij :) rozgrzejesz się ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwester Król 0 Napisano Luty 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=XvVKxr_rN3Y&feature=player_embedded piję ta herbatę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 23, 2011 :D akurat piję tę herbatę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwester Król 0 Napisano Luty 23, 2011 taka samą :P :D oj Skarbie dużo nas łączy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 23, 2011 no nie wiem... lubisz Kubicę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwester Król 0 Napisano Luty 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xupSmwXxOxk&feature=related który jest najpiękniejszy :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwester Król 0 Napisano Luty 23, 2011 Kubica 2-3 tygodnie wyjdzie ze szpitala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel from hell 0 Napisano Luty 23, 2011 ja na samym staniku siedzę :P u mnie gorąco już wyłączyłam ogrzewanie nie da rady wytrzymać na wewnątrz plus 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sexowna Dupcia 1 Napisano Luty 23, 2011 a, ja tylko w koszuli nocnej :) mam bardzo cieplutko w domu (aż zabardzo ) ale ja sie ciesze :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawka++ 0 Napisano Luty 23, 2011 Góra: biustonosz, koszulka na ramiaczkach, polarek dół: Figi, spodnie dresowe welurowe, podkolanówki;) Pije piwko, po drugim zawsze ciepło;) Musze jeszcze wyjsc z psami, ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:( Ja chce wiosne, masakra z tym zimnem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwester Król 0 Napisano Luty 23, 2011 Angel to Ty na Sycylii siedzisz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Luty 23, 2011 t-shirt bez stanika, cienkie legginsy ,majtki i skarpetki w domu mam 25 stopni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawka++ 0 Napisano Luty 23, 2011 Ja w domu tez mam bardzooo ciepło, ale jak sie siedzi to ciągnie, hehe, chyba od klatki schodowej bo nie mam na niej grzejników...zreszta sasiedzi nie grzeja, oszczedzaja i ja zaiwaniam na cały blok;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawka++ 0 Napisano Luty 23, 2011 Góra: biustonosz, koszulka na ramiaczkach, polarek dół: Figi, spodnie dresowe welurowe, podkolanówki;) Pije piwko, po drugim zawsze ciepło;) Musze jeszcze wyjsc z psami, ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:( Ja chce wiosne, masakra z tym zimnem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Luty 23, 2011 Ja jak siedzę to też mam koc na sobie.Tylko jak mocniej grzeje-zwykle od maja do września-to nie biorę koca;).A zimno może też być od niewłaściwej diety:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szopenowa 1 Napisano Luty 23, 2011 Ja mam na sobie top, szorty i siedzę z mokrą głową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrycjjjjja Napisano Luty 23, 2011 a ja od wczoraj mam nieogrzewane mieszkanie , cos sie stało z grzejnikami i nie grzeja wogóle , jutro maja przyjechac naprawic :-( i ja mam na sobie : stanik, bluzke z długim rekawem, jeden swetr, drugi swetr, trzeci swetr, gruba kamizelke, trzy pary skarpet , dzinsy. i w miare jest mi ciepło biorac pod uwage to ze na dworze jest -20 a ja siedze od wczoraj w nieogrzewanym mieszkaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Luty 23, 2011 w samym t-shircie, własnie wyszłam z wanny i jestem rozgrzana jak cegła ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrycjjjjja Napisano Luty 23, 2011 a tak wogóle to wygladam jak taki bałwan w tych warstwacch, i na 20 kilo wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 24, 2011 patrycja, współczuję :O ja tak jak wczoraj... kiedy wreszcie będzie cieplej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monikdoro Napisano Luty 24, 2011 u mnie też chłodno, mam na sobie bluzkę, sweter i kurtkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frytki z mc donalda Napisano Luty 24, 2011 bielizna i szlafrok ! jeszcze mam koło biurka grzejnik i czuje sie jak na pustyni! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siedzę całkiem na golasa! Napisano Luty 24, 2011 a grzejniki w mieszkaniu przykręcone :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pantaleonka Napisano Luty 24, 2011 Dobry wieczór Lusesita & Wszyscy........ Dziś było jeszcze gorzej..............na zewnątrz pod golfem podkoszulka, pod spodniami 2 pary rajstop i różowe ciepłe majty z nogawkami . teraz już dobrze bo jestem po gorącej wannie i kielichu............... obym jak najprędzej mogła moje majty schować do worka z naftaliną (są z wełny z domieszką). dobrego i ciepłego wieczoru.............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 25, 2011 dziś powtórka :O a na to wszystko puchaty szlafrok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Last Minute 43 Napisano Luty 27, 2011 Lusssss.......no nareszcie trochę cieplej.............byłam na długim spacerze.............co robicie.....? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pantaleonka Napisano Luty 28, 2011 Lusesita..........żyjesz............??? pozdrawiam....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pantaleonka Napisano Luty 28, 2011 Lussssssssssssssss.....żyjesz....??? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach