Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 23, 2011 w strefie górnej czyli od pasa po głowę nie pytam o ciepłe gacie :O ja mam: stanik koszulkę na ramiączka golf polarową bluzę bezrękawnik na futrze czyli 5, ktoś mnie przebije? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhgfhghgcf Napisano Luty 23, 2011 stanik i bluzka z długim rękawem :) Ja to ciepła kobietka jestem ;) Zwłaszcza po seksie,który zafundował mi nie dawno mąż :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gab(rysia) 0 Napisano Luty 23, 2011 a co węgieł ci sie skończył?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MAnadyrnka i jabłka Napisano Luty 23, 2011 Stanik i tshirt - w pracy jest 20 stopni, w domu 24 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dasd Napisano Luty 23, 2011 krótki rękaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemezis* 0 Napisano Luty 23, 2011 Ja mam tylko cieniutką koszulkę na ramiączka :P Zimno mi wcale nie jest, mam baaardzo ciepło w mieszaniu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 23, 2011 niby grzejniki parzą ale jakaś niedogrzana jestem... czubek nosa mam lodowaty :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aha i achhh Napisano Luty 23, 2011 stanik koszulka na ramiączkach bluzka koszulowa sweterek swetrzysko domowe długie i grube :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmetaxa 0 Napisano Luty 23, 2011 podkoszulka i.. kołdra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Drobniutka19 Napisano Luty 23, 2011 jestem świeżo po minecie , mam tylko staniczek na sobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 23, 2011 aaa.... jestem jeszcze owinięta kocem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13256 Napisano Luty 23, 2011 Drobniutka, Ty nie minetą się martw tylko co zrobić z seksownymi ubraniami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ygf jhkv Napisano Luty 23, 2011 Stanik+bluzeczka z krótkim rękawem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Luty 23, 2011 Podkoszulek, sweter i polarek. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 23, 2011 :D no dobra, skoro temat się wyczerpał to teraz doły majtki, spodnie od dresu, ciepłe skarpetki i futrzane kapcie :O mało seksownie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wójek dobra radaaaaaa Napisano Luty 23, 2011 goła klata, poważnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aha i achhh Napisano Luty 23, 2011 od dołu mniej: majtki, dżinsy, skarpety i klapki. W sumie, mam zmarznięte stopy jak tu siedzę i chyba dałaś mi bodźca, zeby coś jeszcze na doły włozyć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onauuuuuuuuuuha Napisano Luty 23, 2011 tylko ksozulka na krotki rękaw i okno otwarte..... na dworze jest zimno ,a le w domu przecież nie bedę ubrana jak na syberie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmetaxa 0 Napisano Luty 23, 2011 figi i.. kołdre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tap Madl 0 Napisano Luty 23, 2011 Lusesita Ty na dworze siedzisz czy w domu? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Master111 0 Napisano Luty 23, 2011 Na początku marca nadejdzie ocieplenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
my_sex_is_a_killer 0 Napisano Luty 23, 2011 ja mam stanik i bokserka, majdochy i jeansy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wulgarny mietekk Napisano Luty 23, 2011 26* C w pokoju i siedze w samych majtach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 23, 2011 siedzę w domu, przy kaloryferze :O może to starość mnie dopada...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agentka csi Napisano Luty 23, 2011 w pokoju dobre 23 na dworze plus 9 a ja pod kocykiem, chyba powinnam przeniesc sie do tropikow! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Drobniutka19 Napisano Luty 23, 2011 martwie sie co zrobic z zuzytymi kąplecikami bielizny, ktos mi doradzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gabrynia123456789 Napisano Luty 23, 2011 w pracy mam mega zimno, od gory: stanik,podkoszulka,krotki rekaw,golf, sweter, kamizela, na dole: majtki,getry jeansy, bardzo cieple skarpety, obok mnie na maxa wali cieplem farela. Ale ud i tyłka nie czuje mimo to ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 23, 2011 :O owinęłam sobie szalik wkoło głowy zastanawiam się nad rękawiczkami... albo kielichem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwester Król 0 Napisano Luty 23, 2011 Lusia, jesteś zmarzluchem :P ale chyba Ty tak dla picu piszesz :P Mam skarpety, dresy bez majtek, obcisła cienka bluza ;) jestem cały ciepły od stóp po nos :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 23, 2011 dlaczego bez majtek...? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach