Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PITERSON1991

Czy dwulicowosc u dziewczyn to norma????

Polecane posty

Gość PITERSON1991

jak w temacie...

Gość pyszna pacha
tylko u tych chorych na schizofrenię

Gość PITERSON1991
chodzi mi tu raczej o krecenie z kilkoma chłoppakami na raz a jak sie wyda, wypieranie sie tego co sie robiło i mówiło...

Gość ginger21
nie wiem jak u dziewczyn ale u facetów to norma...

Gość pyszna pacha
hehehehehehe to nie jest dwulicowość tylko kurestwo ;) najpierw się naucz, później używaj... nie, to nie jest norma, ale jak Tobie się to często zdarza spotkać to znaczy że albo jesteś alfonsem, albo pociągają cie dzwki;)

Gość PITERSON1991
co ty gadasz... jak u nas to norma to ja jakis odmieniec jestem...;/

Gość jrek z marek... a
ginger 21 jesteś w błędzie, to nie jest żadna norma tylko zjawisko często spotykane u tych co się ruchają po bokach... jak takie masz zdanie o facetach, to może się zastanów co jest z tobą, że kazdy za twoimi plecami musial ruchać

Gość ginger21
szczerze... to oprócz mojego ojca i papieża to nie znam faceta który by nie kręcił z kilkoma naraz... chociaż i do tych wyżej wymienionych można mieć wątpliwości...

Gość PITERSON1991
hmmm sytuacja wyglada tak wsego czasu byłem z pewna dziewczyna która idac do szkoły sredniej znalazła sobie chłopaka w szkole i tak było ze on na tygodniu a ja na weekendy. wszystko sie dobrze skonczyło bo mnie po pewnym czasie uswiadomiła jak jest ale zal jej było rezygnowac. jakos pół roku temu poznałem swietna laske Blondynka figura ideał,,, naprawde cos pieknego ale w walentynki mi cos wypadło i nie mogłem przyjechac. dostałem od niej smsa ze jej na mnie zalezy ze teskni chce sie spotkac w sobote. kupiłem róże i juz miałem jechac do niej ale jej siostra mi napisała ze przyjechało do niej dwóch chłopakow z prezentami walentynkowymi i wgl. wiec sobie ja podarowałem... bo wiadomo co pomyslałem...

Gość ginger21
aha... ja nie mam faceta, właśnie z tej przyczyny... brzydzę się tym co robią tutaj faceci... (mieszkam w niemczech)

Gość ginger21
do piterson... te dziewczyny coś ci obiecywały?

Gość PITERSON1991
na tym świecie nie ma niczego takiego jak szczerosc... to jest wkurzajace....

Gość PITERSON1991
jakby mi nie obiecywały to bym sie na forum nie zalił...

Gość ginger21
czyli byliście w oficjalnych związkach?

Gość pyszna pacha
ginger21 to masz wyjątkowy zmysł dobierania towarzystwa ;) ale to, że nie znasz, to nie znaczy że tak jest... i nie wiem co ma do rzeczy że mieszkasz w niemczech hahahaha bezużyteczny komentarz :D

Gość 25-latekZlublina
z jedna byłem, drugą chciałem o to poprosic w walentynki, bo troche było miedzy nami, w sumie rozmawialismy o tym i ona tego chciała i ja tez...

Gość PITERSON1991
co??? czemu odpowiedzi sa za mnie udzielane?????? nie byłem z nia w zwiazku ale wiedziała ze tego chce

Gość 25-latekZlublina
Piterson przestan sie uzalac... pierdol suki i tyle...

Gość Mariolka niedoświadczona :D
A to jakaś jej wina, że dwóch chłopaków przyjechało do niej z prezentami walentynkowymi? 😴

Gość ginger21
nie, Niemcy to nie jest zbędny komentarz... w polsce na ulicy nikt mnie nie zaczepia i nie proponuje mi otwarcie seksu... tutaj codziennie, mimo że nie jestem miss polonią... a co to pitersona... a skąd mogła wiedzieć czego chcesz? Dopóki nie jesteście w związku... to jest wolny rynek... może robić co chce...

Gość PITERSON1991
Wiesz jezeli jeden z nich to moj kuzyn i do tego napisał mi ze kreci z nia od roku... to wiesz co pomyslałem...

Gość pyszna pacha
ginger21 wybacz, ale albo się odpowiednio ubierasz, albo pierdoły gadasz

Gość PITERSON1991
wiesz co mysle o wolnym rynku... nie powinna robic nikomu nadzieji jezeli to wolny rynek

Gość ginger21
Jeżeli wiesz że Twój kuzyn kręci z nią od roku i do niej startujesz to sory... Ubieram się normalnie... nic nadzwyczajnego... co prawda mam spory biust, ale jest adekwatny do mojej sylwetki (nie jestem okurszkiem)...

Gość ginger21
Ale o jakich nadziejach Ty mówisz... czy powiedziała że Cię kocha, że chce żebyście byli razem? dziewczyna musi się umawiać, żeby ocenić którego warto brać a którego nie...

Gość PITERSON1991
no kur** ale o tym ze on z nia kreci od roku dowiedziałem sie w sobote.... bo nie wiedziałem wczesniej

To nie jest dwulicowośc :) zapytaj się swojej mamy, czy jak chodziła z twoim ojcem, to nikt w tym samym czasie do niej nie przyjeżdżał?? ;) Kiedys to było normą, że wielu facetów przyjeżdżało do tej samej dziewczyny i ona potem wybierała tego, który jej się najbardziej podobał... NIe wiem, czemu to się zmieniło...

Gość PITERSON1991
Ginger ty masz juz rozum Gretchen.... pomysl logicznie i przeanalizuj całą sytuacje i powiedz czy postapiła wpożadku wobec mnie, bo dla mnie była ideałem do soboty a naprawde wiele sie dowiedziałem przez jeden wieczór....

Gość PITERSON1991
no prawde mówiac moze tak jest ale nie umiem zrozumiec po co było mi mówic takie rzeczy????? wiesz rozne dziewczyny znałem ale one mi mówiły zawsze wprost jak jest a w tym przypadku nie mowiła mi nic dała mi to odczuc ze byłem dla niej jedynym facetem...

Gość ginger21
a powiedziałeś jej to że była ideałem?