Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PITERSON1991

Czy dwulicowosc u dziewczyn to norma????

Polecane posty

To moze z nia pogadaj... Co to za kolesie byli... Ze miałeś jechac do niej z kwiatami itd. Zobaczysz, co ci odpowie na to... Ludzie!! Rozmową wszystko da się załatwić... NIe żadne telefony, smsy facebooki i inne tego typu rzeczy.. Tylko rozmowa w cztery oczy. A jeżeli tego się wstydzisz, to znaczy, że nie dorosłes do związku i tyle..

Gość PITERSON1991
ja bym z nia chetnie porozmawiał, tylko ze tych chłopaków znam, i po wszystkim spotkałem sie z nimi... i co sie okazuje ze pisała nam wszystkim to samo, dwóch nas zrezygnowało bo nie jest nas warta a jeden został wytrwały i chce z nia byc... pozatym mam w sobie duzo złosci i nie chce sie z nia w najblizszej przyszłosci spotykac bo moge zrobic wiele błędów, a po pewnym czasie inaczej bede to widziec...

Gość ginger21
ja myślę że tu nie ma o czym rozmawiać bo żadne ważne obietnice ani ważne słowa nie padły zarówno z jednej jak i drugiej strony...

Gość ginger21
ale co wam pisała?

Gość PITERSON1991
wyobraz sobie ze wiele słów padło.... ale prawde mówiac złości nabrałem tylko wiec raczej skoncze tą dyskusje. bo sie tylko rozczarowałem,

Gość ginger21
heh sory za wścibskość, ale co takiego sobie powiedzieliście?

Gość 25-latekZlublina
heh zdołowałyscie chłopaka, jezeli masz 20 lat to co ty sie przejmujesz?????? Sa rozne dziewczyny poprostu nie trafiłes w swoją i tyle... idz na imprezy pobzykaj i zobaczysz z czasem twoj ideał jak to napisałes sam Cie znajdzie:)

Gość Monika1985.01
czy wy ślepi jestescie, obecnie jezeli chłopak jezdzi do dziewczyny to wiadomo ze ma plany wobec niej dlatego inni nie wchodza mu w droge bo maja troszke kultury. takie obecnie panują zasady, a jezeli chłopak sie z nia spotykał to chyba cos dla niego znaczyło. a ta dziewczyna to albo lubi z kilkoma chłopcami to trudno nie warto sie angazowac w takie cos, bo za kilka lat kazdy bedzie o niej myslał jak o puszczalskiej skoro zmienia facetów jak tampony.