Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola.v

częste oddawanie moczu a ew. ciąża

Polecane posty

Gość ola.v

witam. Chciałabym zapytać czy temperatura w pochwie w ciągu dnia powyżej 37, a dokladnie 37,4 - może być sygałem zbliżającej się miesiaczki? CZy może wskazywac na ciążę? Oprócz tego mam bardzo częste oddawanie moczu, ale nic przy tym nie piecze i nie boli. prosze o odp.

Gość ola.v
poprostu martwię się, nie chcę się nakręcać, ale strasznie ciekawa jestem czy te 2 objawy mogą świadczyć o ciąży, czy jets to normalne

Gość tak,mogą być to objawy ciąży
:

Gość ola.v
bo robilam test, ale jeszcze przed terminem spodziewanej miesiaczki i z moczu wieczornego :( wiem ze pospieszylam sie. i myslalam ze nie jestem w ciazy a teraz nie wiem co myslec, czy potrzebnie robie sobie nadzieje ze to jednak ciaza, i czy mozliwe jest czeste oddawanie moczu we wczesnej ciąży (dzien przed spodziewana miesiaczką)?

Gość ola.v
ok... ale z tą temperaturą w pochwie to 37,4, ale po południu ( a czytalam ze nalezy zmierzyć rano) Więc skoro jutro nadejdzie dzien spodziewanej @, i rano zmierzę i będzie podwyższona to moge spokojnie kupic test i w piątek rano znowu zmierzyć i jak bedzie nadal podwyzszona to wtedy od razu zrobię test, rano, co o tym sadzisz??

jezeli chodzi o temperature to z tego co wiem to rosnie ona przy owulacji i utrzymuje sie do momentu krwawienia potem spada jezeli nie spadnie a krwawienie sie nie pojawi wtedy mozesz podejzewac ciaze

Gość boże laska ile Ty masz lat???
że zadajesz tak durne pytania??!! Czy ktoś tu jest jasnowidzem? Nakręciłaś się i zdebilniałaś:(

Gość jestem w 9 miesięci...
częste oddawanie moczu w ciązy objawia się dopiero w ok 7 miesiącu jak ciąża jest już na tyle duża że uciska na pęcherz moczowy tak więc w pierwszych miesiącach byś tego nie odczuła

tu sie niezgodze moja siostra jest w 5 mies ciazy, przez pierwsze 2 mies do kibelka latala co 30 min i wiele moich znajomych tak mialo pytaly lekarzy czy to normalne, oni odpowiadali hormony

Gość jestem w 9 miesięci...
hormony maja wpływ na sikanie???? hmmmmmm no każdy ma inny organizm