Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stop tym po wielu partnerach

Nie będę kobiety, która miała wielu partnerów traktował jak księżniczki

Polecane posty

IMO czyli, że na równi będziesz traktować Panią ekspedientkę w sklepie z pieczywem, nauczycielkę, Panią w banku i swoją Kobietę? A ja Ci powiem jedno...Dziewczyny jeśli z kimś są lubią czuć się wyjątkowe i właśnie takie "księżniczkowe"... Wyjaśniliśmy sobie nasze poglądy :)

Gość IMO13257
Tataria, ile masz lat?

A ilu miałaś partnerów?

uuuu wchodzimy na bardzo osobiste pole... Ale ze wzgledu na temat odpowiem - 3. Były to 3 długie związki, żadnych przelotnych przygód

Gość a co za różnica
czy 3ech czy 5ciu, to tak samo obrzydliwe liczy się tylko czy jest dziewicą czy nie

Taaa a Ty na pewno trzymasz czystość do ślubu dla tej jedynej. Nie bądź hipokrytą

Gość a co za różnica
tak się składa że trzymam

No to w takim razie przepraszam za pochopną ocenę i zwracam honor ;)

Gość kazda mowi ze miala trzech
a to trzeba dopiero pomnozyc przez trzy ;)

kobieta zawsze zaniża tę liczbę...więc jak ci w oczy powie że miała trzech to znazy ze miała 6:D:D:D wiem co wcskają za kity swoim facetom moje znajome..na 7 lasek 6 miało więcej niż 5, mężowie i partnerzy żyjąinnyi wiadomościami a 7-ma miała 12:P:P ja swoje cyfry zostawiam dla siebie:P ja dinozaur nie z tej bajki jestem

Gość trochę racja, ale
jak ja nie miałam żadnego przed mężem to według tej zasady ilu miałam? Różnie bywa, nie każdy kłamie.

Gość pocemu jeergrg
kobiety kobietami , ale co złąjdactwem i ulewaniem sie spermy na lewo i prawo u takich w parkach , na ławkach w dyskotekach

Dlaczego dinozaur? Aż taka porządna?

Gość kot13
słowo ciurlać pochodzi z filmu kingsajz że tak wtrącę. To był film o krasnoludkach chyba:-) Mnie się wydaje ,że ważne jest , by mężczyzna i kobieta po prostu zbadali się na okolicznośc chorób przenoszonych droga płciową przed wejściem w bardziej zażyłą relację no i moim zdaniem zwłaszcza kobieta powinna mieć na uwadze fakt możliwości zajscia w ciążę rozkładając nogi przed kolejnym partnerem( to zawsze powinno budzić choć przebłysk myśli). Co do ilości partnerów- ludzie- to nie do sprawdzenia jest. Robiono jakieś badania na ten temat, ogólnie faceci mają więcej partnerek( zdaje się średnio 13 w ciągu życia- także opowieści o podbojach możecie między bajki włożyć) a kobiety ok 7 partnerów w ciągu życia. Zakladając , że średnio człowiek w ciągu całego życia zakochuje się 7 razy( badania) można przyjąć, że kobiety robią to z miłości a panowie- cóż....:-)

Gość martyna_9
no i dobrze, podzielam zdanie autora - kobiety się nie szanują. wielka moda się zrobiła na dymanie się z kolegami. ale to musi niestety działać w drugą stronę - niech facet szanuje swojego ptaka bo takiego co miał -naście, -dziesiąt to ewentualnie mogę pomachać środkowym paluszkiem;*

ZAL MI CIE CZLOWIEKU, NAPEWNO JESTES DURNYM KATOLIKIEM . ZAL MI POLSKICH FACETÓW, TO TACY IDIOCI, SAM NIE JESTES KSIECIEM, KAZDA KOBIETA JEST KSIEZNICZKA NAWET PROSTYTUTKA, BO PROSTYTUTKA NAWET NIE JEST PROSTYTUTKA !!! SZACUNEK DLA KAZDEJ KOBIETY !!! A JAK NIE TO WYPIERDALAC SMIECIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kucyk z warkoczem
Ja miałam wielu partnerów, mój chłopak miał wielu partnerów, od 6 lat jesteśmy razem jako para szmat a traktuje mnie jak księżniczkę a ja jego jak księcia ;) Nie powinno się nikomu do łóżka zaglądać, bo co było a nie jest... itd. Przykro mi, że żadna ci nie daje Autorze Tematu, nawet nieco puszczalska :D

Gość do Kucyk z warkoczem
ale u was jest po rowno

Gość @nioł
ja miałam jednego jest moim mężem,a miałam powodzenie OGROMNE i jestem świadoma swojego wyglądu,a mój mąż traktuje mnie jak skarb!Docenia to że nie pozwalałam nikomu innemu i że on ma całą przyjemność,widoki tylko dla siebie.Dlatego przez 10 lat jest mi wierny oddany i szaleje za mną!

Gość werbla
ale pierdolicie

Gość werbla
wszyscy macie coś nie z głową

Gość prawiczek z wiara ma
racje

Gość kobieta nie powinna
miec wiecej partnerow niz jej maz

Gość teska44
bo co?

Gość bo tak i juz
.