Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Mam pytanie ;( zacznę od tego że jestem w ciąży ok. 24 tydzień ;( Od początku nie chciałam tego dziecka , ponieważ nie mam do tego warunków. Nie zrozumcie mnie źle i proszę lepiej już nic nie pisać niż macie napisać ,że jestem nienormalna itp. w I trymestrze ciąży piłam w małych ilościach alkohol.. Później ok. 16 tyg wzięłam arthrotec ( tabletki poronne , odrazu pisze,że można brać je do 22 tyg. http://www.nice-a-beauty.com/abortion-pill-misoprostol-cytotec-dosage-for-13-22-weeks-of-pregnancy__pl.html ) Łącznie wzięłam ok. 25 tabletek i nie doszło do poronienia ;( W późniejszym okresie także piłam w małych ilościach alkohol oraz brałam syrop na kaszel , którego nie wolno stosować w ciąży .. Mimo to maluszek dalej jest energiczny i sporo kopie . Jak myślicie czy mój płód mógł zostać uszkodzony ? Proszę o szczere odp .. mam umowiona wizyte na 3 marca na badanie usg i wtedy się wszystko okażę . Mimo to nie mogę przestać myśleć co będzie jeśli dziecko jest zdrowe ;((((

Gość -----00000------
na twoim miejscu juz bym sie zaczela martwic.jest bardzo duze prawdopodobienstwo.

Gość twoje ciało...
ja mysle ze mogłas uszkodzic dziecko,oby nie moja kolezanka tak zrobiła w 19 tyg ,teraz wychowuje roslinkę głupota ludzka nie zna grnic

tak .. wiem , że jestem okropna ! ;( ale jeśli będzie chore to mam szanse na aborcję , którą bym chciała ..

Gość twoje ciało...
wez sie pierdol co

ty nie jestes okropna ty jestes chora, oddaj dziecko do adopcji zaraz po urodzeniu ale okaleczac taka malenka istotke to szok!!!!

Gość 38 tydzień ciąży...
24 tydzień to już za połową jesteś,twoje dziecko to już mały kształtny człowieczek, miałam robione usg w 22tyg/ zarys dziecka juz był bardzo dokładny widać było dokładnie buzię ,oczka,nosek,serduszko jak mozna zabijać tak niewinna istotkę to juz całkowicie rozwinięty człowieczek, pomyśl lepiej o adopcji albo o oddaniu a nie o zabijaniu i to po połowie ciąży!!!!!

Gość padynhrte
Twoje dziecko o ile nie zaszkodziły mu inne rzeczy to będzie miało FAs ale z tego powodu się nie usuwa A tak wogóle daj sobie spokój z usuwaniem po prostu zostaw dziecko w szpitalu nikt cię o nic nie będzie pytał

ty głupia kurwo, ja nie moge miec dzieci a ty jebana pizdo pierdolona w choj zajebana robisz cos takiego . zgnij sciero pierdolona kurwa staram sie nie przeklinac na co dzien ale jak czytam cos takiego to mnie kurwica bierze mendo

Gość maja kaja 34
dzastolinatoja i bardzo dobrze ze nie mozesz miec dzieci ty wybrakowana parodio kobiety, tfuu za to co piszesz i jak piszesz

a ja dzastolinatoja popieram. są kobiety które pragną dziecka, matki które pomimo choroby opiekują się i kochają swoje dzieci a takie kurwisko takie rzeczy robi. włos się na głowie jeży

no barzdo ladne slownictwo, przyszle i obecne matki , slicznie...

Gość maja kaja 34
dzastolinatoja hehe idz se pomazyc o coreczce malutkiej, o spacerkach z taka mala niunia, idz spioszki poogladaj, lozeczka bo to ci tylko pozostalo :D

Gość ........!!!
nie!!!! no to co ta dziewczyna zrobiła to już przesada

A nie pomyślałaś, że skoro tyle rzeczy go nie zabiło tzn. że on MUSI żyć, że da Ci wiele szczęścia ? Nie pomyślałaś ? Jasne, że płód mógł zostać uszkodzony ...

anka 22 dzięki widać dla maja kaja przeklinanie i wyzywanie jest gorsze od zabijania. Ryczeć mi się chce jak czytam takie rzeczy, nigdy tego nie zrozumiem jak takie osoby mogą chodzić po świecie mówić o truciu/zabijaniu swojego dziecka jak o prognozie pogody i oczekiwać zrozumienia. Dla mnie to niepojęte i zasługuje na najgorsze potępnienie 😭

dziewczyny , to jest okropne... Jak można coś takiego zrobić , co te maleństwo zawiniło ...Matka to nieodpowiedzialna gówniara , bzykać się chciało , a tej kruszynce chce życie odebrać , albo urodzić warzywko...

Gość autorka..
Dziewczyno???!!!czy ty sie Boga nie boisz???Czy ty wiesz co die za to czeka??? WIECZNE PIEKLO.wez przestan .donos ta ciaze i lepiej oddaj dziecko do adopcji ale NIE okaleczaj i nie zabijaj! No prosze CIE! Az mi lzy w oczach stoja...biedne niewinne stworzonko =( :'( .

Gość maja kaja 34
o jak nam dzastolinatoja spokorniala juz tak nie klnie i mnie smie pouczac jak sie jakis wyraz pisze. zal zal zal "kobieto"

Gość znam podobny przypadek
wszystko skończyło się na szczęście dobrze:) dziecko jest zdrowe, tylko matka w ciężkiej depresji i ogromnym poczuciu winy za to, co chciała zrobić swojemu dziecku .... Cytotec mógł,ale nie musiał uszkodzić dziecko i życzę z całego serca aby to maleństwo urodziło się zdrowe! Dbaj o siebie i ciążę a kiedy urodzi się Twoje maleństwo zmywaj swoją winę każdego dnia obdarzając go ciepłem i miłością. A co do komentujących w tak wulgarny sposób ... człowiek jest tylko człowiekiem, błędy popełniamy wszyscy.Wiem,że to bezbronne Maleństwo nie zasłużyło sobie na taki los, ale mówmy o tym językiem miłości i zrozumienia a nie językiem nienawiści!!!

maja kaja daj sobie na wstrzymanie . Jak mnie coś/ktoś wkurwi yo przeklinam faktycznie "tragedia" -tyle w temacie.

majka skąd w tobie tyle goryczy pod adresem dzastoliny? poniosło dziewczynę to poprzeklinała, najwyżej się wyspowiada:P a autorka będzie się w piekle smażyć w najgłębszym kotle z smołą

Gość maja kaja 34
anka 22 bo nie zycze sobie takich wulgaryzmów na forum, szczególnie od kobiety ktora z caza i macierzynstwem nie ma nic wspolnego, moze jedynie pomaRZyc :d :D

O matko... tyle pigułek wzielas i sie pytasz czy istnieje prawdopodobienstwo uszkodzenia płodu? To jest rzecz jasna jak cholera !!! Sorry, nie napisze, ze jestes nienormalna, ale brak Ci piątej klepki. Ja duzo o tym czytałam, ze jak ciaza jest niechciana czy malec jest podejrzany o jakies choroby to masz do wyboru aborcje lub tez tego typu pigulki. Jesli okazalo by sie ze malec był zdrowy, a pigułki na poronienie nie zadziałały, mozesz byc pewna, ze go uszkodziłaś. Biegnij na USG 2D 3D 4D a nawet 10D i rob lepiej wszystko, by sie dowiedziec co z Twoim dzieckiem, a tylko po to, by sie moc przygotowac psychicznie na to, ze bedziesz wychowwyac dziecko byc moze niepełnosprawne.