Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ididn't belive

Pomocy! Rodzice chcą mnie wyrzucić z domu!

Polecane posty

Gość Ididn't belive

Mam 18 lat, jestem w drugiej klasie liceum. Jakiś czas temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży z moim chłopakiem. I tu zaczyna się problem. Mój chłopak nie ucieszył się na wieść o mojej ciąży, obiecał zachować to dla siebie. Tego samego dnia wieczorem mama mojego Adama zadzwoniła do mojej mamy z radosną nowiną od jej syna. Mama wpadła w szał, razem z ojcem zapytali , który to miesiąc. Ostatnią miesiączke miałam 12 stycznia. Powiedzieli, że albo zaufam im i pójdę na zabieg, za który oni zapłacą, albo mam się wynosić z domu. Mój chłopak namawia mnie na aborcję, mama jego i moja rodzina też. Boję sie

Gość ja dostałam po 10miesiącach
dziewczyno nie dasz sobie rady psychicznie po zabiegu, dasz radę,ja jestem młodą mamą 22lata 16miesięczne dziecko, miałam przez jeden dzień myśl żeby pozbyć się ciąży, teraz córka jest moim największym szczęściem, ale ta myśl że chciałam się się pozbyć nadal mnie gnębi, ja bym tego nie przeżyła jak bym naprawdę dokonała aborcji, to bardzo boli, a nie chcę myśleć jak to ból psychiczny po zabiegu, DZIEWCZYNO DASZ RADĘ

Gość takajedna89
A Twoi rodzice wiedzą że chcą zabić własnego wnuka/wnuczkę? I wiedzą, że możesz być potem bezpłodna?! Co za debilizm! Na Twoim miejscu wyprowadziłabym się do rodziny czy do akademika, takich rodziców nie można nazwać rodzicami- wstyd !

Gość chyba jest różnica między 22
a 18 lat! i przestańcie dramatyzować! zaeży jakim sie jest człowiekiem. ona może nie znieśc psychicznie tego, że ma tylko podstawowe wykszt, żadnej szansy na prace i zesrane życie, bo sie bała. chłopak ją zostawi i co jej zostanie?? nawet nie ma gdzie mieszkać. wt rżniecie wielkich rycerzy i orędowniczki życia, a złamiecie życie dziewczynie tym pieprzeniem!

Gość po aborcji da sie zyc
bez przesady 💤 trzeba byc realista

Gość gość
Spoko ja mam 30 lat i od 10 lat słysze jak mnie wyrzucają z domu ....Problem jest taki ze mam konflikt z matką z ktorą kłóce sie prawie codziennie . To zawsze ona jest powodem tego ze dochodzi do wyzwisk itp .. Ile razy słyszalem ze mnie wy.... z domu to zawsze mowilem to mnie wy... z domu i juz , wiem gdzie pojde i bede miał dach nad głową . Chwilowo roboty nie mam ale za miesiąc juz wracam do roboty gdzie robilem rok temu i mam pewnosc ze 7 miesiecy popracuje tam jak w poprzednim roku . Co miesiąc zawsze daje z 500 zł od siebie za to ze mam gdzie spac, i co żrec i dach nad głową . Niestety ale wynajmowac chaty nie bede bo mi sie to nie kalkuluje . Wynajmowalem 2 lata temu i nie powiem było cudownie ale z roboty mnie wywalili i trzeba bylo na stare smieci wrócic . Chaty tez nie dostane bo spełniamy warunki wiec nie ma co liczyc na to . Chciałbym sie za....cie wyprowadzic ale niestety jets to trudne i tylko udaje sie to tym co albo dostają chate za free albo ich stac na kupno albo ktos z kims wynajmuje i we 2 jest łatwiej . U mnie w domu wszystko jest przez matke gdyby ona była inna sytuacja w domu byłaby normalna ale tak nie jest i nigdy nie bedzie . Mieszkam ze starymi i czuje ze mieszkac bede juz zawsze w tym miejscu , nawet rok temu dostałem testament na ten dom .

Gość gość
Jaki jest cel odgrzebywania starych topików na ten sam temat? Nie wystarczyłoby gdybyś napisał o sobie tylko w jednym topiku? Miałbyś szansę na poważne potraktowanie.

Gość gość
dziś Po przeczytaniu twojego chamskiego postu nie dziwię się twojej matce, ze wyrzuca cię z domu

Gość gość
Ciekawe jak dadzą rade ? i gdzie bedą mieszkac ? chłopak nie pracuje ona tez , rodzice jej nie chcą a dzieciak to tylko bedzie ciężarem . Ale co sie dziwic ze mają bachora skoro dzisiejsza młodziez wie wszystko najlepiej , po co stosowac tabletki i gumki ....po co ? takich ludzi mi nawet nie szkoda bo dzieciak z głupoty teraz bedzie bo rodzice odlecieli a znając zycie chłopak nalegal ze bez gumki chce i kiedy bedzie dochodził to wyciagnie członka i nic nie bedzie ......ja pier i miej tu teraz dzieci .......dzisiejsze pokolenie to jakas wielka pomyłka .....Moja dziewczyna chciałaby miec tez dziecko ale ja tego dziecka nie chce bo jakie to dziecko bedzie mialo srodowisko dookoła i znajomych ? Nie dopilnujesz tego, bedziesz wpajac do łba to i owo a dzieciak i tak zrobi swoje i tak . Moja kumpela ma 26 lat i dziecko co teraz pojdzie do 1 klasy i ona sie boi co bedzie w tej szkole i jakie srodowisko dzieci .......

Gość gość
aha wiec to moja wina tak?