Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda23-26

Czy jest szansa że jestem w ciąży ?

Polecane posty

Gość mloda23-26

Czy jest szansa że jestem w ciąży?? Kochałam się bez zabezpieczeń z moim facetem w dni płodne(nie zabezpieczamy się już od około 4miesięcy). Kilka dni po owulce dostałam dziwnym bóli brzucha takich ciągnących pojawiały się i znikały i tak przez cały tydzień po kilka godzin dziennie. Od ponad dwóch tygodni mam temp. ciała 37stopni. Mam obolałe piersi szczzególnie gdy sciągne stanik. Ostatnio nawet boli mnie głowa. W dzień spodziewanej @ zrobiłam test i niestety wyszedł negatywny. Bardzo chcemy mieć dzidziusia i sobie nie wmawiam tych dolegliwości bo stwierdziłam że co ma być to będzie i nie miałam zamiaru robić testów mówiłam sobie że jak będe w ciąży to sie napewno o tym dowiem I nie starałam się myśleć tylko jak tu zajść w ciąże ale te wczesne objawy które się ukazały zaczeły mnie martwić ponieważ nie wiem czy jestem w ciązy a ostatnio dostałam skierowanie na prześwietlenie kręgosłupa i nie wiem czy moge się wybrać jak myślicie ?

Gość weronika z L.
nie rob przeswietlenia kregoslupa bo jak jestes w ciazy to bedziesz zalowac tego pozniej. Zrob test ciazowy w dniu oczekiwanej miesiaczki.

Gość mloda23-26
rzecz jest jasna że nie pujde do puki nie będe wiedziała czy rozwija się w moim brzuszku malutka istotka czy nie :)

Gość weronika z L.
masz racje

Gość mloda23-26
Tylko że ja zrobiłam test bo okres miałam dostać wczoraj a test zrobiłam dzisiaj i niestety wyszeł negatywny. A czuje się jakby we mnie działa się burza hormonów ... I ta temperatura całyczas utrzymuje się na 37 stopniach ... Nigdy tak nie miałam ...

Gość mloda23-26
Taki test z krwi pewnie tylko prywatnie albo już u ginia ? ... Ile takie coś może kosztować ? I ile czeka się na wynik ?

a patrzyłaś na test pod światło?? bo ja jak robiłam test gdybym się bardziej nie wpatrzyła nie zauważyłabym drugiej bardzo bladziutkiej kreski :) dopiero jak kolejne testy robiłam wychodziła już mocniejsza a to dlatego że ja miałam póżno owulację tak. 20-sty dzień cyklu więc jeśli idziesz na rendgena radziła bym powtórzyć jeszcze testy bo mogłaś nie zauważyć że jednak jesteś w ciaży :D ja jestem obecnie w 21 tygodniu Pozdrawiam

Gość mloda23-26
Ty wiesz że nie próbowałam ... :P Poczekajcie laski to z ciekawości sprawdze :) :D

Gość mloda23-26
Sama nie wiem ... Jakaś poświta ale to nawet nie można powiedzieć że jest bladziutka to tylko takie jakby się odbijało nie wiem ... Ehhhhh chce tego dziecka :) Ale nie chce sobie wmawiać że widze tam coś :P

test zrób sobie nowy bo niektóre dziewczyny piszą że po czasie test jest już nie ważny a ja też miałam taką bardzo bladziutką i się zastanawiałam czy tak nie jest na każdym :)

mi sie wydaje ze tak chyba na wiekszosci jest tez kiedys test robilam i pod swiatlo byla bladziusia krecha a w ciazy nie jestem

Gość mloda23-26
no własnie ja sie tak zastanawiałam dzisiaj że ona chyba tak na każdym jest haha bo stwierdziłam że taka poświta to tylko po to żeby przyciemniało jak sie jest w ciąży... zresztą mi ta jedna krecha też bladziusia wyszła :P

Gość mloda23-26
Najgorsza to jest ta nie pewność... Ja jestem osobą która jest z natury imprezową osobą ... i teraz uważam bo jesli jestem w ciąży to bym sobie nie wybaczyła gdyby się coś stało dzidzi ... Chciałabym już wiedzieć i być spokojna ...

Kreyyyzolka sorry to dziwnym Trafem jak na każdym tak jest ja jestem w 21 tc :D:D:D do autorki powtórz test i to z porannego moczu nie o każdej porze bo owulacja może się zawsze przesunąć

tak ze mozliwe ze jak tamten test robilas to moglas miec jeszcze male stezenie hormonu przy kolejnym bylo wieksze i krecha wyrazna sie zrobila ;]

Gość mloda23-26
Powturze go jutro rano ... A miałaś jakieś wczesne objawy ?

Gość mloda23-26
Mnie zazwyczaj jak mam dostać okres to tak brzuch boli ze się z bólu na łóżku skręcam ... Ciepłe okłady i tabletki ... a ateraz dosłownie nic ... Tylko takie delikatne skurcze a raczej ciagnięcia ... i to nie dzień przed spodziewaną @ tylko całe dwa tygodnie ...

Gość autorko tego postu....
co z Ciebie za analfabetka!!!! Tragedia!!!!! Masz Ty chociaż podstawówkę skończoną?:(

Gość mloda23-26
Mam 20 lat ale widze że rzeczywiście zauważyłaś ... ja faktycznie mam problemy z ortografią ... zawsze je miałam... potrafie ten sam wyraz napisać dwa razy inaczej za każdym razem... ale to nie post o ortografi :]

Gość to wsadź głowę do książek
i się ucz, a nie piczę rozwalisz przed facetem i czekasz na ciążę:( Jak Ty wychowasz to dziecko jak sama jeszcze nie dorosłaś? OMG:(

nie sluchaj ich to zgoszchniale baby ktorym sie w zyciu najwyrazniej nie ulozylo i wyzywaja sie na innych

Gość mloda23-26
Przepraszam bardzo to że człowiek ma problemy z ortografią to go nie przekreśla... znajdz sobie temat taki gdzie będziesz mogła kogoś pouczać!! Ja skończyłam Technikum Fryzjerskie i zdałam Mature !! Więc nie odstawiam nic przed moim facetem !!

nie lam siie autorko ja tez mam problemy z ortografia szybko pisze i bledy robie pozniej musze kilka razy sprawdzic czy jest ok, na forum zadko to robie w koncu to nie zajecia z j. polskiego

Gość mloda23-26
Dokładnie... :) Wiesz zastanawiam się co do mojego brzuszka właśnie zauważyłam że dostałam takie nie wielkie i delikatne takie lekko brązowe upławy czy to coś groźnego ??

Gość mloda23-26
Takie plamienie ... nie wielkie ale jednak coś tam się pojawiło ...