Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda23-26

Czy jest szansa że jestem w ciąży ?

Polecane posty

możesz dostać jednak okres może to być plamienie implantacyjne ale rtaczej to pierwsze :) ja akurat jak robiłam testy nie miałam potem mocnej krechy tylko tez delikatne ale już bardziej widoczne do ginekologa dostałam sie w ten sam dzień na NFZ i zarodek dopiero się zagnieżdzał gin mi dał wtedy duphaston i w 8 tc odstawiałam go :)

Gość mloda23-26
Dostałam okres... Ehhh mówi się tródno :P Jedyne co mnie martwi to że nadal utrzymuje mi się temp. 37 stopni... i skoro to nie ciąża to może coś z jajnikami skoro takie bóle brzucha miałam ?

Gość Eray
Witam, wiem zaraz wszyscy na mnie naskoczą że takie głupie pytania zadaję ale bardzo proszę o wyrozumiałość i poradę... Mam dosyc dziwną sytuację otóż, ostatni @ miałam 24 stycznia do tej pory się nie pojawił. Średnio cykle miałam po 28-29 dni. Myślałam już że to ciąża bo kochałam się z narzeczonym bez zabezpieczenia i kończył w środku ale nic mnie nie boli, nie mam obolałych piersi (dodam że nigdy to nie występowało przed @, mam lekko twardawe podbrzusze jak przed @, jestem troszkę senna i czasami miewam leciutkie zawroty głowy. Zawsze przed @ mam lekkie brazowawe upławy spowodowane nadżerką, teraz też są tyle że bardzo skąpe poza tym wszystko bez zmian. Co to może byc? Ciąża czy coś innego? Wiem żę test rozwieje wątpliwości ale chyba jeszcze za wcześnie? Proszę o poradę

Gość mloda23-26
Masz podobne cykle do mnie tzn. że ja też mam 28 dnowie ... ja dostałam wczoraj w nocy okres... ale wcześniejszy miałam 28 stycznia ... więc test już chyba możesz zrobić... Nie wiem może rzeczywiście ciąża ? Ja jej pragne no ale niestety nie udało się w tym miesiącu :) Będziemy kontynuować miło starania :)

Gość misia235
mloda23-26 Ile facet ma lat?

Gość mloda23-26
Ja mam 20 a facet 24 a czemu pytasz?