Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwqkldmqwdkld

skoczylibyście na bungee?

Polecane posty

Gość dwqkldmqwdkld

Bo ja myslę żeby to zrobić. Chce się przełamać bo jestem za mało odważna w zyciu ,a chciałabym byc odważna . Np boje sie za bardzo bólu np chciałam przełuc pępek albo język ,ale sie bałam.. a teraz chce sie przełamać. Co o tym myslicie? To bezpieczne

Gość dwqkldmqwdkld
To bezpieczne wg was?

oczywiscie i zamierzam w przyszlosci jak zooperuje sobie kolano ,jeszcze mam zamiar skoczyc z samolotu:) i polatać balonem

ja skoczylam. bylo to moim marzeniem i zrobilam to. bylo cudownie. a mam straszny lek wysokosci,ale przelamalam sie i do dzis wspominajac to ciarki mnie przechodza i czuje ta ekscytacje. fantastyczne przezycie, polecam;d

Gość dwqkldmqwdkld
Bo tak sobie mysle ,że tam w powietrzu chyba dostane zawału ,ale jak dam radę skoczyc to już na wszystko się bedę wstanie odważyć ;) a jak dotąd jestem zbyt tchórzliwa np boje się dentysty , czy takich tam różnych rzeczy a chciałabym byc odważna bardziej

Gość dwqkldmqwdkld
ja nie mam lęku wysokości bo latałam samolotem ,szybowcami , balonem też latalam tak w ogóle ;) ale to nie wymagało odwagi za dużej ,a skok to będzie coś

Gość dwqkldmqwdkld
a ze spadochronem to nie wiem jeszcze o tym nie myślałam ;)

Z Każdym Dniem... no spadochronem na pewno wieksza adrealinka bo wyżej ale niestety najpierw musze dac sie pokroic na stole

ja bede miala już szóstą ale ponoć ostatnią ,narazie moge chodzic bez problemu póki malo ważę i nie dzwigam ciężarów ...mam zerwane wiezadla krzyzowe w lewej nodze i czeka mnie rekonstrukcje...:/

jennifer8787*** -- więzadła :o Ja miałam naderwane i mi się zrosło, dzięki Bogu :) Życzę ci, żebys szybko przebolała operację i skakała :D Tymczasem idę spać, Branoc ;)

Gość warszawski policjanttt
skoczyłbym i bez bungee:classic_cool:

Gość nie mam zamiaru
Nie, bo nie lubie robić bezsensownych rzeczy w zyciu.