Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydula najbrzydsza i kropka

Jestem brzydka i nic mi nie pomoże :(

Polecane posty

Dlaczego jest tyle pięknych dziewczyn, a ja musze być brzydka jak noc ????

Gość mmnnio
nie jesteś brzydka tylko złą masz fryzurę i makijaż oraz źle się ubierasz

Gość pigimisi
ty jestes brzydka??? to popatrz na nią http://gourl.org/photo37jpg ciesz się ze los dał Ci tyle bo na pewno jestes ładniejsza

ja też :O nic tylko worek na głowę założyć i ludziom na oczy się nie pokazywać .

Gość mmnnio
bo nie umiecie się ubrać zmieńcie fryzjera

Gość teska tereska
no trudno

Co mi po fryzurze jak mam po prostu brzydką twarz ????

Gość cvbnklsfghjgh
to jaka masz ta twarz co Ci sie nie podoba ?????

Gość mmnnio
o kurwa nie przesadzaj

Gość nic fajnego...
a ja mam śliczną twarz za to ciało brzydkie i co w takim wypadku? też nie mam szans i jestem przegrana... ;(

No normalnie, jest po prostu nieładna. Nigdy nie widziales brzydkiej dziewczyny ?

Gość ojejujeju
A ja jestem cała śliczna i zgrabna, ale za to rozumek mam, jaki mam. :O Chcesz się zamienić? ;)

Gość mmnnio
pokaż fote to ocenimy czy naprawdę jesteś szkaradą

No w życiu swojej foty nie dam. Nikomu nawet nie wysyłałam przez neta bo i po co, nie chce straszyc

Każda potwora znajdzie swego amatora ;) Też jestem brzydka ale pogodziłam się ze swoim ryjkiem i nie mam kompleksów - zajebista jestem :D Nie muszę się podobać komuś obcemu żeby dobrze się czuć z samą sobą. Zamiast coś zmieniać na siłę pokochaj sama siebie. Jak olejesz wygląd zewnętrzny że np za duży nos, nieciekawe oczy, małe usta itp itd i powiesz sama sobie CHUJ Z TYM to Twoje samopoczucie wpłynie na to jak inni będą Cie postrzegać

Gość ojejujeju
Mi wysłałaś. Nie jesteś brzydka. Wmawiasz sobie. :D

Gość arystokratkaaaaaa
piszecie o makijazu, fryzurze i stroju jakby to byl lek na całe zło, a jak ktoś jest brzydki to będzie dalej brzydki tylko, ze w ładnej fryzurze, odpowiednim makijazu i ładnym stroju, moze zbieraj na operację?

Gość Zaparowana Szyba
Ja na twarz nie mogę narzekać, ale moje ciało, to tragedia. No, ale coś za coś, nie mozna mieć wszystkiego. Jeden jest piękny z wyglądu, a inny ma piękne wnętrze :)

Gość Chętnanawszystko
jak to ty jestes na tym zdjęciu blondi to wątpie abys byla brzydka, nie sciemniaj dziewczynie :)

Gość Majaaaajaj093029
Ja też w przeszłości miałam jazdy ze swoim wyglądem, schudłam ok 6 kg, wyprostowałam ząbki zmieniłam fryzurę i jest o wiele lepiej :) może zamiast się nad sobą użalać bierz dupę w kroki i zrób coś z sobą :)

To jestem ja i uwierz że czasami jak na siebie patrze to się śmieje sama ze swojej twarzy hehe :D Ale mnie to akurat bawi i no z moim ojcem jak robię sobie "sesje" to sikamy później ze śmiechu że takie krzywe ryjki chodzą po naszej planecie ;) Zresztą właśnie po nim odziedziczyłam wspaniały ogromny kartoflany nos :] Ale jak już pisałam nigdy nad tym nie ubolewałam, maluje się delikatnie, dbam o włosy, staram się w miarę ubierać ( ale nie gonię za modą więc jakoś się ciuchami nie wyróżniam) i co najważniejsze ciągle się uśmiecham i mam pozytywnie zrytą psychikę więc jakoś nie jestem określana jako brzydka bo ludzie przy mnie zapominają patrzeć na wygląd ;) Powodzenie wśród chłopaków miałam raczej od "poznania" jak od pierwszego wejrzenia i dobrze mi z tym - miałam kiedyś konto na fotka.pl i brania tam nie miałam :D hahahaha

Gość klaudusiaaa6
Bogu dziękuj za to co masz...chyba nie oglądałaś na discovery ''moja szokująca historia'' zobacz to zdjęcie i spojrz w lustro i pomyśl ;) http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.fototube.pl/pix/img1/org/d41d8dbcc5cef63520e1d0b84fbfb6d3.jpg&imgrefurl=http://www.exsite.pl/filmy_video_movies/filmy-dvdrip-brrip/263434-moja-szokujca-historia-my-shocking-story-tvripxvid-inc-lektor-pl-vol4.html&usg=__lYyFwUkhQWN6NVrFjQBkx_QC_Ko=&h=338&w=450&sz=47&hl=pl&start=32&zoom=1&tbnid=vlpZCgYdVRy1UM:&tbnh=170&tbnw=218&ei=P4ZlTcvLJcas8QP0zNWlBg&prev=/images%3Fq%3Dmoja%2Bszokujaca%2Bhistoria%2Bzdjecia%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1600%26bih%3D679%26tbs%3Disch:10%2C570&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=679&oei=OYZlTYnQGIOEOviEnM8F&page=2&ndsp=19&ved=1t:429,r:14,s:32&tx=86&ty=89&biw=1600&bih=679

Gość klaudusiaaa6
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://cdn.10dailythings.com/images/BizarreOdditiesThemanwithnoface_8EBC/manwithnoface3.jpg&imgrefurl=http://www.forums.wiaderko.com/filmy-dokumentalne/180593-%255Brs%255D-moja-szokujaca-historia-my-shocking-story-*tvrip*-%255Bb%255Dtvrip-lektor-pl.html&usg=__Ar4T7jaESGLNa0lT10gA3AYaWfw=&h=269&w=500&sz=58&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=HybsoK-CHx5CGM:&tbnh=95&tbnw=177&ei=54ZlTa7QGIqUOvfvid8F&prev=/images%3Fq%3Dmoja%2Bszokujaca%2Bhistoria%2Bczlowiek%2Bbez%2Btwarzy%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1600%26bih%3D679%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=367&oei=54ZlTa7QGIqUOvfvid8F&page=1&ndsp=33&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=27&ty=63

Gość klaudusiaaa6
skopiuj odtworz to co sie nie zaznacza to zobaczysz zdj

Gość Chętnanawszystko
co to za zdjecie jest ?????????????

Mała Blondynka---ale Twoja fotka mówi coś innego, że wcale brzydka nie jesteś.

Gość Chętnanawszystko
no wlasnie ! mi tez sie wydaje, ze blondynka brzydka wcale nie jest

Za długie linki nie da się otworzyć...zresztą jak mowa o "moja szokująca historia" to nie ma co porównywać... to tak jakby mówić o inteligencji i porównywać się do osoby np z zespołem downa... to choroba tak jak osoby z tamtego programu i nikt "normalny" nie powinien się z nimi porównywać ani też określać siebie jako lepszego bo oni mają gorzej :O Ja mówię o normalnym braku urody a autorka tematu raczej na to "cierpi" tak jak i ja - modelką nie będę :P

Gość klaudusiaaa6
i ten facet na zdjeciach mogl powiedziec ze jest brzydki...musial przejsc mnostwo operacji, jak z tym życ? to grozilo mu smiercią