Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurczaczek5656

objawy ciąży, 15 lat, pomocy!

Polecane posty

Gość kurczaczek5656

moja przyjaciółka ma 15 lat, zreszta tak samo jak ja. ja jestem przeciw uprawiania seksu w tym wieku, to dla mnie chore ! ale ona oczywiscie ma swoj rozum i robila to z chlopakiem bez zabezpieczenia... a teraz ja sie martwie bo ona sie martwi. boli ją ostatnio ciągle brzuch, dzisiaj wymiotowala i mowila ze w okolicach intymnych zrobily jej sie przebarwienia. okres ma miec dopiero na pocz. marca .. czy jest jakies prawdopodobienstwo ze jest w ciazy czy te objawy to moze dlatego ze np. cos zjadla i wymiotuje???

Gość kurczaczek5656
kurde no przepraszam ale pisze prawde! skoro nie mozna tu znalexc pomocy.. to trudno, poszukam gdzies indziej. i to nie do mnie takie teksty bo to nie o mnie chodzi.

czesc.to jak najbardziej moga byc objawy ciazy!skoro okres ma miec na poczatku marca,miala wlasnie teraz jajeczkowanie!:(jedyne wyjscie zrobic test ciazowy.niech poprosi kogos o kupienie,chyba ze sama to zrobi.

Gość takajedna89
Tak, to może być ciąża. Zresztą zawsze może być jak się uprawia ! A o hiv Twoja koleżanka słyszała? Kupcie płytkowy test ciążowy, koszt ok 10zł, bez recepty w aptece.

Gość kurczaczek5656
dziękuję za odpowiedź.. właśnie z nią rozmawiałam i tak naprawdę dopiero teraz sobie zdała sprawę z tego co zrobiła...jutro ma zamiast zrobić test.. ja mam nadzieje ze to jednak nieprawda :( ona ma 15 lat , zycie sobie zmarnuje.. a mozesz mi troche przyblizyc? bo co nieco o tym wiem.. to jajeczkowanie czyli to byl najlepszy moment do zajscia w ciąże?

tak,to tak zwane dni plodne.spokojnie,ciaza to nie koniec swiata!15 lat,to zeczywiscie malo,ale teraz to juz raczej za pozno na tego typu refleksje....powodzenia!:)

Gość fduherg njthtdgh
na test jest za wcześnie i może nie wyjść a z tymi przebarwieniami to niech idzie do lekarza bo mogła coś złapać