Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bladystrach

czy wiecie co macie na parapecie?

Polecane posty

Gość bladystrach

bo ja mam to: Wełna czarna (włóczka znaczy) Wełna beżowa (włóczka jw) Kubek herbaty (zimnej) Druty do robótek (nowiutkie i lśniące) Śliwki suszone (w pojemniku plastikowym, nie uciekną) Ładowarka do tel (ze zwiniętym kabelkiem) Kosmetyczka (z zawartością, na pamięć nie wiem, co w niej jest) Pudełko chusteczek (jak u psychologa) Mała woda mineralna gazowana (w sumie już wypiłam prawie) Szczotka do włosów (te druciki ciągle mi się wciągają do środka, szlag by to...) Krem Bambino (duża puszka, te złotka mi się kręcą i nie wiem ile mam jeszcze kremu) Kubek herbaciany poranny, duży Pudełko z fajkami (sama robiłam!) Pilot do telewizora (standard) Telefon (zaraz padnie, czas na ładowarkę) Krem do ust (nazywa się: LIPS...hehehehe) Maszynka do robienia fajek (podstawowy sprzęt) Filiżanka z solą (zamiast solniczki) ( Rexona (nigdy Cię nie zawiedzie ;)) Mleczko do demakijażu (z aloesem czy coś) Krem do rąk (kiedyś użyję) Drugi krem do rąk (może kiedyś użyję) Dezodorant Garnier (okropny) Krem do stóp (same używają, naprawdę) Lampka nocna (również popołudniowa) Miseczka z fistaszkami (prażonymi z masłem i solą) Pojemnik ze świeczkami zapachowymi (jedna tylko mi została ;)) Rękawiczki (poranne) Lakier do włosów (się kończy właśnie) żelazko (nie używam, zakurzone jak nie wiem co) a Ty?

Gość luna2001
wibrator analny

Gość andrzejowa
Widzisz w ogóle świat zza tej kupy złomu?

Gość ahhhaaa
a ja mam krate za oknem, poza tym pusto

Gość bladystrach
wszystko co mam wygrzebałam na pobliskim smietniku i stawiam na parapecie aby sąsiedzi widzieli i gul im skoczył z zazdrosci

Gość mojitomaja
ja 3 figurki masajek uwielbiam afrykańskie klimaty

Gość mojitomaja
a najbardziej z afrykańskich klimatów lubie żylaste murzynskie kutasy

Mam półkę, szafkę...nie mam komody :D mam też sporo metrów kwadratowych :D ale n sama nie wiedziałam, że jak zacznę wyliczać CO mam na parapecie, to wyjdzie taka lista ....se sami spróbujcie

Gość lubisz zyc w syfie
i bałaganie brudasie

dwa kwiatki, elektryczny zegarek, paczka laysów, kilka kapsli od piwa i otwieracz do piwa :) Kapsle to nie śmieci - zbieram je żeby wyłożyć sobie nimi podwórko :D Hahahha joke - tak to sobie tłumacze, odruchowo po otwarciu piwa rzucam na parapet i tak to sobie tam leży jakiś czas Dobra posprzątałam, było ich teraz aż-tylko 6 :O

Gość gfrtfg
sami sprobujcie? a co mam probiwac? tylko w kuchni na parapecie mam 4 kwiatki w doniczkach, na reszcie okien nie mam kompletnie nic.

Gość mojitomaja
do mojego poszywa :) nie wiem jak jest z żylastym murzyńskim... może Ty coś wiesz na ten temat ?

Gość dżjordżjo banani
książki, wazony, świeczki, zdjęcia, jakieś afrykańskie wygibasy i inne rzeźby, oryginalne butelki etc. nie mam firanek, nie podobają mi się, więc parapety mam zagospodarowane

Gość nic nie mam na parapecie
nawet kurzu Nie lubie bałaganu A taki parapet zawalony różnymi dziwnymi rzeczami kojarzy mi sie z jakąś patologią

mrożonki hahah teraz malo miejsca w zamrazarce mam a temperatura na dworze -18 to jest ok

Tak naprawdę to zależy od wielkości parapetu...mój akurat jest szeroki i długi, co niektórych może szokować :D podejrzewam, że tych co piszą o bałaganie czy ścisku :D hehehe...może nie wiedzą, że parapet może mieć większe gabaryty niż ich pokój? ;) to se dołożę jeszcze zapalniczkę, a co :D

Gość mojitomaja
drażnie sobie łechtaczkę dzidą masaja

Gość dżjordżjo banani
też parapety mam spore, wzdłuż całej ściany z oknem:)

Gość bladystrach jestes
potwierdzeniem tego ze kobiety to brudasy i bałaganiary

Gość gfrtfg
czyli ze jak ktos ma wielkie parapety to musza zaraz sluzyc za skladnice smieci? ja mam wielkie parapety, ale wciaz mam kase na szafki i syfu nie lubie.

Gość jestem , no wal
książki, grzebień, płyn i pudełeczko na soczewki, szczotkę do włosów , taśmę klejącą, słuchawki medyczne (?), jakiś antybiotyk,doniczkę z ćwiekami, pudełeczko z przyborami do szycia,zapalniczkę i paczkę fajek, 5 wazonów, lusterko powiększające, świeczkę, pesetę, fiszki, globus i próbkę "super nawilżającego kremu do ciała po kąpieli" :D

Gość madzia4343443
a ja mam tak: dwa kwiatki nitke i igłe ładowarkę najnowsze glamour czekoladki merci ( zaraz je zjem ) :-) i kota ( jesli chodzi o chwile obecną )

śpiącego kota (żywego), miecz samurajski, ramkę ze zdjęciem, małe blaszane auto przywiezione z Kuby, 9 świec.

Rany...:D przecież nie piszę, że mam tam ODPADY, ŚMIECI I NIEPOTRZEBNE rzeczy :D ale nie zawiodłam się na kafe, oj nie :D poprawiłam se humor, dziękuję wszystkim z wąskim parapetem :D a śmieci wrzucajmy do śmietników, tak nam dopomóżcie Bogowie wszelacy i dobrej nocy i w ogóle ( nie wogle:D)

Gość madzia4343443
oraz wibrator Anal Intruder 2000 z turbodoładowaniem 5 biegami i jednym wstecznym oraz symulatorem wytrysku nasienia 3 D

Gość Chętnanawszystko
2 kwiaty w doniczce, słonia z porcelany, zdjęcie ukochanego

Gość madzia4343443
oj podszywie nie mogłes wymyslić czegos lepszego ? :-)