Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D A Gmarka

Co myślicie o kucharzu ?

Polecane posty

Gość D A Gmarka

Poznałam faceta nie dawno ,cholernie przystojny i bardzo mnie pociąga w dodatku fajnie się mi z nim rozmawia.Chciałabym coś więcej ale niestety przeraża mnie wizja że skończył tylko zawodówkę a ja robię aktualnie drugi kierunek studiów w dodatku medycyna.Dać sobie z nim spokój ?

Gość antytarocistka
Tak, szkoda chłopaka :o

antytarocistka Tak, szkoda chłopaka Brawo za odpowiedz 🖐️ a odpowiadając na pytanie z tytułu tematu - chciałabym mieć faceta kucharza :) Jeśli to jest to co akurat on lubi robić to po jakiego chuja miał robić studia? żeby jakąś księżniczkę zadowolić? Skończył to co go interesuje i widocznie ma prace która go satysfakcjonuje - pogratulować znalezienia tego co się kocha :) Wolałabym takiego faceta jak przygłupa po studiach - nie napisałaś że jest patologiczny lub ze jest kretynem tylko użyłaś stopnia wykształcenia jako wyznacznika jakim jest człowiekiem :O żal..

Gość oszołom
tak, od kucharza po zawodówce uciekaj na kilometry dwa :)

Gość jak Ci
przeszkadz jego zawód to poszukaj milionera

Mysle, ze daj sobie spokoj skoro na wstepie masz tagie dywagacje to co dopiero bedzie pozniej jak znajomosc sie utrwali.Jeszcze mu podczas klutni bedziesz to wypominac, ze jest "glabem"????

Gość jajajajajajajajaja
Mój facet jest kucharzem po zawodówce i uważam,że na gówno mu studia skoro ma pracę i dobrze zarabia? A ty się swoją pychą udław szmatławcu :D I szukaj najlepiej pana profesorka :D

Mysle, ze ten chlopak wie czego sie od takich snobek ,wyksztalciuchow ,ma spodziewac i sam bedzie mial tyle rozumu, zeby nie kontynuowac tej znajomosci

Gość wielka pani ma
ma muchy w nosie co? lepiej daj mu spokój... Nie zasługujesz na niego.

Gość D A Gmarka
Widzę że wywołałam wielką burzę ale źle mnie odbieracie.Chłopak jest bardzo mądry, znam go zaledwie od dwóch dni ale poznałam go nawet dość dobrze przez te dwa dni.Mądry, w dodatku gra na gitarze i bardzo przystojny, ma swoją pasję i priorytety w życiu.Chodzi mi o to czy są tutaj jakieś dziewczyny które mają wyższe wykształcenie a dogadują się z swoim facetem który nigdy nie studiował.Boję się że nasze drogi mogą się poróżnić z biegiem czasu.Ogólnie to bardzo mnie do niego ciągnie bo jest Boski i w moim wieku,obydwoje po 25 lat.

Gość Nie strasz mnie:)
Jakbyś opisała mojego faceta:) ten wiek,gitara,kucharz. Mogę spytać skąd jest ten twój?

Jeszcz moglo to by byc jak bys byla starsza.Bo gdybys mu kiedykolwiek wypowmniala ta roznice wyksztalcenia, to by Ci zawsze mogl powiedziec,'No ale Ty sara dupa jestes"

Gość D A Gmarka
Śląsk Myślę że to może być fajna znajomość w dodatku jak już mówiłam bardzo mnie pociąga, ma to coś w sobie czego nie miało paru chłopaków przed nim dlatego tak przeżywam.. tylko martwi mnie to jego wykształcenie

Nie wiadomo,ale ja ze swoim od trzech dni się nie widziałam:) Musiałam wyjechać... Aż mi się w żołądku przewróciło;)

Kurcze ja też jestem ze Śląska :/ Teraz to już mi nie jest zabawnie.... Możesz napisać dokładniej z jakich okolić chociaż?

Gość D A Gmarka
Nie napiszę bo nie chcę Cię mieć na sumieniu, w każdym bądź razie nie wspominał nic że miał dziewczynę więc możesz być spokojna.

Mogę być spokojna bo nie wspominał? Dziewczyno w jakim świecie ty żyjesz :O? Tadek powiem,że jeśli z okolic Cieszyna,Bielska czy Jastrzębia to zajęty. Mam nadzieję,że należysz do tych którym to przeszkadza ....

Wybacz ten Tadek się wkleił ;) Kurwa nie zasnę dzisiaj. Zajebiście...

Gość Katarzyna374934785
Jeśli On Cię kręci a Ty jego to dlaczego "wykształcenie" ma przeważać nad dalszymi relacjami ? masz 25 lat dziewczyno więc pomyśl nad tym chwilkę.W dodatku idziesz na medycynę to pewnie mądra z Ciebie kobieta a Ty takie pytania zadajesz jak byś miała 15 lat.

Gość maggdaaaa
to pochwal sie jak wyglad ten twoj boski wybranek :P:P

Jest wysoki i ma powalające spojrzenie, wysoką kulturę osobistą i w dodatku słodki ale z tego co zauważyłam również nieśmiały.Słuchamy tych samych klimatów jeśli chodzi o muzykę i pod tym względem jest tak dobrze że sama w to nie umiem uwierzyć.Dawno nie poznałam takiego fajnego chłopaka.Nie mogę się doczekać kolejnego spotkania ale czy TO DO JASNEJ angelKI WAŻNE !? podbijam

Gość i co sie patrzysz kurtwaaa
Powtórzę to co inni ! nie bądź głupia bo myślisz aktualnie jak jakiś dzieciak z gimnazjum jesli ci sie podoba i lecisz na niego to co ma do tego jego wyksztalcenie

Gość motorniczy zawsze na zakręcie
To twoje zdjecie w stopce ? ty na pewno masz 25 lat ? wygladasz na wiele wiele mniej

Macie rację nie powinnam myśleć w tych kategoriach więc dziękuję za sprowadzenie do ziemi. Tak mam 25 ale nie do końca bo jeszcze nie skończyłam obecnie 24 wiosen, każdy mi mówi że nie wyglądam na tyle wiosen ile posiadam.

Gość Kristinaa Aggillerrra
Poniekąd rozumiem Cie ale na Twoim miejscu skupiła bym się na relacjach z nim zamiast na rozważaniu papierów.Skąd wiesz że On nie zrobi w przyszłości studiów ? a może nawet Cię wyprzedzi i zrobi trzy kierunki, ciekawe co byś wtedy zrobiła.Czy dla Ciebie ludzi mierzy się wykształceniem ? brawo ale nie tędy droga.Skąd jesteś pewna że on podziela Twoje zainteresowanie ? może dawno zdał sobie sprawę z tego że jesteś taka i taka i zrezygnował z Ciebie.Prędzej czy później dojdzie u Was do takiej rozmowy i co wtedy ? powiesz mu że przeszkadza Ci jego stan zawodowy.Nie rozsmieszaj mnie.