Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnula007

Włosy... jak je zapuscic???

Polecane posty

Hej:) mam pytanie czy ktos z Was wie jak przetrwac ten okropny czas zapuszczania wlosow????? Mam jeden bok krotszy od drugiego grzywke mam juz mega dluga ale chce juz miec dlugie wlosy! Najgorszy jest ten czas przejsciowy kiedy ta fryzura jest nijaka. Moze ma ktos fajne sposoby? :)

Gość wieczna zapuszczaczka
dlaczego masz jeden bok krótszy? :O

Gość bo taka ma fryzure
rany, niektorzy to naprawde sa smieszni ze swoimi pytaniami...

Gość bo taka ma fryzure
kombinuj po prostu, moze jakas opaska, moze jakies upiecie, moze zaczesz je do tylu. Tez zapuszczam. I dbaj o nie przede wszystkim, zeby byly zdrowe, kiedy odrosna.

smieszni? przez to ze pytam o jakies ciekawe odzywki tabletki lub domowe sposoby? idz juz spac, bo gadasz przez sen

Gość bo taka ma fryzure
nie mowie o Tobie, tylko o pytaniu, dlaczego masz jeden bok krotszy :) jakby to bylo cos niesamowitego w tych czasach :)

haha to sie nie zrozumialysmy lekko:D no nosze opaske wlasnie i sstrasznie mi sie to nudzi;/

Gość bo taka ma fryzure
No nie zrozumialysmy sie :) To jest wlasnie urok rozmow przez internet :) Ja przerzucilam sie na opaski, jakies lekkie zaczesywanie za uszy, roztrzepane fryzurki :) Powiem Ci, ze ma to jakis swoj urok, ale juz nie moge sie doczekac tej upragnionej fryzury. I dbam o nie, bo kazda fryzjerka mowi, ze przy zapuszczaniu wazna jest pielegnacja, zeby potem nie trzeba bylo od razu podcinac za duzo, jak odrosna. Cudow nie ma niestety :)

nie ma nie ma:) ja jestem wybredna i nie lubie jednego wygladu czesto zmieniam fryzury i w maju wyglupilam sie i scielam na irokeza i tak od tamtej pory krotkie fryzury ale jak widze laski z dlugimi wlosami to juz zazdroszcze, niedlugo lato wiec chcialabym juz je spinac w kucyka :) tylko skad wziac tyle cierpliwosci i wytrwalosci????:)

Gość bo taka ma fryzure
Slyszalam, ze sen wzmaga porost wlosow, szybciej sie wtedy regeneruja wiec.. do lozka i to juz :) A poza tym podobno slonce tez ma wplyw na tempo ich odrastania. Przy myciu wlosow rob masazskory glowy, to pozwala na szybsza regeneracje i porost wlosow :)

sen??? to swietnie kochana boja spie po 10-11godz:D chociazteraz sie to skonczy bo dzis dostalam prace i nie bedzie siedzenia na internecie do 2w nocy:)

Gość bo taka ma fryzure
Tak, dokladnie, podczas snu, gdy organizm odpoczywa, wszystko sie regeneruje, wiec to, tak jak masaz skory glowy podczas mycia wlosow, stymuluje wlosy do ich szybszego porostu :)