Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drestert

jak odchudzić narzeczoną?

Polecane posty

Gość drestert

gdy ją poznałem była piękną, szczupła i pełną życia kobietą. po prostu najcudowniejsza kobieta jaką poznałem. ostatnio niestety przytyła. na moje oko waży coś ok 80kg. ona sama mi raczej nie powie. chcialbym, żeby schudła, ale nie wiem jak to zrobic. boje się sprawić jej przykrość. mnie to nawet nie przeszkadza, aż tak bardzo, że przytyla. denerwuje mnie jej zachowanie. ciagle tylko narzeka i uzala sie nad sobą. kompletnie nie chce wychodzić z domu, bo twierdzi, że się wstydzi. rozmawialem z nia wiele razy i mowilem, ze mam w dupie to co inni mysla i dla mnie moze jeszcze nawet 100kg przytyc a i tak bedzie nr 1, ale ona ciagle, ze mi tylko wstyd przyniesie. nie ma mowy o wyjsciu do znajomych, do kina, na basen to juz w ogole. przestala o siebie dbac w ogole. uwaza, ze i tak jest gruba to jej nic nie pomoze. tlumaczylem jej ze sie myli. juz nie wiem co mam robic. nie uprawialismy seksu od pol roku, ona nie chce bo sie wstydzi przede mna rozebrac. z drugiej strony ona ze swoja tusza nic nie robi. chce zeby schudla i bylo jak dawniej.

chodzcie razem na basen, silownie, bieganie itp. mozesz ja zapiasc na aerobik, albo poczytaj o zdrowym odzywianiu sie i gotujcie adrowe potrawy

Gość drestert
jak mam z nia gdziekolwiek wychodzic jak ona mowi, ze sie wstydzi i nie chce. a z gotowaniem to ciezko. ja sie dze prawie caly dzien w pracy i to ona gotuje obiady i bog jeden wie co tam w domu sama je. ona nie pracuje tylko studiuje. teraz ma ferie a tak normalnie to b. duzo zajec opuszcza. nawet do szkoly nie chce chodzic eh

Gość chcialabym schudnac ale
sex analny, albo ogolnie- sex. ale duuuuzo tego sexu.

Gość shazz
przestań jej powtarzać, że może więcej przytyć,a dla Ciebie dalej będzie numerem jeden. rozumiem, że chcesz jej pokazać, że ją akceptujesz i kochasz, nawet z tymi kilogramami, ale mówiąc takie rzeczy po pierwsze odbierasz jej motywację do działania (po co mam chudnąć, przecież powiedział, że i tak mnie kocha), a po drugie kłamiesz, bo jednak chcesz żeby schudła, a nie tyła dalej. niech przestanie się użalać na sobą i weźmie w garść. a tak w ogóle, to skąd te dodatkowe kilogramy się wzięły? jakieś leki, tabsy anty czy zwykłe zajadanie stresu lub jedzenie z braku ciekawych pomysłów na spędzenie czasu?

Gość Bona qwerettyuu
zbuduj jej takie duże obrotowe koło i niech biega w środku jak chomik. Chomiki maja ładną figurę, bo biegają w takim kółku. Chyba wtedy szybko zrzuci wagę.

nic nie zdzialasz jesli ona sama sie za siebie nie wezmie, no bo niby jak zamkniesz jej lodowke na klucz? dlaczego przytyla - duzo je czy moze ma jakies klopoty zdrowotne? wydaje mi sie ze to taki trudny typ czlowieka - nie jest szczesliwa we wlasnym ciele, ale zbyt leniwa i wygodna, żeby coś zmienic