Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkdkkdkxmmxm

Weszłam na kafe po rocznej przerwie... jestem przerazona !

Polecane posty

Gość dkdkkdkxmmxm

nic sie nie zmieniliscie przejrzalam kilkadzisiat watkow kilkanascie dni wstecz prawiczki jak zwykle to samo wszyscy siebie opluwają narzekają eh

Gość dzień dobry wam wszystkim
dkdkkdkxmmxm kafe spda na dno i każdy to wie

Gość abf
pff tez mi odkrycie z roku na rok jest gorzej bo forum opanowują dzieci i popierdoleni ludzie :O

Gość kurrrrvvvvaaaaaaa
ja tutaj wchodze tylko sie posmiać kiedys mozna bylo normalnie pogadac a teraz? na powazne problemy nikt nie odpisuje tylko na prowokacje typu : mam 18 lat chce dziecko albo nie wiem z kim je mam

Gość abf
jestem prawiczkowym gimgównem :D

no kafe to jest jakies zboczone forum ludzie sie tu hamsko zachowuja wiekszosc* i wogole szok. i to jest forum damskie a tu wiecej pewnie facetow

Gość kurrrrvvvvaaaaaaa
nie zboczone tylko zdziczałe

i to jest forum damskie a tu wiecej pewnie facetow" a co za tym idzie mniej poparcia i mniej słów że masz racje :D

Gość ateeeaaa
heh racja , większość tematów tutaj dotyczy głupot : Nie pisze smsów - nie kocha mnie ? , Mam 21 lat ona 16 czy to ma szanse? , Nie mam faceta - jestem nieszczęśliwa, Jestem prawiczkiem ponieważ poniżali mnie w szkole.... no dajcie spokoj :O Byl tu temat dziewczyny ktora przez fobie nie wychodzila dwa lata z domu , rozpisala sie i cisza... Ja gdybym wiedziala jak pomoc ,odpisalabym , przykladow jest wiecej

Gość miłagirls
Może gdyby kafe była zastrzeżona tylko dla osób zalogowanych może byłoby inaczej... ludzie inaczej by odpowiadali, naprowadzali, mówili o swoich przykładach życiowych, a tak to każdy może pisać co chce i jak chce... w tym żałosne głupoty.

Gość abf
rejestracja nic nie da wręcz przeciwnie dla o2 oznaczaloby to straty i tak naprawdę koniec kafe wszystkie ich serwisy slyną z tego ze mozna pisac co sie chce Inne kobiece forum Wizaz : jest rejestracja , forum jest wielkie , wolno sie laduje i co z tego ? Pelno prowokacji , i glupie odpowiedzi, wspierają sie durne cipy zalosnymi textami , moj TŻ :O

Może gdyby kafe była zastrzeżona tylko dla osób zalogowanych może byłoby inaczej" na pewno obniżyłaby sie średnia idiotycznych tematów i kretyńskich wpisów po prostu dzieciom nie chciałoby sie logować

Normalka czego się spodziewać,społeczeństwo chamieje z dnia na dzień bardziej :O

przeciez zyjemy qrwa w pl:)to standard zazdroscic sasiadowi skurwysynowi i opluwac kazdego napotkanego:)

Gość propozycja nie do odrzucenia
proponuję dać dobry przykład :-) Jakby każdy zaczynał od siebie mogłoby być zupełnie przyjemnie. Na początek może czarne nicki przez "zasiedzenie'?

Gość moja cipka jest ciasna
''Czarni'' powinni wprowadzic normalnosc zamiast odpowiadać głupotami na pytania , wpieprzac sie w wątki i je rozwalać dyskusją moglibyscie traktowac kazdy temat powaznie co robicie teraz? ee prowo 0/10 i zaczyna sie pieprzenie durnot przez regresa czizas ike brum itp :O

propozycja nie do odrzucenia proponuję dać dobry przykład Jakby każdy zaczynał od siebie mogłoby być zupełnie przyjemnie. Na początek może czarne nicki przez "zasiedzenie'? Nie rozumiem pytania :(

myślenie nie boli :-) ponadto wnioskuję o podwyżki dla moderatorów, może wezmą się do roboty jesli kasy brak to wymiana na nowych - świeży narybek bardziej się stara :-)

Nie zrobiłam tu jakiejś oszałamiającej ilości wpisów. Jeszcze. :D

Pisz po ludzku a nie tak że, nie wiadomo co autor miał na myśli :O

Na początek może czarne nicki przez "zasiedzenie'? Zadanie do wykonania - podwyższyć poziom na cafe :-)

Zadanie do wykonania - podwyższyć poziom na cafe " przeciez to non stop robimy :) gdyby nie czarno nickowcy to kaffe by już dawno opanował chaos :P