Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karaluk_27

Jaką sukienke na wesele znienawidzonej szwagierki?

Polecane posty

Powodow nienawisci do tej idoiotki nie bede wyjasniac bo zbyt wiele czasu to zajmie. Ale zalezy mi bardzo na zdaniu tesciowej ktora ma bardzo trudny do zadowolenia gust. Chce ładnie , młodo i seksownie wygladac zwlaczcza , ze bedzie tam moj eks, chce zeby widzial co stracil. Wszelkie porady i krytyka mile widziala nie obraze sie ;p

Gość bebebkaj3221
poszukaj na alegro tam jest duzo fajnych seksownych sukienek

Gość tojest tak
Ubierz się na biało, znajdz jakąś kieckę w bieli :P Wiem, że to wkurvia na ślubie, bo biały jest zarezerwowany tylko na PM, ale widziałam już dużo dziewczyn ubranych na biało na czyimś weselu :P

Gość eyyylllllllllllllltttttttttttt
wysmaruj sie gównem głupia pipo

to jest jakis pomysl, ale ja jej sie strasznie boje hihi :-) Wiem, ze bialy na weselu wkurwia :-)

Gość LAKKI
szczerze idz w dresie teraz jest w modzie

Gość wiki8888888
Bylam kiedys na weselu u kuzyna i strasznie nie lubilam jego wybranki z wzajemnoscia zreszta. Specjalnie ubralam sie na bialo i do tego jeszcze bardzo sexy.Myslalam ze jej watroba zgnije:) No i oczywiscie jak lwica rzucilam sie na jej welon o 12stej i zlapalam co rowniez bardzo ja zdenerwowalo.Bardzo udana impreza he he

Gość odnosze dziwne wrazenie ze
wiki - i tak trzymac haha :P :D

Gość wiki8888888
Mina panny mlodej - bezcenne:)

karaluk_27 - piszesz, że teściowa ma taki wysublimowany gust i wklejasz link z wieśniactwem, które by jej się spodobało... Ja bym się odstawiła w czerwoną suknię z np. gorsetem, do tego szpilki i ekstrawagancki makijaż - żeby przyćmić pannę młodą.

Gość ;)))))))))))))))))))))))))))))
Wiecie, naprawdę nie rozumiem jak można życzyć Pannie Młodej, zeby była wk...na na swoim ślubie i weselu????? Obojętnie jak się kogoś nie lubi... kurde, to w końcu jeden dzień w życiu, jeden z najważniejszych, i np. ubrać się na biało to swiadczy o tej osobie... że ta osoba jest wredna i nie ma klasy, a nie PM... takie moje zdanie:) A Ty Autorko ubierz się w coś w czym Tobie będzie wygdnie i z czym będziesz czuć się sexy, wtedy na pewno będzie efekt!

Gość wiki8888888
Dlaczego tak zalezy Ci na zdaniu tesciowej?Chyba najwazniejsze zebys Ty sie dobrze czula i zeby podobalo sie rowniez Twojemu mezowi no i przede wszystkim zeby PM zerkala z zazdroscia.Co tam tesciowa.

Gość wiki8888888
Jaki masz kolor wlosow i karnacje?

;))))))))))))))))))))))))))))) - zgadzam się całkowicie. Co innego się odstawić ekstrawagancko i skupiać na sobie spojrzenia, a co innego ubrać się na biało, bo się kogoś nie lubi. To już wg mnie jest oznaka prostactwa i braku klasy.

Aha - jeśli chcesz wyglądać naprawdę szałowo, nie ubieraj się w sukienkę, którą można założyć w lipcu na spacer po parku:o To nie sa kreacje wieczorowe, wybacz:o

Gość wiki8888888
To bylo juz kilka lat temu wiec moda troche sie zmienila. Byla dosc prosta ale z odkrytymi plecami. Teraz juz bym sie pewnie nie odwazyla na taka kiecke ale wtedy warto bylo.I to nie chodzi o to zeby komus popsuc wesele. Chodzi o to zeby zrobic wrazenie. A to juz tylko od Panny mlodej zalezy czy jest wredna i zawistna su... i pozwoli zeby takie blache sprawy jak wyglad gosci popsuly jej wesele.

Gość wiecie co kobitki
jaka by ta panna mloda nie byla, to jednak to troche niehonorowo niszczyc jej najwazniejszy dzien w zyciu sa bardziej wyrafinowane sposoby zeby komus dopiec, a kobieta z klasa unika takowych w ogole. jednak rozumiem, jesli dana osoba jest bardzo hmmm nielubiana (tez takie znam!) to na drodze wyjątku mozna czasem nie być milą, ale żeby psuć wesele??????

Gość wiki8888888
Czyli rozumiem ze kolor kremowy rowniez jest zarezerwowany dla panny mlodej bo przeciez takie suknie slubne tez bywaja. To moze w zaproszeniach powinna zaznaczyc zeby goscie ubrali sie tylko na czarno. W dodatku w srodku lata! Prosze was. Ja nigdy bym nie pozwolila zeby kolor sukni u gosci zniczscyl mi najpiekniejszy dzien w zyciu. Miala bym to centralnie w d...No ale to zalezy kto jaka jest osoba a nie od tego czy ktos ma klase czy nie!

Gość ulllcoiaaa
Niedługo mam ślub i mam w rodzinie taką pannę jak Ty (bez obrazy). W marcu zaczynamy rozdawać zaproszenia - ale będzie jazda.... bo jej nie zapraszamy :)

Nie chce jej psuc wesela , chce tylko ładnie wygladac , sukeinka nie musi byc biala, ni zapominajce ze musze tez dopiec bylemu Jestem brunetka, jestem szczupla, mam piersi C, 160 cm wzrostu ale zaloze bezowe szpilki zbey byc wyzsza, mam ciemna karnacje

dzieki wiem ze mam dobry gust ,tak to h&m ta biala kosztuje kolo 350-400zl .Lubie biale i pudrowe kolorki na pewno przy ciemnej karancji i ciemnych wlosach wygladalabys slicznie .Te sukienki floral co podalas tez sa ladne ale za malo eleganckie jak na wesele.