Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karaluk_27

Jaką sukienke na wesele znienawidzonej szwagierki?

Polecane posty

Gość odewadd
a co ci tak zalezy na wywolaniu w bylym zazdrosci ? :O przeciez juz jestes po slubie.. Widac ze nadal o nim myslisz.

Gość wiki8888888
Jak dla mnie powiinas zalozyc cos jasnego (nie pisze bialego) ale niekonieczne w kwiatki bo jak dla mnie to nie jest sexy...Ale to moje zdanie.Jakis wyrazisty kolor np czerwony albo blekitny. Skoro bedzie latem mozesz zaszalec z kolorem zwlaszcza ze masz ciemna karnacje i wlosy wiec bedzie sie ladnie odbijac. Do tego wysokie szpilki perfekcyjny makijaz, fryzura i na pewno bedziesz wygladac super.

Gość lejla27
jejku nie rozumiem cię dziewczyno..chcesz się przypodobac teściowej ubierając się jak wieśniaczka?...nie rozumiem jak to w ogóler mozna sie komus przypodobywać?...masz wredna tesciowa to ja olej...a nie ubieraj sie na wesele w kwiaty jak jakas idiotka...no bo sorry ale kiecki które pokazałas sa straszne :O

Gość lejla27
w takich kieckach jak pokazałas to szwagierka będzie miała z ciebie polewkę...musisz wyglądac sexy zeby jej dopieprzyc a nie jak uboga szwagierka ze wsi

lejla27 - jak straszne:D Przecież przeczytaj, jaki mają dobry gust - teściowa autorki i Dżenfer, której się te suknie pewnie podobają. I na dodatek z haemu:D

to skoro moje propozycje sa beznadziejne, to jakie Wy macie moje drogie panie i panowie?

Oblubienica gusta sa rozne ,ale uwazam ze jak jest szczupla opalona brunetka to nie bedzie faceta ktory sie za nia obejrzy jak wybierze jedna z tych kiecek

ta pierwsza co pokazalas jest sliczna Jenifer :-) i fryzure ma fajna ta dziewczyna :-)

Gość jenifer błagam Cie daj linka
gdzie można te sukienki kupić, są piękne :) Mogę się podpiąć do tematu? też szukam sukienki na wesele ale akurat do kuzynki którą lubię :) Białe odpadają bo jednak jestem zdania, że kolor biały w ten dzien jest dla Panny młodej, mimo tego Jenifer zapodaj linki bo sprawiłabym sobie taką kiecę na lato :)

karaluk_27 - musisz szukać sukien wieczorowych, bo te kwiatki naprawdę się nie nadają. To są zwykłe letnie kiecki.

Podobają mi się sukienki z asosa ale większość to gorsetowe a ja mam mały biust więc nie miałyby się na czym trzymać :p Poza tym są strasznie krótkie a nie lubię jak mi w tańcu pół dupy widać :o Ostatnio miałam na weselu taką krótką właśnie i źle się w niej czułam

Gość odnosze dziwne wrazenie ze
jennifer - te sukienki od ciebie sa po prostu beznadziejne

wlasnie gorsetowa gora uwydatnilaby to co masz nawet jesli masz male cycuszki to napewno sa łądne Oblubienica - dziekuje

ta pierwsza biała, post o 11.40 :)

karaluk ale nie spadnie mi w tańcu? Poza nie chcę iść bez stanika bo mam zamiar założyć push up więc boję się że bez ramiączek mi spadnie :p W sumie ostatnio na weselu też nie miałam w staniku ramiączek i ciągle musiałam poprawiać :(

Gość wiki8888888
Nie rozumiem jesdnego.Chcesz wygladac sexy a wybierasz sukienki na grzeczne dziewczynki w ktorych pewnie polowa gosci wystapi i po prostu zlejesz sie w tlumie.

wiki to jakie masz propozycje? Zawsze mozna dorobic ramiaczka a bez stanika tez bym nigdy nie poszla :-)

Gość wiki8888888
Sukienki nude bardzo modne w tym sezonie http://moda.allegro.pl/promocja-kartes-moda-sukienka-tulipan-3-kolory-44-i1456086923.html http://moda.allegro.pl/kartes-midi-sukienka-z-gorsetowa-gora-2-kol-34-i1456340117.html Albo jak jestes odwaznaz wierzece motywy rowniez bardzo modne, panterki zebry. http://lacoste.cogdziezaile.pl/index.php?p=17887 Z tym musisz uwazac bo zamist elegancko mozesz wygladac kurews... jak wybierzesz zla kiecke zbyt krzykliwa.

Gość gwiazda :))))

Gość wiki8888888
Gość tndetne sukienki wklejacie
autorko ta pierwsza sukienka w kwiatki jest sliczna, bedziesz super wyglądała zwłaszcza jak szczupła jestes

Gość tndetne sukienki wklejacie
a jak wesele jest latem to ta sukienka w kwiaty idealnie pasuje :) i na pewno będziesz się wyróżniać bo większość dziewczyn ubiera właśnie tandetne sukienki na wesele jednokolorowe z satyny :o które wbijają im się w tyłek :o

Gość D'Acampo
renifer8787*** wypierdalaj