Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karaluk_27

Jaką sukienke na wesele znienawidzonej szwagierki?

Polecane posty

Gość do j_ulka
Poprzednia odpowiedz mi sie nie wkleila.. Ja patrze na te sukienki z punktu widzenia 30-stki..Wy,mlode,nie zrozumiecie;)

Gość j_ulka
wklej jeszcze raz linka proszę ;)

Gość j_ulka
nie bardzo mi się otwiera a nie nie bardzo mi się podoba

Gość do j_ulka
moze teraz..w pomniejszeniu jest,ale chodzi o zarys

Gość j_ulka
o teraz widzę całkiem niezła ;) ciekawe jak wygląda na człowieku :)

Gość do j_ulka
ma prawo:) generalnie to ciezko trafic w cos co wszystkim sie spodoba:) Tutaj sie raczej zgodzisz ze mna;)

Gość do j_ulka
o,widze,ze zaczyznamy sie rozumiec;) Mnie podobaja sie tego rodzaju ciuchy dlatego jestem pod jej wrazeniem..Ale ja tak mam:) Za 10 lat jeszcze cos innego mi sie spodoba;)

Gość j_ulka
taa gust zmienia się z każdym sezonem :) mi się podobają kótkie ale nie wiem czy dobrze bym w takiej wyglądała, ogólnie to z tych sukienke asos najbardziej podoba mi sie modelka

Gość aha i achhh
ja jako potencjalna teściowa: te w kwiatki wklejone na pierwszej stronie zdecydowanie NIE. Natomiast to co wkleja viki jest ok.

Gość do j_ulka
ha ha ha..Tlumaczenie to masz doskonale.."podoba mi sie modelka";) To zawsze cos;) Dobra kochana.Ja musze juz stad sobie pojsc,ale zagladne tu jeszcze i moze uda mi sie trafic na ciebie;)

Gość do j_ulka
Ganesh...cudna:)

Gość j_ulka
hah do zobaczenia

Gość j_ulka
no fajna ale własnie dla kogoś starszego ;) ja bym nie założyła ale brzydka nie jest :)

Gość j_ulka
do potencjalnej teściowej a te w zebre są ok? no nie wiem jak dla mnie w kwiaty jest bardzije elegancka niż w zebre albo pantere

Gość aha i achhh
o zebrze czy panterce zapomnij :D w kwiaty są ok, ale nie te, które wkleila karaluk na 1 stronie, tzn ta pierwsza jeszcze ujdzie ale ta druga ludowo-japońska jakas to porażka totalna :o

Gość dżjordżjo banani
Gość dżjordżjo banani
I może dodam, że nie każda panna młoda to plująca na ładne dziewczyny jadem gruba brzydka zołza, która w swojej wyobraźni musi być tego dnia najpiękniejsza. Ja akurat życzyłabym sobie samych ładnych i świetnie wyglądających dziewczyn i takich też mężczyzn. Druhną będzie moja najlepsza koleżanka, która jest piękną dziewczyną. Nie wiem dlaczego ładne zadbane dziewczyny pojmowane są od razu w kategorii przyćmić pannę młodą. Mnie uczono, że niepostaranie się o wygląd to brak szacunku dla gospodarzy. A fajnych gości miło później oglądać. Chyba kompleksy niektórzy mają.

Gość szczera_aż_do_bólu
najlepiej nie idź na to wesele,skoro nie będziesz mile widziana zachowaj się jak dama i nie pchaj się tam ,gdzie cię nie chcą Nie zniżaj się do poziomu niektorych idiotek ,ktore ubieraja się na biało na czyjś ślub- to świadczy tylko o nietakcie,a panny młodej i tak nie przyćmisz,bo to ona i tak będzie gwiazdą wieczoru i twoja najseksowniejsza kiecka tego nie zmieni

Ja 5 lat temu musialam pujsc na slub szwagierki , ktorej nie lubilam. Kupilam piekna suknie balowa na kole czarno srebrna , blyszczace dodatki.... Caly kosciol sie odwrocil gdy wkroczylam do kosciola. Hehe byla warto...