Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maksym20

Prezent dla dziewczyny

Polecane posty

Gość izabell_krak
To kup jej ramkę i wstaw swoje zdjęcie. Będzie, że jesteś romantyczny i w ogole

Gość izabell_krak
a tak w ogole w tym sklepie calkiem fane rzeczy

A może podaruj jej biżuterię. Ja niedawno dostałam od mojego chłopaka na urodziny piękne kolczyki i jestem z nich bardzo zadowolona. Poza tym spory wybór kolczyków możesz znaleźć na jomisilv.pl Jestem przekonana, że taki prezent doceniłaby każda kobieta.

Może ramkę cyfrową, z waszym wspólnym ulubionym zdjęciem? Moim zdaniem to bardzo fajny gadżet dla dziewczyny, biorąc pod uwagę, jak wiele teraz interesuje się fotografią. Zajrzyj na electro.pl, tam widziałem spory wybór tego rodzaju sprzętu

Gość leviafanka :D
hahaha globus zajebisty prezent :P

Gość truskawkowapolewa
Moim zdaniem pomysł z ramka jest bardzo fajny. Myślę jednak, że lepsza byłaby cyfrowa ramka na zdjęcia. Jakiś czas temu widziałam takie na magicznaplaneta.pl Możesz tam wgrać kilka waszych wspólnych zdjęć. Jestem przekonana, że takie prezent spodobały się każdej dziewczynie.

Gość malagenia
Ja jednak postawiłabym na bieliznę. Sama już parę razy dostałam taki prezent od chłopaka i muszę powiedzieć, że najbardziej mi się podobał właśnie taki podarunek. Jeżeli chodzi o marki to z Nipplexu znajdziesz taką która będzie i elegancka i seksowna, a co do rozmiaru to już sam powinieneś wiedzieć najlepiej ;)

Gość donia anecka
Zawsze sprawdzą się kosmetyki. Kup jej atrakcyjny zestaw, ale pamiętaj o jej potrzebach. Możesz dobrać coś markowego, np. tutaj http://ciao.pl/pl,product,193353,guam,zestaw,skomponuj,wlasny,zestaw,gratisy.html ale sam oceń czy tego potrzebuje. Prezent powinien być trafiony ;-)

Gość Ludwik 457
Zamawiałem w kwiaciarni www.E-kwiaty.pl i potwierdzam,że wszystko w porządku. Bukiety prezentują się piękna a wysyłka jest ekspresowa. Teraz przed świętami maja fajne promocje.

Gość gość
Dla Pań fajnym upominkiem są np. gry na konsole. Panie też mogą sobie od czasu do czasu pograć w jakąś grę. Można trafić na dobre promocje na konsoleigry.pl Fajne karaoke są!

Gość gość
Może kosmetyki samochodowe do auta? Najlepsze kosmetyki samochodowe do auta kupiłam o tutaj,total-care.pl/cat-pl-1-AUTO-CARE-br-chemia-motoryzacyjna.html kupiłam m.in środki do pielęgnacji wnętrza płyny do mycia szyb a także do mycia opon i felg. Dobre ceny i szybka wysyłka.

Gość Mikołaj00
Kup jej jakaś fajną bieliznę i zabierz ją gdzieś na obiad czy kolację;)Lubi sushi?Jesli tak to polecam wybrać sie do Sushi Wesoła!Serwują najlepsze sushi w stolicy!Na pewno nie pożałujecie!