Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sucha w łóżku

sucha w łóżku

Polecane posty

Gość sucha w łóżku

Witajcie, Potrzebuję pomocy w temacie wilgotności mojej piczki podczas sexu. Zwykle nie mam z tym problemów, ale ostatnio mój chłopak powiedział, że jestem zbyt sucha. Zaczął robić mi wyrzuty, że może już nic do niego nie czuję, że kiedyś było inaczej (chyba lepiej bo mówiąc mi o tym płakał ! ). Postanowiłam przyjrzeć się bliżej 'naszemu' problemowi i faktycznie! Podczas ostatniego kochania się niemal leciały wióry, tak było sucho! Błagam, pomóżcie!!!! Przecież on mnie zostawi :-(((

Gość kolorowo snie
kup sobie zel nawilzajacy, zapytaj w aptece. A tak wogole to nie jestes przypadkiem w ciazy? Kobiety wtedy czesto cierpia na te przypadlosc.

Gość Strupki
Czy jest tak że śluz wysycha i kruszy się?

Gość edusia...
jestes glupia jak but!!!! przeciez mnie zostawi idz dziewczynko do galerii

sucha w łóżku - zostawi cię, bo nie umie cię odpowiednio podniecić? Fajnego masz faceta.

ja mam z oriflame nawilzający do hig intymnej.zajebisty jest do piczki jak i do dupki:Ppowaga,musze zaś zamówic bo sie konczy

Gość edusia...
dzieki takim oślicom faceci mysla ze sa bogami he he. i jeszcze plakal zamiast cos zaradzic. :) ten facet to ofiara i mamincycek:)

Gość sucha w łóżku
no tak, tylko, że uczulona jestem na wszystkie medykamenty nawilżające i jedną i drugą dupkę :-( próbowałam już i smakowych (polecam truskawkę). Dla lubiących w dupkę połączenie truskawki i dupki - mega wypasione. Nie piszcie, że on jest osioł - to we mnie się coś zmieniło, było mokro - teraz nic nie chlupie :-( Jestem załamana... A może ja na coś choruje?

Gość Smakosz suchych
Wole jak jest sucho niż jakbyś miała owsiki! Poza tym nie wiem co wy macie z tą wilgotnością! Ja to jestem fanem DRY SEX! Sami poczytajcie na WIkipedii http://en.wikipedia.org/wiki/Dry_sex

Gość sucha w łóżku
ja do tej pory byłam mokra i kręciło to mojego faceta :-( stąd nie myślę nawet o dry sexie... ale może powinnam się teraz na ten sport przestawić???? zastanawiam sie czy innych facetów to kręci - ta suchość? Chłopcy - napiszcie coś ku pokrzepieniu serc...

Gość sucha w łóżku
oj tam, boli nie boli - nie ma znaczenia. Nie myślę tymi kategoriami, w ogóle nie myślę (podczas sexu). ludziaq83 - a faceta boli jak kobieta sucha w środku? masz jakieś doświadczenia? szukam jakiegoś punktu zaczepienia...

wiesz no nie wiem czy go boli czy nie wydaje mi sie ze kobieta bardziej to o dczuwa... no i seks chyba jest duzo przyjemniejszy :P

Gość wymarzone jajca studentki Zuzi
Można użyć smalcu, kremu Nivea lub zwyczajnie olejem, oliwą czy słoniną się natrzeć!

Gość sucha w łóżku
wymarzone jajca studentki Zuzi - unikam na tłuszczu, jestem na diecie!!!! ale wpadłam na inny pomysł - może wosk i świeca? dwa grzyby w barszczu! ;-)