Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opopoppoopoj

kolor wiązanki do sukni ecru

Polecane posty

Gość opopoppoopoj

dziewczyny pomozcie, jaki kolor kwioatów bedzie pasowal do ecru sukni???

Ecru zalicza się do palety ciepłych barw,jest kolorem delikatnym,pastelowym.Dlatego bardzo dobrze wyglądają na tle takiej sukni kwiaty w ciepłych kolorach.Słoneczny, bukiet z żółtych róż czy frezji (albo łączony z obu gatunków kwiatów) Można także ułożyć wiązankę w różowej tonacji z białymi akcentami.Pastelowy,różowy kolor polecam szczególnie dla romantycznej Panny Młodej.Wygląda niezwykle elegancko w połączeniu z ecru. http://img440.imageshack.us/img440/3416/untitled1em1.jpg http://www.kwiaciarniaflora.com.pl/kwiaty2/644d.jpg

Gość opopoppoopoj
dziekuje bardzo:) jeszcze jak bys mi mogla napisac jezeli sie na tym znasz jakie kolory w makijazu bylyby dla mnie najlepsze. Mam prawie czarne dlugie wlosy, ciemne oczy i ciemna karnacje

to ja też poprosze o porade. Suknia ecru z kwiatem na boku (kawa z mlekiem) i w takim kolorze sznurek z tyłu do zasznurowania gorsetu. Blondynka o niebieskich oczach

poewiem wam ze przy wyborze bkietu nie tylko suknia jest wazna liczy sie karnacja i kolor wlosow Sprawdzone zasady, jakimi kierują się floryści przy doborze kwiatów do koloru włosów i karnacji panny młodej: * Dla panny młodej z ciemnymi włosami zaleca się wybór kwiatów o wyraźnych kolorach. * Kwiaty w jasnych, pastelowych barwach idealnie komponują się z urodą panny młodej o blond włosach. * Panny młode z rudymi włosami powinny wybierać kwiaty w ciepłych kolorach lub odcieniach niebieskiego. Przy układaniu bukietu zaleca się stosowanie dużej ilości dodatków zielonych. * Pannie młodej o bardzo jasnej karnacji należy proponować kwiaty w kolorach pastelowych z ciemniejszymi dodatkami. * Śmiałe barwy podkreślą urodę panny młodej o ciemnej karnacji.