Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka2608

czy mimo to mogę jeździć samochodem?

Polecane posty

Gość martynka2608

Wykupiłam oc, mam rozlożone na raty. Wczoraj minął termin drugiej. Jeśli złapie mnie policja to będę musiała zapłacić karę? Jeśli wykupuje roczne ubezpieczenie i nie zapłacę np trzeciej raty tzn że nie mam ważnego ubezpieczenia. Pomóżcie bo to moje pierwsze auto i ubezpieczenie.

Gość LAKKI
czytaj w umowie

Gość martynka2608
w umowie nic na ten temat nie pisze

Gość pre-ch
tak, jeśli nie masz zapłaconej raty, tzn, że polisa jest nieważna i jeśli zatrzyma cię policja to możesz zapłacić karę

Gość zależy co masz napisane
w polisie którą ewentualnie pokażesz policjantowi, raczej masz wpisane, że na cały rok...

Gość pre-ch
tak, jest napisane, że na cały rok ale wyłącznie z zapłaconymi wszystkimi ratami, niezapłacona rata = nieważna polisa !!!!!!!!

Gość nawiąż kontakt z jakimś
to nie tylko kwestia kary, bo nie daj Boże zdarzy się coś na drodze, to nie wypłacisz się do końca zycia, bo ze swojej kieszeni będziesz musiała szkody pokrywać. Załóżmy leczenie szpitalne potrąconego, albo remont czyjegoś drogiego samochodu... Nie płacisz, nie jeździsz - proste jak drut

Gość hdddddd
z tego co slyszalem zaklad moze odstapic od umowy w przypadku nie zaplacenia drugiej raty ale nie jestem pewnien pewnie zalezy od firmy