Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooooooooooooooooooooooorrr

DZIWNY MAIL!!!!

Polecane posty

Witaj Drogi, Jak się masz? Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku z tobą, będę naprawdę lubią mieć dobre stosunki z wami i mam szczególnego powodu, dlaczego postanowił skontaktować się ze względu na pilny charakter mojej sytuacji tutaj. Piszę ten mail do Ciebie z ciężkimi łzami w oczach i wielki smutek w moim sercu, My name is Miss.Brenda Bosco. Czy 25 lat dziewczyna z Zimbabwe, jedyną córką późno joseph Bosco, który został zabity przez swojego partnera w biznesie. moim zmarłym ojcu był importerem i eksporterem wielu rodzajów działalności. mój ojciec został zabity przez swojego partnera w biznesie. Mój wspólnik w interesach ojciec wysłał almedrobers zabić wszystkich członków mojej rodziny, ponieważ mój ojciec postępuje więcej niż jego. almedrobers Przyszli około 1: jestem w nocy zabił mojego ojca moja matka i dwóch małych braci. Czy jedynym ocalałym w mojej rodzinie, bo nie byłem w domu, kiedy przyszedł i przestępców było w schronisku szkolnym. Jestem jedynym suviverial mojej rodziny więc udało mi się zrobić mój sposób na pobliskim kraju Senegalu, gdzie teraz jestem przebywających w obozie dla uchodźców w Dakarze w Senegalu w trosce o moje życie. Jestem zmuszony do skontaktowania się z powodu złego traktowania Dostaję od mojej matki krok od utraty i moich rodziców. Ona planuje zabrać wszystkie moje późno ojca skarbowych i właściwości ode mnie, ponieważ niespodziewane śmierci mojego umiłowanego Ojca. Jej celem było zabić ja też tak, że ona zrobi wszystko, co mój ojciec opuścił. Tymczasem chciałem uciec do Europy ale ukryć mój paszport międzynarodowych i innych cennych dokumentów podróży. Na szczęście ona nie odkryć, gdzie trzymałem Ojca plików, który zawiera ważne dokumenty. Dlatego postanowiłem uciec do obozu dla uchodźców w Dakarze w Senegalu, gdzie jestem obecnie ubiegających się o azyl zgodnie z Wysokiego Komisarza Narodów Zjednoczonych do Spraw Uchodźców tutaj w Dakarze, Republiki Senegalu. Chciałbym się z Tobą skontaktować osobiście dla długoterminowych relacji biznesowych i pomocy inwestycyjnej w danym kraju. Mój ojciec błogosławionej pamięci złożone suma US $ 5.500,000.00 dolarów w firmie Finansów z moim imieniem jak najbliższych krewnych, gdy był żywy. Chcę, żebyś mi pomógł przenieść te pieniądze z banku mojego zmarłego ojca, złożony go do swojego konta w Twoim kraju tak, że ja z wami i zainwestować pieniądze tam. i skontaktujemy się z Tobą, bo potrzebują zagranicznych partnera biznesowego, który pomoże mi w tej transakcji. i może tylko partnera zagranicznego biznesu poprzez komputer to jest powód, dlaczego cantacted Ciebie. Jednak będę do przodu Ci niezbędnych informacji o złożeniu na potwierdzenie przyjęcia mi pomóc w zakresie przesyłania i inwestycyjnej funduszu w danym kraju. Jak możesz mi pomóc w inwestycji i będzie tak jak do ukończenia studiów w kraju po przejęciu, jak byłem w mojej szkole, zanim uciekł do tego kraju Senegal do bezpiecznego życia. Chcę, żebyś mi pomógł, aby przelać pieniądze z banku mojego zmarłego ojca, złożone pieniądze na swoje konto w danym kraju Wszystko czego potrzebuję to uczciwość i wiarygodność. Moim zamiarem jest, aby zrekompensować Państwu 20% całkowitej ceny za swoje usługi i salda są moje kapitału inwestycyjnego. To jest powód, dla którego zdecydowałem się z Tobą skontaktować. Prosimy wszystkie komunikaty powinny być poprzez ten adres e-mail tylko dla celów poufnych. są miliony ludzi w tym kraju, który pomoże mi, jeśli mówię im tej sprawie, ale nie chcę pozostać w tym kraju i nie chcę inwestować niczego w tym kraju. Jak tylko otrzymasz pozytywną reakcję pokazano zainteresowanie będę umieścić rzeczy do działania natychmiast. Prosimy mieć to tylko do siebie proszę Błagam cię nie ujawniać go do organu, aż przyjdę do ciebie w swoim kraju, gdy fundusz nie zostaną przekazane. Mam nadzieję, że moje wyjaśnienie jest bardzo jasne, ale jeśli potrzebujesz dodatkowych wyjaśnień, a następnie wysłać swoje pytania. i wyśle Ci moje zdjęcie w mojej następnej mail. Dzięki jak mam nadzieję, że do otrzymania od ciebie szybko. One Love Brenda Hello Dear, How are you doing? i hope all is well with you, I will really like to have a good relationship with you and I have a special reason why I decided to contact you because of the urgency of my situation here. I am writing this mail to you with heavy tears In my eyes and great sorrow in my heart, My name is Miss.Brenda Bosco. Am 25years old girl from Zimbabwe, the only daughter of Late joseph bosco who was killed by his Business partner. my late father was importer and exporter of many types of business. my father was killed by his Business partner. my father Business partner sent almedrobers to kill all the members of my family because my father was progressing more than him. the almedrobers came around 1:am in the night they killed my father my mother and my two small brothers. Am the only surviver in my family because i was not in the house when the criminals came i was in the school hostel. Am the only suviverial of my family so i managed to make my way to the nearby country Senegal, where am now residing in a refugee camp in Dakar Senegal for the sake of my life. I am constrained to contact you because of the maltreatment I am receiving from my step mother since i loss my parents. She planned to take away all my late father's treasury and properties from me since the unexpected death of my beloved Father. Her aim was to kill me too so that she will take every thing my father left. Meanwhile I wanted to escape to Europe but she hide away my international passport and other valuable traveling documents. Luckily she did not discover where I kept my Father's File which contains important documents. So I decided to run to the refugee camp in dakar senegal where I am presently seeking asylum under the United Nations High Commission for the Refugee here in Dakar, Republic of Senegal. I wish to contact you personally for a long term business relationship and investment assistance in your country. My father of blessed memory deposited the sum of US$ 5.500,000.00 us dollars in Finance Firm with my name as the next of kin when he was alive. i want you to help me to transfer this money from the bank my late father deposited it to your account in your country so that i will join you and invest the money over there. i contact you because i need a Foreign business partner who will help me in this transaction. i can only get Foreign business partner through computer that is the reason why i cantacted you. However I shall forward you the necessary information of the deposit on confirmation of your acceptance to assist me for the transfer and investment of the fund in your country. As you will help me in an investment and I will like to complete my studies in your country after the transfer, as I was in my school before i escaped to this country senegal to safe my life. i want you to help me to transfer the money from the bank my late father deposited the money to your account in your country all i need is your honesty and trustworthiness. It is my intention to compensate you with 20% of the total money for your services and the balance shall be my investment capital. This is the reason why I decided to contact you. Please all communications should be through this email address only for confidential purposes. there are millions of people in this country who will help me if i tell them this matter, but i don't want to stay in this country and i don't want to invest any thing in this country. As soon as I receive your positive response showing your interest I will put things into action immediately. Please do keep this only to your self please I beg you not to disclose it to any body till I come over to you in your country once the fund has been transferred. I hope my explanation is very clear but if you need further clarification, then send in your questions. i will send you my photo in my next mail. Thanks as i hope to receive from you soon. One Love Brenda O co biega?

Gość hahahahahhahakjakak
ahahahhaha ja tez taki e mail co jakis czas dostaje , nie mam pojecia o co chodzi;)

Gość irryysek
ja często dostaje taakie emajle

Gość to nigeryjski szwindel
masz sie polasic na te 5.5mln dolarow i wyslac jakies marne grosze niby na koszty tranferu tej gotowki.

Gość hihihi i ktoś się na to nabier
a jeszcze?

Witam, Życzę najlepszy komplement dnia Nazywam się Brenda, dobra dziewczyna szuka. Cóż, przykro mi, że nie mówią wiele o sobie Mam szczególnego powodu kontaktu z Tobą tak chciałbym Ci odpowiedzieć bezpośrednio na mój adres e-mail nie mogę powiedzieć wszystko o sobie, a powodem Ja skontaktować się a także wysyłać swoje zdjęcia do Ciebie. dziękuję, proszę i będzie czekać na odpowiedź. Brenda. Hello, I wish you best Compliment of the day My name is brenda, a good looking girl. Well, i am sorry that i did not say much about myself I have a special reason of contacting you so i would like you to respond direct to my email address here there i can tell you everything about myself, and the reason i am contacting you and also send my pictures to you. thanks, please i will be waiting for your respond. brenda. Pierwszy mail;/

Gość mat4000
Ministerstwo Spraw Zagranicznych przestrzega polskich obywateli przed oszustami rozsyłającymi za pośrednictwem Internetu listy z prośbą o pomoc finansową dla osób przebywających w obozie dla uchodźców na terenie Dakaru. Zaleca się zachowanie szczególnej ostrożności w kontaktach z osobami przedstawiającymi się jako prawnicy lub pełnomocnicy osób przebywających w obozie. W Dakarze nie działa żaden obóz uchodźców. Niniejszy komunikat ma charakter informacyjny i nie może stanowić podstawy jakichkolwiek roszczeń. Piotr Paszkowski Rzecznik Prasowy MSZ Źródło: www.msz.gov.pl