Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pytanie do studentów. moga być z tego jakieś klopoty?

Polecane posty

Gość Myślę ,że będzie ok
co wy taką aferę z tego robicie? co z tego że dostała 3 , a nie chodziła? czasem ktoś odpusci i więcej np mnie ktos odpuścił po prostu . wielkie mi rzeczy..

A potem mamy fachowcow jak z koziej d... trabki Kiedys prawo to byl prestiz chodzilo sie wkuwalo a profesorowie byli wymagajacy jak diabli jak autorka jeszcze napisze jak to jakas prywatna uczelnia to... :D

Gość Myślę ,że będzie ok
a 3 na studiach to normalka tzn tych ciężkich bo tu się liczy żeby zdać. a na swoich socjologiach i zarządzaniu możecie mieć i same 5

nie prywatna to uniwersytet i u nas wymagają ,ale głownie na egzaminach . na zajeciach czesto nawet nie ma zaliczen . i mamy bardzo mało zajeć . tak jest na prawie. ale egzaminy za to sa ciężkie

Gość wujek ZOoonk
Kacia nie podobaja mi sie Twoja koty:P a co do tematu to mysle, ze luzik wpisala Ci wiec juz po ptokach:)jakby byla naprawde ostra i dokladna, to by Ci nie wpisala, tylko najpierw wszystko posprawdzala, poza tym jezeli mialas np. 15 zajec to 4 nieobecnosci to nei taka tragedia.....wykladowcy maja tyle na glowie, ze nie pamietaja takich bzdur...:)spij spokojnie i powodzenia:)

nie musza sie podobac kazdemu :P i uwazam ze autorka postapila zle i wyrazilam swoje zdanie :D nie ja jedna krytyczne :P

Gość wujek ZOoonk
wiem...i ja takze wyrazam swoje zdanie pozdro:)

Gość wkrotce mamaaa
Ta jasne, jak ktos skrytykuje to zn ze studiuje zarzadzanie na prywatnej uczelni buhaha. Ja studia juz mam dawno za soba. I mow za siebie, bo nie każdy student ma abmicje żeby tylko fuksem zaliczyc na 3, nieważne na jakim kierunku.

Ja bym miala ambicje na wiecej autorka widac nie ;( troche to smutne

ok to najpierw idźcie na prawo ,a potem się wpowiadajcie akurat tak łatwo na więcej niż tą 3 nie jest. sa i osoby co mają dobre oceny ,ale jest ich nie wiele i tyle. Zresztą co mi po tych ocenach? na stypendium i tak nie mam szans bo średnia trzeba mieć wysoką ,a na apliacje po studiach średnia sie nie liczy więc..

Gość wymarzone jajca studentki Zuzi
Chodźcie do szkól na bierząco polskie sunie i ćwsiczcie na w-f'ach by mieć pośladki zdrowe do klepania jak polskie siatkareczki z reprezentacji!

zreszta mam znajomych po prawie i np mój kolega co ledwo ciagnął na studiach i powtarzał 2 lata to dostal sie na aplikacje :P więc to akurat nie zależy

Gość a ja skończyłam
zarządzanie na uniwerku, nie na prywatnej uczelni, głównie jechałam na trójach, obroniłam się na 5, na dyplomie mam 4 i co? i nic moi drodzy. jak chodzę na rozmowy kwalifikacyjne, to mnie nikt nie pyta o oceny z indeksu, tylko co potrafię faktycznie zrobić. nie muszę dodawać, że nasze umiejętności, których wymagają pracodawcy nie są wyniesione z żadnych studiów, ale z doświadczenia, jeśli takowe się posiada. a jak nie, to i same 5 z góry do dołu w indeksie nie pomogą. koniec. kropka.

właśnie w pracy ważniejsze są inne rzeczy jak kierunek ,doświadczenie , jezyk itd , a nikt sie nie pyta o oceny w indeksie