Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie do panow

Wasza kobieta bardzo przytyla...co dalej?

Polecane posty

zerwalibyscie??ja swoja wyzywam zeby sie zmobilizowala.mowie jej ze moge miec panienek na peczki,wysportowanych lasek. wtedy ona placze ,ale moze schudnie.ma juz 25 lat.

Gość jestem tylko sobą
zostaw ją pierdolcu , znajdzie sobie takiego co ją będzie kochał!

Jak jesteś z nią tylko dla tego że była chuda a Ty uważasz że takich możesz mieć pełno to masz racje - zostaw ją. Ja mogłabym przytyć i ze 100kg a wiem ze facet mnie nie zostawi bo drugiej takiej dla siebie nie znajdzie :P

wkurza mnie ze ona zwala wine na hormony.biegac sie jej nie chce bo mowi ze kolano boli -juz sie dawno zagoilo po jakims tam urazie sprzed roku. kumpel poradzil ze zawstydzenie jej pomoze bedzie jej glupio i sie odchudzi;] teraz to nawet do lozka sie nie chce isc z 90 kg baba.ktory chlop by chcial? nie znam takich swirow.

To pogadaj z nią normalnie, powiedz że podobałoby Cię jakby była seksowna jak kiedyś, zapytaj czemu jej na tym nie zależy..wyzwiska i poniżanie to chyba najgorsze co możesz jej zrobić :O Jeśli to wina TYLKO hormonów to może powinna je zmienić bo takie tycie po hormonach nie jest dobre - owszem złapanie kilku kg bo hormony zadziałały na apetyt to bardzo często spotykane ale nie przytycie kilkudziesięciu kg. To już raczej sprawa hormonów + jej podejścia do tego - może ona po prostu chce być gruba?

ma jakies problemy z hormonami w jej organizmie,leczyla sie na to. ona nie chce byc gruba!! ciagle pier..oli ze sie odchudza tylko efektow nie widac. biegac a nie -troche brzuszkow zrobi i mysli ze swiat zawojowala.

Gość aurelia zet com
zależy jaki ona ma problem z tymi hormonami, wiesz ... obniżenie jej samooceny niczego nie zmieni, a właściwie..zmieni, na gorsze, będzie wiecznie w sobie widziała spaśluna który nie jest dla Ciebie atrakcyjny... rada twojego kolegi jest z dupy. zachęć ją do biegania razem z Tobą, zabierz ją na siłownie, albo jakąś jej kolezankę zaangażuj na aerobic, idzcie na basen, razem opracujcie diete ... wspieraj ją i mobilizuj

Gość aurelia zet com
wyzywanie do mobilizacji nie jest mobilizacją

Gość Grażynka - córka Stefana
Wysportowane laski są najlepsze! Te co nie piją i nie palą! basenek, rowerek, spacerki czy siatkóweczka! Z resztą pijaczek okopconych nie ma się sensu enic i zapladniac ich, bo dzieciak będzie DDA albo biernym palaczem!

Gość jestem slodka jak kwiatuszek
ale z ciebie dupek! wyswiadcz tej dziewczynie przysluge i zostaw ,znajdzie normalnego faceta ktory bedzie kochal ,kupowal wiecej owocow i warzyw na obiad a zamiast wyzywac pojdzie z nia do lekarza sprawdzic czemu kolano boli. Ja po urodzeniu córki przytylam bardzo duzo-w dniu porodu wazylam 72 kg a pol roku pozniej 98.Mialam depresje,zajadlam swoje smutki.W przeciwienstwie do ciebie moj maz glaskal mnie w nocy po glowie i tlumaczyl ze bedzie dobrze. zal mi tej dziewczyny bo z toba jest.Schudnie i powinna cie rzucic w diably!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!