Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9wietnastolatek1

mam19lat odpowiem na kazde wase pytanie. Nie krepowac sie pytac!

Polecane posty

Gość 9tnastolatek19
aaaaaaaa myslałem ze jakies glupie prowokujące pytanie zadajesz :) co do tych dziurek na kolczyki to dla faceta nie ma to kompletnie żadnego znaczenia...(przynajmnie dla mnie nie ma znaczenia)

Gość mirrorka9786
że dziurki to od razu prowokujące:) dla faceta nie ma to znaczenia, ale dla mojej mamy ma i mi nie każe zrobić jakby to było jej ucho. poczekam do 18nastki:) a poza ty to co tam powiesz? ostatnio chyba trochę mniej porad udzielasz.:)

Gość 9tnastolatek19
ja tutaj nie udzielam jakichś porad :) nie mam się za żadnego mędrca życiowego. Po prostu temat założylem tak ooo...i do dzisiaj jakos się ciągnie :) a odpowiadam tylko na pytania ze swojego punktu widzenia

Gość mirrorka9786
spoko. tak tylko to nazwałam. w kazdym bądź razie chodziło mi o to, że mniej wpisów na wątku jest:)

Gość 9tnastolatek19
mniej wpisów bo mniej pytan :) a ty jak tam rozwiązalas swoj "problem" z niesmiałą kuzynką?

Gość mirrorka9786
problem z kuzynką... pogadałam z nią powiedziałam jej jeszcze raz, że to jest denerwujące jak tak chodzi za mna i sie nie odzywa, i że nie chodzi mi o to żeby chodziła sama ale niech się coś odzywa rozmawia, a jak uważa że z nami /ze mna i z moimi dwiema kolezankami/ nie ma o czym gadać to niech podeejdzie zagada do innych dziewczyn w klasie, takich które bardziej jej odpowiadają. no i to podziałało trochę, ale poźniej na życzenie koleżanek powiedziałam jej jeszcze raz na przerwie jak tak stała przy mnie żeby podeszła do kogoś bo mnie to denerwuje jak tak stoi przy mnie i słucha i muszę powiedzieć, że to podziałalo /to były z 4 albo 5 rozmów/ ale zaczęła podchodzic do innych dziewczyn też, ale one niestety średnio ją lubią i je też ona denerwuje. w każdym razie juz tak za mną nie chodzi. myślisz, że dobrze zrobiłam??

Gość 9tnastolatek19
hmmm myslę że troche zbyt dosłownie jej to powiedzialas(z tego co opisałas to zabrzmialo to jak ultimatum w stylu:"albo z nami rozmawiaj albo idz sie czep kogos innego" . Mysłę że powinnas z nią na spokojnie wtedy porozmawiac zamiast mówic jej że cie wkurza to jej stanie i milczenie,trzeba bylo to zrobic bardziej delikatnie (ale to tylko moje zdanie)

Gość mirrorka9786
wiem, że trochę tak prosto z mostu ale do niej deliketnie nie dociera. delikatna to ja byłam od podstawówki ale teraz to było nie do wytrzymania jak koleżanki na każdym kroku mówily"czemu ona stale za nami łazi, powiedz jej cos albo ja jej powiem niech spier****", więc wolałam sama jej coś powiedzieć. ale w tym tygodniu ,a dokładnie wczoraj zagadałam do chłopaka, który mi sie podoba /pisałam o nim wcześniej/ jak wkładał w-f do szaki powiedziałam "fajne buty", a on na to "a ty cała jestes fajna":)

Gość 9tnastolatek19
może ta kuzynka to jakis wyjątkowo ciężki przypadek :)

Gość mirrorka9786
nie wiem. jest mi jej zal ale przeciez nie bd sie z nia całe życie meczyć. powiedz lepiej czy dobry podryw zastosowałam na fajne buty?

Gość 9tnastolatek19
no wiesz...wszystko zalezy jak się wam rozmowa dalej potoczyła,a to czy zagadalas o buty czy o cos innego jest nie istotne,wazne ze sie przelamalas i podeszlas

Gość mirrorka9786
nie podeszłam ja siedziałam na parapecie z koleżankami, a on ma szafkę zaraz obok i powiedziałam to. nawet sie nie zastanawiałam co powiedzieć. on na to "ty cała jestes fajna" i koniec. rozmowa dalej sie nie potoczyła.

Gość 9tnastolatek19
to jakis tam pierwszy krok w dobrym kierunku zrobilas ale jeżeli kolejnych krokow nie uczynisz to nic z tego nie będzie...

Gość mirrorka9786
a dlaczego on nie uczyni kolejnych krokow. jakby chciał mnie bliżej poznać to może cos więcej by powiedział...

Gość 9tnastolatek19
są 2 opcje A)nie podobasz mu się B) podobasz mu się ale się speszył jest nieśmiały w stosunku do dziewczyn i dla tego dalej rozmowy nie ciągnął bo poprostu nie wiedzial co ma dalej mowic

Gość mirrorka9786
czyli pewnie nic z tego nie bedzie:(

Gość 9tnastolatek19
jezeli gosc jest niesmiały to mozesz czekac w nieskonczonosc i nic...chyba ze się za jakis czas "ośmieli" ale wątpliwe...

Gość mirrorka9786
;( sama nie wiem co zrobić. chyba temat sie wyczerpał:) może ty chcesz mnie o cos spytać?

Gość mirrorka9786
nikt nie pisze:(

Gość saddamhusainn
mirrorka-a o czym chcesz pisac?

Gość ja odpowiem na wasze pytania!
piszemy?

Gość cipal goły i wesoły
sex w cipala mnie rozwala

Gość gfggfg
czy zęby maja duże znaczenie?? muszą być idealnie białe?

Gość 9tnastolatek19
dla mnie akurat są ważne,zwracam duzą uwage na zęby lecz nie są one czynnikiem decydującym. Nie muszą byc jakies bielutkie,wazne zeby nie byly wybite,uszczerbane lub spruchniałe :)

Gość fajnie fajnie dawac.puppy
jakie masz majtki na sobie?

Gość 9tnastolatek19
majtki jak majtki,czarne bokserki :p

Gość faraon i demon sexu
ii?

Gość lalalamamamadadadtdt
hcwd

Gość mammpytanie droga pani
up up up

Gość 15 lat ze wsi
kurcze poradźcie mi co zrobić bo boli mnie odbyt i nie wiem czemu?