Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolek7775

Ostry sex

Polecane posty

Gość bolek7775

Żona chciała seksu na ostro i powiedziała żebym to zrobił po chamsku i wyżył się na jej cipie chciała poczuć się zgwałcona. Zaskoczyło mnie to bo nigdy taka napalona nie była. Czy faktycznie kobiety lubią sex na ostro na maxa.

Gość bolek7775
I zażyczyła sobie jeszcze że od czasu do czasu mam ją z zaskoczenia zerżnąć bez pytania i bez gry wstepnej.

A Ty oczywiście jako dupa wołowa zamiast zrobić żonie to o co Cię prosi przybiegłeś na kafe zapytać czy masz ją dupczyć ostro i bez nawilżenia czy może jednak zaprosić ją do restauracji, na spacer i dopiero wtedy bzyknąć namiętnie i romantycznie...🖐️ O żesz kurwa, ja pierdolę :O

Gość BOLESŁAWKU
a ty nie zganiaj na zone bo sam masz zboczone marzenia i nie wiesz jak to kobicie zaproponowac

Gość bolek7775
No co wy - było ostro tylko się zastanawiam co ją napadło aż tak bo nigdy taka nie była.

Gość Jarusieńka
Widocznie mało znasz swoją żonke!n zapytaj czy ma jeszcze jakies marzenia ... i dobrej zabawy o ile sprostasz wyzwaniu

ja też życze powodzenia :) niema jak na ostro:-p tylko nie zepsuj wszystkiego pytaniami w trakcie: "kochanie nie za ostro":-p bo wtedy czar pryska;-)

Ja tylko uprawiam ostry sex. Kazda kobieta po spotkaniu ze mna jest wniebowzieta. Dzwoncie do mnie bo kondycja mi dopisuje. 605 399 185. Czekam.......

Gość bolek7775
oferte swoja kieruje tez do panow z wielkimi kutasami, jestem facetem uleglym, pasywnym a jak ktos mi sie podoba czesto lykam sperme, pisac zboczency

Gość dwa chwyty
hydraulik 24 cm 7cm średnicy i twoja żonka jest moja .

Gość Zibi 063
to już po tobie ;liż klamki