Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaDam de PoMpaDour

Lekarze oszusci i ....

Polecane posty

W tv - lekarz badał dziewczyne na gardło ,dotykajac cycek. Mnie wkorwiaja tez tacy co nie tylko spoufalaja sie w taki sposob,ale drac kase za nic.Taki ortopeda z Chełma ,bierze za wizyte yte ,nawet chory nie musi jechac.

Gość Jaaaaaaaja
Ups

Gość Nie chodzic do konowałów
nie ma takiej potrzeby...

Gość fdgfd
max jak przyszedles do niego mowiac jak to sie leczysz kwasem siarkowym to mu sie kur­wa wcale nie dziwie :O

Gość maliboo.
mnie tez raz lekarz wygnal z gabinetu :D malo tego powiedzial, ze mnie nie chce wiecej widziec Dodam, ze jstem raczej grzeczna osoba.

Gość taaaaakkkk aha
fdgfd, święte słowa, też bym kretyna nie strzymał!

" maliboo. mnie tez raz lekarz wygnal z gabinetu malo tego powiedzial, ze mnie nie chce wiecej widziec Dodam, ze jstem raczej grzeczna osoba." To trzeba w takim przypadku przywalić z gazrurki.Ja temu swojemu nie odpuszczę. "taaaaakkkk aha fdgfd, święte słowa, też bym kretyna nie strzymał!" Wypad pachołki konowałów i koncernów farmaceutycznych.

Co im mozna zrobić? Tego co naciaga mnie na prywtne wizyty ,wyrzucili z jednego szpitala za łapówk-i to pracuje w dwu innych.Jest tez chamski .

Gość to dlaczego chodzisz do
lekarzy? nie lepiej samemu sie leczyc? jest wikipedia, masa roznych poradnikow, ziolek...mozna samemu jak sie nie podoba

" MaDam de PompaDour Co im mozna zrobić? Tego co naciaga mnie na prywtne wizyty ,wyrzucili z jednego szpitala za łapówk-i to pracuje w dwu innych.Jest tez chamski ." Za łapówki to powinien w pierdlu w karnej robocie robić :P.To by się nauczył dyscypliny:classic_cool:.