Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eklelele

jestem nieszczesliwa poniewaz jestem lesbijka

Polecane posty

Gość eklelele

chcialabym byc normalna :( czeka mnie zycie w samotnosci ,coz przywyczailam sie

jestes nie szczesliwa bo nie lubisz facetow a nie morzesz sobie znalesc jakiejs dziewczyny ? ja tez jestem samotny ale z innego powodu takie zycie :o

Gość mam luz
jestes normalna.To nie choroba.Nie prowokuj

Gość a ja....??,
ja sie tobie nie dziwie , ciagle sluchanie docinek,obelg, rodzina sie czepia,znajomi tez. Zycze ci znalezienia milosci :)

18:29 [zgłoś do usunięcia] mam luz jestes normalna.To nie choroba.Nie prowokuj jasne schizofrenia to tez nie choroba. to nie jest normalne. co nie znaczy ze nie mamy szanowac takich ludzi.... ale wkurza mnie gadanie ze to normalne autorko ciesz sie ze bedziesz zyla bez facetow:D!!!!!!

Gość zeby to wiedziala
Też bym była nieszczęśliwa, gdybym była lesbijką. A teraz jestem nieszczęśliwa, mimo że nie jestem lesbijką. Mówię Ci, żadnej różnicy:/

Gość Konserwatysta oświwecony
Pedałów nie lubie, ale lesbijki jestem w stanie zaakceptowac. Jesli czujesz sie nieszczesliwa z tego tytułu to albo spróbuj leczenia albo zacznij szukac w społecznosciach lesbijskich.

Boze kochany jakiego leczenia??!! Homoseksualizm to nie jest choroba. To, ze ktos nie jest zainteresowany placia przeciwna nie znaczy, ze ma problemy psychiczne.

nie użalaj się nad sobą ;). nie zamykaj się. napewno znajdziesz miłość, kogoś komu będzie na Tobie zależało. wcale nie jestes skazana na samotność. moja przyjaciółka jest ze swoją dziewczyną dwa lata i wiadomo czasem jest pod górkę ale razem lżej... ciesz się życiem. to ma być powód do bycia nieszczęśliwą ? kobieto, gdzieś tam napewno jest dziewczyna dla Ciebie. czerp z życia garściami , miej jakieś hobby i bądz szczęśliwa... pozdrawiam ;*

Gość Konserwatysta oświwecony
moze mi troche ironia nie wyszła przyznaje. Nie lubie tego całego paradowania z wibratorami w rekach i darcia ryja facetó ze sznurkiem w dupie, ale wiem ze homoseksualizm jest tak stary jak ludzkosc. Jesli ktos sie nie obnosi z odmiennoscią seksualną to mi to lata i powiewa, A leczenie? leczenie u psychologa, skoro autorce jest źle i potrzebuje wsparcia to niech je znajdzie u lekarza, albo niech sie otworzy stawi czoła rzeczywistosci i niech szuka dziewczyny w srodowiskach lesbijskich jak nie moze znalezc i sie czuje samotna.