Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SiroccoBlue

Sikam żyletkami :(((( POMOCY

Polecane posty

Gość jestem tylko sobą
do lekarza!!!! bo lek ino na receptę chyba ,że wybłagasz w aptece:D i urinal też sobie kup 2 tablety dziennie.

wez furaginum jak masz i koniecznie do tego duuuzo wit C i duzo pij. Rób sobie nasiadówki w bardzo cieplej wodzie lub rumianku

poprostu mam zapalenie pęcherza, sikam co 3 minuty z krwią i cholernie boli przy oddawaniu moczu.Wzięłam juz urosept, a czy jest jeszcze coś co pomoże złagodzić ból???

Narazie grzeję się termoforem, przed spaniem się wygrzeję w wannie. Wiem jaki to ból, juz raz tak mialam, noc nie przespana i wyłam z bólu...

Gość BOBOAA
DO LEKARZA!! furagin jest na receptę możesz włozyc butelkę z goraca wodą między nogi, pomaga

Gość Urosept powoduje tylko tyle,
że częściej odwiedzasz tolaletę. Furaginum jest na bakterie coli, ale skoro tam jest krew, odwiedź lekarza. Szybko!

Gość a dlaczego uwazasz
jak masz juz takie zapalenie pecherza i do tego mocx z krwia to urposept nic nie pomoze jest potrzebny antybiotyk i to silny oraz badania moczu

Gość BOBOAA
o i takie tabletki z zurawiny sa niezłe, nie pamietam nazwy, ale sa bez recepty

Gość BOBOAA
na poczatek wystarczy rodzinny, Byle szybko

Gość BOBOAA
jak do nocnego dyżuru nie masz daleko to jedź dziś na dyżur. Ja bym nie czekała do jutra

Gość BOBOAA
niech ci wyżebra furagin w aptece jak będzie wracał, niektórzy sprzedają na tzw. recepte farmaceutyczną czyli... bez recepty od lekarza . i nospe przeciwbólowo

Gość ja proponuje rowniezzzz
lec do sklepu po sok z zurawiny,ale taki normalny,duzy w kartonie i wypil od razu caly.przed snem tez jeszcze wypij.pomaga

Gość a moze to cos z nerkami
??? skoro sikasz krwia? Ja tak mialam, ale ja mam zdiagnozowaną kamicę nerkową i tak mi sie skojarzyło.

Gość licencjatka_ona
kiedys miałam podobnie, tez z krwią. Furaginum i nastepnego dnia juz było o niebo lepiej. pomagał mi gorący prysznic na dolne partie brzucha, no i termofor.

Gość skaza
lek o nazwie fitolizyna 1duża łyżka rozpuszczona w letniej wodzie,ja brałam 3 razy dziennie .Paskudnie smakuje i wygląda ale mi pomógł bardzo szybko.Bez recepty bo ta pasta jest ziołowa.jeśli to przeziębienie pęcherza to współczuje,bo lubi sie powtarzac,znam to z własnego doświadczenia.

Dzięki kochane za pomoc, poprosiłam teścia i mnie zawiózł na nocny dyżur.Dostalam Furaginum i Nefrol, mam dużo pić i brać też Urosept, powinno przejść.Narazie biegam jak opętana do WC i najgorsze jest cholerne pieczenie a przy końcu oddawania moczu łapie mnie taki skurcz jakbym kupe miała zrobić...masakra...nie życzę nikomu:(

Gość o nie nie nie nie
a piecze Cie w srodku czy juz na zewnatrz? Ja przy zapaleniu pecherza sikalam w wannie z woda albo w bidecie zapelnonym woda - bol byl mniejszy. albo smarowalam sobie wszystko na dole bardzo grubo tlustym kremem

Gość fffdss
nasiadowka z rumiankiem albo nagietkiem, przed spaniem, duzo soku zurawinowego, wit c, i pyralgina

Gość fffdss
no i termofor konicznie, jak nie masz termoforu, to butelka z goraca woda

Gość i jak oddajesz mocz
to sobie miejsca polewaj ciepla (temperature sobie dostosuj) woda...

Gość a pffffffffffff
najlepszym lekiem bez recepty na zapalenie pecherza jest UROSAL czesto lekarze wlasnie ten lek zapisują na lagodniejsze odmiany, bez zadnych innych leków na recepte. no i wlasnie jest to lek, a nie jak te inne specyfiki co są po prostu sproszkowaną żurawiną. :) także najprędzej to to sobie kup zanim do lekarza trafisz.

czytajcie wypowiedzi laski, juz napisałam ze byłam u lekarza i co mam przepisane dzięki za odpowiedzi:)

Gość odicxąge3
żyletkami ? to możesz je sprzedawać