Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udzielam_wywiadu_rzeki

Facet 28 lat odpowiem na prawie wszystkie pytania

Polecane posty

oo wiedzialam,ze jak troche pobiadole,to "cos sie zlituje i przypelznie" :P :D

a tak serio, to w sumie dzieki za poprawe nastroju :) wiem,wyszlo przypadkiem :) fajny u Was klimat w sensie :P

:D a ja lekko odpelzlam,gdyz cos mnie zagadalo przypadkowo (rowniez netowo), lecz nie w mym typie..

nie przypuszczalam,ze kiedykolwiek to napisze,ale chyba nie obczajam facetow juz :D albo mi sie jakis ewenement przypeletal ostatnio nie lubie gierek i wole kawe na lawe,a tu takie cos.. tak czy inaczej bycie adorowana jest fajne, ale ile rozterek przy tym to masakra tak sie chcialam refleksyjka podzielic :P

Ja Ci powiem, że czasem nie zazdroszczę tym wolnym. Ja mam męża i mam spokój a mam taką kuzynkę co ma co chwilę nowego faceta bo ona nie wie, którego wybrać a każdy następny jest według niej zawsze tym ostatnim :)

oreo , taka szybka to nie jestem :P a jakbym byla w rzeczywistej potrzebie,to zapewne by sie cos odpowiedniejszego znalazlo,ze tak nieskromnie odpowiem :P na razie,to sie czuje na zyciowym zakrecie jakby to ujac.. "mebel starszy" w przechowalni,a pcha sie jakis nowszy i nie wiem o co mi chodzi.. az dziw,ze pisze i chichram..eh

hmm myslalam juz,ze tez nie bede miec tego typu rozterek co dopiero 10 lat zwiazku,a tu.. puff niby decyzja swiadoma,a jednak ciezko sie przestawic na normalnosc, z reszta nam obojgu (niby jestesmy w separacji - rozstanie z rozsadku - dziwnosc) nie czujemy sie "rozstanieci" ni hu hu ,a wypadaloby

hehe - mam 29,ale ni hu hu nie wygladam (ostatnio nawet szesnastka mnie podrywal)

To ja mam nadzieję, że za 6 lat gdy będę w Twoim wieku też będą na mnie lecieć małolaty :D :D musze już chyba odpełznąć i iść spać bo już się zrobił poniedziałek :) pa mam nadzieję,że jutro się odezwiesz.

to "spij slodko stokrotko" ja to chyba jakies feromony wysylam czy cos ostatnio :D i to sami mlodsi (16,20,25) ,"moj" ma 31 :) a ja nadal jakos nie czuje sie "wolna" i dalej odsuwam ewentualnych adoratorow.. zapewne jutro zajrze :) dzieki za rozmowe ,pa

Hej weszłam na chwilkę póki dzieci jeszcze śpią. Niezapominajko ja jestem wodnik ale mój synek jest koziorożcem(oj trudny ma charakterek ;) ) A co do miłości do starszych facetów to dużo młodych dziewczyn tak ma bo uważają, że chłopcy w ich wieku są dziecinni i niedojrzali. Mój mąż jest starszy ode mnie o 4 lata, może to nie jest taka duża różnica wieku ale jak się poznaliśmy to ja miałam 17 lat a on 21 i wydawał mi się taki inny, dojrzalszy od kolegów z mojej klasy. Dobra to ja spadam, takie ładne słoneczko za oknem, dzisiaj spędzę dużo czasu na dworze :) zajrzę później. Miłego dnia dla wszystkich.

oreo :) - [powiedzialam "przeciagle" pod nosem z usmiechem] hehe niezapominajka - hej :) dla mnie liczy sie intelekt najbardziej,dobre serce i chec rozwoju; wiek nie ma znaczenia, rozmawiam z kazdym normalnie, na pewno nie skreslam od razu,nie uprzedzam sie,bo to jest bez sensu. jestem zodiakalna panna :) zazwyczaj wolalam starszych od siebie (2 lata ok), ale ostatnio zycie mi to zweryfikowalo lekko :) jeden z "gowniarzy" :D ( i pisze to slowko z nutka sympatii) ma w sobie to "cos", co na mnie dziala,lecz drazni mnie troche brak szerszej wiedzy jesli chodzi o kontakty mesko-damskie.. do tego dochodzi fakt,ze chyba sama nie wiem czego chce na razie.. to wsio jest zbyt zakrecone - musze sie ogarnac! :) czasem mam wrazenie,ze sie "uwsteczniam" - hehe

Hej Niezapominajko1992 jeśli chodzi o znak zodiaku to skorpionem jestem:) a ten nauczyciel którego masz w serduszku to wie, że do niego coś czujesz? Tak pytam z ciekawości:) a co do facetów i ich wieku to różnie z tym jest, ja też wolę starszych ale w granicach rozsądku. Tak jak pisała berenka facet musi mieć to "coś", każdy ma inny gust. Niektórym kobietom podobają się młodsi a innym starsi czy dużo starsi ( tu dla przykładu podam Łapicki ze swoją o 60 lat młodszą żoną) każdy ma swoje gusta. Pozdrawiam:)

Gość suzie max
Cześć wszystkim , dlaczego jest tak zimno do cholery ? jak mam być zimno to niech już będzie z -10 , przynajmniej by coś zamarzło....a tak to pożytku żadnego, tęsknię do łyżew, przez to nastrój mi siępogarsza chyba udzielam , znasz niemiecki ?

oreo - juz wiem dlaczego mi sie tak fajnie z Toba pisalo :) bo Ty wodnik jestes! intelekt na poziomie itd. (powiedziala co wiedziala) co do Koziorozcow,to niewielu znam,ale jedna bardzo dobrze dobre serce ma kobieta :) a Skorpiony to jakies "waleczne" sa :P - fajne poczucie humoru, ale czesto gesto musialam pamietac,aby dodac konkret w rozmowie, zeby nie bylo,ze niby "atakuje",a bezposrednia jestem,wiec ok to powyzej to jedynie na podstawie ludzi,ktorych znam (mam umysl analityczny - obserwacja i weryfikacja danych dziala) :P i nawet nie wiem wlasciwie co mnie naszlo z tymi znakami.. suzie - a do czego CI niemiecki aktualnie? :) i zdradz znak swoj

Gość suzie max
coś się skszaniło

suzie - chrzan chrzanem,ale google translate chyba nie sa rewelacyjne. niemieckiego malo co pamietam juz,wiec wiele nie pomoge .. a Strzelcow znam malo i niezbyt dobrze - na pierwszy rzut oka - mile na pewno :) ach , jeszcze jezyki obce pasowaloby sobie poprzypominac w sumie (to a propos ewentualnych zmian na wiosne,Niezapominajka) oreo - jest komplement,to sie go "bierze" i mowi dziekuje :D

O szok jaki tu ruch :) Rozwiązały się języki kobietom hehehe Cześć 🖐️ Niezapominajka1992 Wiesz to że młodo wyglądasz docenisz już niedługo ;) Ja miałem zawsze na odwrót - z racji mojego wzrostu bywało nawet, że to ja kupowałem starszym piwo czy inne trunki w ogólniaku na przykład :) A urodziny mamy prawie tego samego dnia hehe no proszę. Co do wiosennych postanowień to jakichś specjalnych na razie nie mam, jakoś tak mam teraz zorganizowane życie, że nie czuję, że marnuje czas itd. Na pewno kupię sobie nowe buty do kosza, ale w Trójmieście straszna kicha z wyborem, mało sklepów, w których dobre buty do kosza są... Co do zauroczenia nauczycielem, to mój kumpel trener karate ma teraz problem, bo sika za nim dziewczyna 15 lat, on ma 30 ;) Haha a on ma kobietę 19 lat ;) Kiedyś wydawało mi się, że taka różnica wieku to jakaś masakra, teraz już nie heh suzie max Ale jak to zimno? Całe +4 hahaha Niemiecki znam szczątkowo, kieeeedyś dawno temu trochę się uczyłem. Niestety nie wiem w locie o czym piszą w kwestii tych lodowisk w Berlinie :) Ale masz fajnie z tym, że masz tam tak blisko... muszę się tam wybrać kiedyś znowu... Znam angielski i francuski, aczkolwiek francuski daleko od płynności. Ale jest już parcie na fajną pogodę... Siatkówka na plaży hmmm oj tak :) oreo Dla mnie kawa inka i ciastko x40 hehe xiquilla Jak najbardziej zapraszamy, dziewczyny się strasznie rozkręciły hehe