Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udzielam_wywiadu_rzeki

Facet 28 lat odpowiem na prawie wszystkie pytania

Polecane posty

no taaaaak wrzuciłam i obserwowałam bo wiadomo co może być ...ale tak mi się nie chciało przekładać tego masła

mam gdzieś na kompie surową wersję Billie Jean , taką w jakiej dostał ją od Michaela Quincy Jones

eee chyba nie , była na jakimś albumie , ale nie znalazłam tego na utube

Aleksandra, Anastazy, Anzelm, Apollina, Apollon, Apoloniusz, Bartłomiej, Bartosz, Dobrosułka, Drogomił, Feliks, Konrad, Konrada i Żelisław :)

idę do pracy, mam nadzieję że mi współczujesz i duchowo będziesz mnie wspierał :/ "we love you suzie ! "

Hej piękna pogoda dzisiaj:) co tam słychać? Ja z wielkim zainteresowaniem patrzę jak sąsiedzi na swojej działce, która pechowo akurat znajduję się na wprost mojego domu sądzą jakiś las z wysokich tuji nie wiem jak to się nazywa. Nie będę z okna nic widzieć tylko ten las. Pięknie. Pozdrawiam:)

Gość suzie _
prace skończyłam gdzieś o 18 .30 przyjechałam do domu , napiłam się , chwyciłam w zęby resztki z obiadu , przebrałam się , znowu wsiadłam do auta i pojechałam na kraniec miasta gdzie wysiadłam z samochodu , Poszłam drogą między polami tam i z powrotem , zajęło mi to około godziny ...lubię tak sobie iść ... dobrze mi się myśli w drodze powrotnej urządziłam sobie wyścig spod świateł z takim jednym karkiem , który miałauto podobne do mojego Impezka , pewnie , napisz jakie dostałeś prezenty , gdybym miała jutro wolne to bym się chyba dziś skuła

podsluchalam, ze rozmawiacie o MJ TO MÓJ IDOL ZA KTOREGO ZYCIE BYM ODDALA:classic_cool: Bylam na koncercie daaaawno temu jak gral w Polsce. ehhh:( do dzis mi sie sni, ze go spotykam w jakims sklepie i rozmawiamy.....

pociągał Cięjako mężczyzna ? bo jak dla mnie był diabelnie piękny ..ale zupełnie niepociągający ..

hmmm... czy pociagal? nie wiem. Ale kocham go baaaardzo i moglabym z nim zycie spedzic:(a jak odszedl to swiat mi sie zawalil:(

no ni epowwiem mi też było cholernie smutno ...nawet się chyba poryczałam .. szkoda mi byoże tak to dziwnie się zkończyło ...że nie był tak silny jak ta harpia Madonna ...

Imprezki dzisiaj jako takiej nie było, jedynie symboliczne piwko. I symboliczny prezent w postaci płytki z przebojami rmf maxxx hahahaha W sumie do wyrzucenia chyba :) Ale pojechaliśmy do Gdyni popływać motorówką i było fajnie, tylko jeszcze trochę zimno jak się tak pruje. MJ jako człowiek moim zdaniem był skrzywdzony od dziecka. Kiedyś "kochałem" Sophie Marceau, ale wyrosłem z takich rzeczy ;) Madonna a Michael to dwa różne bieguny psychiki, tak mi się wydaje.