Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaaaaaaaaaaaaa

Ile to wg was jest wielu partnerów seksualnych

Polecane posty

Gość alaaaaaaaaaaaaa

u dziewczyny?

Gość alaaaaaaaaaaaaa
przyjmijmy ,że większość z nich miała bez miłości

Gość Ahade
Ja mam nie całe 18 lat ;) a miałam tylko dwóch. Było by o wiele więcej gdyby nie to że moje związki szybciej się kończyły niż doszło do czegoś.

Gość Mieks
Więcej niż 10 to już puszczalska szmata . . . . . . . .

Gość giniaminia
18 i dwóch to jak dla mnie kosmos. Ja w tym wieku byłam jeszcze dziewicą. Teraz mam prawie 25 lat i wiele sie zmieniło :P

bez uczucia? no dla mnie zbyt pochopna i nieodpowiedzialna jest jeśli chodzi o iście do łóżka Ahade -> to trzeba nie wskakiwać za szybko do łózka tak to może byś miała jednego na stałe a nie 2 na chwile :P

Gość alaaaaaaaaaaaaa
a jak ma 22 lata i miala 9?

Gość alaaaaaaaaaaaaa
ja dziewictwo straciłam jak mialam właśnie 18 lat. ale od tego czasu się przewinęlo 9 właśnie . przez te 4 lata. to bardzo dużo?

Ja się zgadzam z Levviatanem. Zależy bo co innego 5 mając stałych chłopaków z którym było się np rok - dla mnie to nic złego że ktoś lubi sex i nie czeka np do ślubu, pod warunkiem że to chłopak i się nie żałuje tego. A jeśli dziewczyna miała (tylko?) 3 ale nigdy nie była w związku i ta 3 to przypadkowi zaliczeni w kiblu na dyskotece - yyy no to sorry. Rozumiem że są potrzeby a nie możesz znaleźć chłopaka - znajdź sobie "kochanka" takiego jednego stałego tylko do łóżka

Gość Bzydalek
mala blondynka zauroczylem sie;)

Gość alaaaaaaaaaaaaa
ja miałam i stałych i takich na jedną noc.. wstyd ,ale jeden byl taki co w ogole go nie znałam to był włoch ,zrobilismy to na szybko w ubikacji.. ale pozostałych nie żałuje raczej

Gość alaaaaaaaaaaaaa
nawet nie pamiętam jak ten włoch miał na imie .. troche po tym miałam kaca moralnego ,ale z innymi mi to dość łatwo przychodziło choć nie ze wszystkimi byl to udany seks z nietorymi było fajnie z niektórymi mniej bo np mieli małego ,albo szybko konczyli , albo cos innego mi nie pasowało

Gość Bzydalek
alaaaaaa ty dziwko!

MałaBlondynka -> święte słowa podpisuje się pod tym oburącz, obunóż i obugłów :D

Gość alaaaaaaaaaaaaa
w sumie to mogę powiedzieć ,że z 5 może był udany seks. z 3 szczególnie udany to moi stali partnerowie.. a z tymi 4 taki sobie był nie bardzo

Gość 235253
Przez takie szmaty jak alaaaaaaaaaaaaa cudzoziemcy myślą, że wszystkie Polki to dziwki!!!

Gość alaaaaaaaaaaaaa
ale nie chce zalować niczego w życiu seksu tez ;) co się stało to się nie odstanie ale raczej się nie zwierze z tego mojemu przyszłemu narzeczonemu bo chce żeby mnie szanował ;) a wbrew pozorom nie wyglądam na dziwkę bo jestem ladna ,ale nie wyzywająca , studiuje na dobrym kierunku itd

Gość ja to widzę tak:
do 5 mało Od 6 do 15 średnio powyżej 15 to dużo

Gość jeden raz adin ajnc łan
5 to już stanowczao za dużo dla zdrowej kobiety bez zaburzeń i z porządnej rodziny. Potem już się na matkę nie nadaje taka czy do społeczeństwa - nic nie wnosi tylko telewizję ogląda (MTV czy od męża kasę ciągnie).

Gość giniaminia
Kurcze ale ja to jestem dziwnym przypadkiem. Straciłam dziewictwo jak miałam prawie 20lat, byłam w związku z tym chłopakiem następne 3 lata. Po rozstaniu związałam się z kimś innym, więc w wieku 23,5 lat miałam na koncie 2óch partnerów seksualnych. Od roku jestem wolna i spałam z 8 facetami...Co na to powiecie?

Gość jeden raz adin ajnc łan
Zdzira! jak się dowie Twój mąż albo dziecko co wyprawiałaś to się powiesi jedno albo drugie . . .

Gość kobietkakasjajs
Levviatan bez uczucia? no dla mnie zbyt pochopna i nieodpowiedzialna jest jeśli chodzi o iście do łóżka Wow Levviatan "iście" powiadasz?hehehehe Ja lat 24 partnerów sexualnych-4 czyli co szmata???

Gość taka jaaaaa
ja mam 34 lata i spalam z 35 facetami!:)teraz mam rodzine i od 3 lat spie z jednym!

Gość bez gumki jest syf
juz o tym pisalam, ze czase, trzeba wielu wyprobowac zeby znalesc tego odpowiedniego. cytaty ze mnie: "nie wale sie, bo kazdy z ktorym spalam to moj chlopak byl. dopiero jak sie zdeklarowal, ze jestesmy razem to zaczynalam seks. po prostu zaden mi jeszcze w pelni nie odpowiadal i stad te liczne zmiany chlopakow. jak w jakims widzialam niepokojace cechy, albo fizyczie mi nie odpowiadali np. maly penis to musialam szukac nastepnego. ja po prostu nie szukam byle kogo, tylko kogos kto mi w pelni bedzie odpowiadal. sama jestem bardzo ladna i tez chce chlopaka ktory bedzie do mnie pasowal, bo zasluguje." "wy jestescie z pierwszym lepszym ktory was chce, a ja wole szukac lepszego mezczyzny niz zgadzac sie na pewne wady. moja metoda wyboru jest lepsza, bo teraz mam najlepszego faceta z tych co mialam, a jakbym zostala przy tamtych to bym go nie miala. zobaczymy czy to ten wlasciwy. jak nie to bede dalej szukac." jak widzicie nie kazdy ma takie szczescie, ze od razu trafi na idealnego chlopaka. czasem trzeba dlugo szukac!