Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okarostyna

Moja kolezanka jest cholerną hipokrytką ! Nienawidze jej!

Polecane posty

Gość okarostyna

Kiedys byla moja przyjaciółką. Byłysmy takie same, mialysmy te same poglądy, wszystko robiłyśmy tak samo i nic nam w sobie nie przeszkadzało. Ale ona poznała chłopaka X. I po kilku dniach znajomości z nim oznajmiła mi, ze zmieniła sie. Ze nie smiesza juz jej nasze wczesniejsze odpały, ze nie bedzie plotkowac i obgadywac innych ludzi. Uznała ze znajomosc z X ja tak odmieniła, ze dzieki niemu zrozumiala co jest wazne w zyciu (po kilku dniach:O) . W tym czasie nawyzucała mi, ze zachowuje sie okropnie, ze wszystkich obgaduje, ze traktuje chlopakow jak zabawki (wtedy miala duze powodzenie i przyznaje ze troche bawiłam sie chlopakami) ze musze sie zmienic bo inczej nasza przyjazn polegnie.Ona oczywiscie tez wczesniej robila to co ja. Ok, uspokoiłam sie troche, bo nie chcialam jej stracic. Po 3 tyg relacje znajomosc jej i X pogorszyly sie, 'zerwali' ze soba. Haha. I co? Pani madralinska, powrocila do dawnych nawyków, obgadywala ludzi jeszcze bardzie, czesciej i gesciej. Chlopaków traktowala jak rekawiczki. Dzis ten jutro tamten :O Robila wszystko to co ja ze zdwojona siła a nawet potrojona. Pierdolona hipokrytka.

Gość nie kupuje
"Pie**olona hipokrytka." powiedziałaś jej to?

Gość okarostyna
up

Gość okarostyna
nie powiedziałam.

Gość okarostyna
up

Gość jeden raz adin ajnc łan
Na Policję to zgłoś albo do sądu!