Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saweeer

inne kraje sie buntuja a polacy milcza

Polecane posty

Gość saweeer

a rzad ich dyma debili

Gość jestem tylko sobą
my się już buntowali, nie pamiętasz? :D od 1989r mamy ino lepiej:D:P

Gość saweeer
zauwazcie ze np w libii wyjscie na ulice moze oznaczac smierc ci ludzie sa odwazni polacy to tchórze

Gość kwartnik
tylko, komu zależy na tym aby wyjść ? poza tym, stoczniowców nie ma , hutników została tylko garstka , jeżeli górnicy się nie ruszą to kto , pielęgniarki wyrwą kostkę brukową ?

Gość saweeer
a nas jest demokracja????

Gość jkhjhjasdhjhjad
my mamy super rząd i nikt nie ma zamiaru się buntować!! Sami go sobie wybraliśmy!! Podatki rosną, opłaty, kary!! Im większe podwyżki tym słupki poparcia wyższe i co się dziwisz!! Jakby coś zmniejszyli poparcie by im zmalało!! Taki rząd jak naród głupi!! Mnie ryży ściągnął z Londynu, bo mówił, że praca na mnie czeka:):):). Tęskniłam za krajem i wróciłam na "zieloną wyspę". Jest wspaniale!! Żyję jak lord!! Mam od wypłaty do wypłaty!! Jem dziennie podgrzewaną zupę, przez tydzień!!, którą robię w sobotę!! Smaki zmieniam na szczęście co tydzień!! Wprowadzą Wam głąby w przyszłym roku podatek katastralny, to się posracie, bo o tym wszędzie głośno, mnie nie dotyczy bezpośrednio, tylko pośrednio, bo jak mi wynajem podniosą to tylko już chleb i woda.

Gość jeden raz adin ajnc łan
5/10 dla Polaków za Polskę!

Gość jeden raz adin ajnc łan
A co! W szkole nas oceniano to my teraz ocenmy wszystko! Pozwalam Wam oceny wystawiać! Sobie stawiam -10/10!