Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam Was, Mam dziwną sprawę. Ostatni okres miałam 4 stycznia.. Teraz mialam miec 3 lutego. 9 lutego bylam u ginekologa i powiedzial ze nie jestem w ciazy.. no to sie odstresowalam i nie ma i nie ma okresu az zaczely mi puchnac piersi zrobily sie brodawki brazowe i brzuch od 10 dni mnie tak boli (czasami) jakbym miala dostac okres takie skurcze łapią i przestają.. Noi zrobilam dzsiaj test i wyszedł pozytywny !! a robilam pare dni przed spodziewanym okresem i 2 dni i negatywny wyszedł. A okres mialam nieregularny mozliwe ze do zaplodnienia doszlo pozniej niz jak wyliczylam sobie dni plodne??? W PONIEDZIALEK mam wizyte u ginekologa.

Gość ja zaszłam...
w ciążę 4 dni przed okresem ale miałam miesiączki bardzo niereguralne więc w sumie to nigdy nie wiedziałam kiedy mam dni płodne a kiedy nie, ale na bobasa czekaliśmy więc baaardzo się ucieszyłam

Gość ja zaszłam...
mnie przez pierwsze 2 miesiące też tak strasznie brzuch bolał brałam tabletki na podtrzymanie i się wszystko ułożyło jestem już w 37 tygodniu:-) , pamiętaj że plemnik w organizmie przezyje 72 godziny więc nawet nak kochaliście się w dni niepłodne one tam sobie w twiom ciele czekały na zapłodnienie

No ja tez mam nieregularne miesiaczki. Wiec jak myslicie czemu ginekolog nie zobaczyl ciazy 6-7 dni po mojej spodziewanej miesiaczce?? Moze wtedy dopiero fasolka sie rozwijala czy jak??

Gość ja zaszłam....
ginekolog na usg wykryje ciążę ok 5-6 tyg. ja byłam w 4 tygodniu to mi kazał dopiero przyjść w 6 i wtedy już serduszko pikało taki mikro punkcik:-) ale wiedziałam że ciązy jestem więc tylko witaminy i te tabletki podtrzymujące przepisał

Acha dziekuje CI bardzo. A ja nie wiedzialam bo gin mnie wprowadzil w blad i pilam piwka i troszke winka na ur taty. Myslisz ze nic mi sie nie stanie? a i sie strulam czyms i przez 1 dzien bralam NIFUROKSAZYT ale tą mala dawke teraz sie glowie i placze ;( ale ehhh skad moglam wiedziec? teraz wzielam sobie falvit i przed snem lykne kwas foliowy.

Gość ja zaszłam...
niemartw się, ja o ciąży dowiedziałam się przed 4 tyg. ale wcześniej tez sobie troszke drinkowałam bo akurat były wakacje i grile,imprezki były często, kwas foliowy to jak najbardziej łykaj bo jest bardzo ważny,