Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna żona

czy to też zdrada

Polecane posty

Gość fajna żona

a może pierwszy krok do zdrady, czy adorowanie innej kobiety, kokietowanie jej to zdrada............, napisze więcej, muszę położyć dzieci spać, tak mamy dwoje małych dzieci 7m-cy i 3 lata jest mi cholernie smutni i nie wiem czy jestem zazdrośnicą czy mam intuicję i coś jest na rzeczy

Gość fajna żona
ja od niedawna wróciłam po macierzyńskim do pracy, a mąż pracuje w naszym małym biznesiku, pracuje niemalże codziennie do północy, czasami do 23, czasami dłużej, zatrudniamy kilka osób, od niedawne, młoda atrakcyjna dziewczyna, która mieszka ze swoim chłopakiem. nie jest to pierwsza młoda i ładna kobieta , która pracuje u nas, ale nigdy nie miałam takiego uczucia jak teraz, a mój mąż tak się nie zachowywał

Gość szczera jędza1
Ona ma chłopaka - więc zapewne go kocha. :)

Gość 0101
na niej na pewno te umizgi nie robią wrażenia, więc masz połowę zmartwienia z głowy

Gość oiujhjk
on jest tylko facetem.będzie wszystko ok póki ona nie da mu przyzwolenia na coś więcej.

hahah nie no wyobraźnia pomarańczy mnie bawi.. jeszcze nie wiadomo jak on się niby zachowuje, a tu już historie o rzekomych umizgach, przyzwoleniu i słabości mężczyzn .. haha radosna tworczość forumowiczów powala haha

Gość psssst
Faceci to dwulicowe typy... Obserwuj go,sledz na kazdym kroku,bo to cos wiecej niz zauroczenie.

Gość Adorowanie innej kobiety
radzę praktycznie, odkładaj sobie kasę na boku, przyda Ci się na pewno, nawet nie wiesz jak bardzo, udzielać się nie będę na Twoim topiku, bo nie mam czasu niestety:(. Muszę robić na dzieci:). Też mi coś śmierdziałp sytuacja była podobna jak opisujesz. Zaczełam sobie kasę odkładać z czasem mniej nawet miałam wyrzuty, że taki święty, a ja go podejrzewam, mąż od niej nawet nie stał na przeszkodzie, a ja sobie do dnia dzisiejszego pluję w brodę, że więcej mogłam odłożyć. Po małżeństwie rzecz jasna.

tak pisze z doskoku, ponieważ moje dzieci które powinny spać, co chwila coś... sama nie wiem od czego zacząć, ale nasz biznes jest monitorowany z podglądem internetowym w domu, więc mam niemalże stały dostęp do tego co się dzieje, jak zaczęłam sie czepiać tzw. "szczegółów"mąż wyłączył kamery, teraz od dwóch dni są znowu włączone , a ja się nie odzywam, tylko obserwuję. Inni pracownicy na tych samych stanowiskach po prostu podchodzili do męża, lub podchodzą, przekazują co trzeba, rozliczają się i już a ta panna przesiaduje przy nim non top, pije kawki, przebiera nogami, mój mąż słucha uważnie jej wywodów, przechylając jak piesek główkę to na lewo to na prawo, drepcze wokół niej, wspólne papieroski, jednego dnia półgodz. razem przegadali po pracy, dwa dni później już 2,5 godz., tak miała mu wiele do powiedzenia, nic nie było oczywiście, tylko kawka i fajki...

Gość uważaj na nią
coś mi tu śmierdzi

Gość taka sama fajna zona
u mnie było podobnie z tymi rozmowami z koleżanką z pracy ,zostawał dłużej bo twierdził że mieli coś do obgadania ,jak się okazało zostali kochankami .Nawet nie przeszkadzało mu że pisała do niego w środku nocy ,skakał koło niej jak piesek.

Gość joi bt
powiedz jej, żeby sie za robotę wzięła.

Gość do taka sama fajna zona
rozwiedliście się czy mąż zmądrzał?

Gość Antonio de
Do -m fajna żona a czy robicie wszystko w seksie...? bo może ma ochotę na coś niedostępnego !

Gość taka sama fajna zona
nie rozwiodłam się choć sprawe wniosłam o rozwód .Wycofałam bo prosił .Nie wiem czy dobrze zrobiłam i coraz bardziej mam ochotę to zrobić.Oczywiście nie przyznał się do niczego,to tylko koleżanka z pracy niby była nic więcej ,ale nie wierze.

mój mąż jest tam szefem, a my mamy taka swoją ulubioną grę internetowa , gra się w sieci, jak nie było ruchu to mąż zawsze w nią grał, a często razem graliśmy w domu, on ma swoje konto, ja swoje, nam jego hasło więc mogę spokojnie spojrzeć kiedy grał ile razy itp, więc jak jest inny pracownik na zmianie, to mąż ma rozegranych kilkanaście do 20 partii, jak jest ona to jedno lub dwa wejścia,..., tak ona zajmuje go swoimi zwierzeniami, jak to ma nieciekawego leniwego faceta, który nie pracuje, ona ich utrzymuje itp

Gość Antonio de
Do - fajna żona a czy robicie wszystko w seksie...? bo może ma ochotę na coś niedostępnego ! czego nie ma z Tobą !

w seksie jest raczej ok., lubi jak mam czarne szpilki, które wkładam okazyjnie, ale ogólnie to jest tak, ja jak mam ochotę, a on nie, to dla niego wsio gra, ale jak ja przysnę z dziećmi a on miał inne plany no to już obraza i usłyszałam nawet że jestem beznadziejna itp. choć noc wcześniej byłam boska i cudowna, ale ten problem wraca jak bumerang ja generalnie nigdy nie mówię, nie, chyba że zasnę usypiając dzieci, sypiam średnio 5 godz plus przerwy na karmienie, rano wstaje sama szykuję dzieci, wożę do przedszkola i opiekunki, później do pracy, odbieram, w drodze zakupy, obowiązki domowe i zawsze czekam do północy na męża, żeby spędzić trochę wspólnego czasu.

ogólnie zawsze do mnie dzwoni, wszystko mi opowiada radzi się itp., ale jak jest ona wyraźnie telefonów do mnie jest mniej. ale w ost. pół godz 2 x zadzwonił, jak mnie kocha co może ma mi przywieźć, ale parzyłam na monitoring, nie było jej obok, a za drugim razem jak weszła w trakcie rozmowy to ściszył głos i nie zakończył rozmowy kocham cie tak jak zawsze i rozmowę zakończył, tak jakby źle się przy niej czuł że rozmawia ze mną.

Gość Antonio de
do--fajna żona CHODZIŁO mi czy w seksie macie odmianę... np. oralnie do końca itp.. czy tylko tradycyjny seks...?

Wiesz co cięzko określic tak na prawdę. nie chce ci tu pisać, ze na pewno coś z nią ma bo po co siać zamęt od razu. My kobiety czesto wyolbrzymiamy, właszcza wtedy kiedy czujemy sie zaniedbywane, gdy nam smutno, gdy nam czegoś brakuje. Wtedy szukamy dziury w całym. Jesteś teraz 7 miesiecy po porodzie, ze mna też różnie bywało jak urodziłam córcię. Czułam się zaniedbywana, niekochana, też szukalam widocznych znakow zdrady - jednak dzieki Bogu nie znalazłam ich. Z drugiej str nie dziwię się, że martwisz się tym. Z Twojej opowieści widać wyraźnie, że facet nie mówi Ci wszystkiego. Moim zdaniem błąd zrobiłaś, ze mu tak szybko powiedzialas co widzisz na tych kamerach, jesli coś między nimi jest teraz będą ostrożniejsi -na pewno on. Oczywiście obserwuj dalej, ale broń Boże nie przypominaj mu o tym, udawaj, że temat jest zamkniety, bądź miła, opiekuńcza, troskliwa, ale oczywiście CZUJNA! Jak mąż będzie wracał z pracy albo w ciągu dnia wpadał to wyłączaj monitory żeby widział, ze go nie sledzisz. Powiem Ci tak, gdybym była na Twoim miejscu i coraz bardziej by mi to wszystko śmierdziało po prostu pojechałabym po calości i po chamsku - wiem. Po prostu kupiłabym chociażby na allegro mały podsłuch, najlepiej dwa, jeden podpięła pod guzik np. płaszcza, a drugi pod jego biurko. Bedziesz miała czarno na bialym. Ten drugi to na wypadek [jesli by sie okazało, ze jednak coś ich łączy, np dzwoniłby do niej w trakcie jazdy samochodem] gdyby rozmawiał z nią w innym miejscu niż praca. Zrobisz jak będziesz uwazała. pisz tutaj bo ciekawa jestem co dalej . ale mam wielką nadzieje, ze to tak jak pisałam wyżej, ze my kobiety szukamy dziury w całym!

Gość Antonio de
przyczyna może leżeć w waszym seksie!

Gość antytarocistka
spierdalaj debilu od seksu!! Spelnianie seksualnych zachcianek meza to nie jest obowiązek zony i nie sprowadzaj męzczyzn do poziomu pierwotniaków!!

choć czas pracy rozpoczyna się od 12 w południe, dzisiaj już o 9 rano mąż był gotowy w świeżą koszulkę jak co dzień wypachniony, gdyż umówił się ze swoja pracownica na zakupy w sąsiednim mieście, gdyż ona wymyśliła wprowadzenie nowego produktu, i aby to wypróbować trzeba kupić odpowiednie składniki i sprzęt. nie było to żadną tajemnicą. Ja od poniedz. jestem na zwolnieniu mały jest chory, ale już czuje się dużo lepiej i po weekendzie wracam do pracy.Zaproponowałam, że to ja mogę nawet z nią pojechać, lub zostawić dzieci u opiekunki i pojechać w trójkę. Oczywiście absolutnie nie a ja jestem chora z zazdrości.

Gość hej, i jak u Ciebie????
Zaproponowałam, że to ja mogę nawet z nią pojechać, lub zostawić dzieci u opiekunki i pojechać w trójkę. Oczywiście absolutnie nie a ja jestem chora z zazdrości. durna babo, trzeba było męża poinformować, że jedziecie albo we trójkę albo wcale.

durna babo to dobre określenie , .., do tej pory widziałam takie sceny w filmach lub kiepskich gazetach i zawsze myślałam co za idiotki, takie naiwne i łatwowierne..., tylko że ja zadaję sobie cały czas pytanie, czy może rzeczywiście się nie wkręcam, a nie ma nic na rzeczy, przecież ona ma swojego chłopaka z którym mieszka, a my razem kilkanaście lat i nigdy najmniejszego problemu

Gość joi bt
tak to wszystko opisałaś, że wydaje sie, ze masz racje - ale to Twoja interpretacja. Co do tego, ze ona ma chłopaka a Twój jest żonaty - no i co z tego? Mało zdrad?

durna babo, trzeba było męża poinformować, że jedziecie albo we trójkę albo wcale. tak /:D:D:D i teraz bedzie go musiała pilnować nawet jak do kibla wychodzi:D:D:D Wez dziewczyno odpuśc jak bedzie chciał to zrobic to to zrobi a jak bedziesz próbowała go pilnowac to deprecha i niska samoocena gotowa. Zmien taktykę zajmij sie sobą zostaw go w domu wieczorem z dziecmi i idz do przyjaciół na piwko na imprezkę ;) do kina niech on sie pozastanawia gdzie jestes ;) zacznij wiecej sie malowac stroic fryzjer i kilka razy wróc sobie pozniej :) zaraz mu panienki wywieją ;)

Tak jak wyzej pisze Epona... Zadne sledzenie, zlosc, zazdrosc, nawet nie probuj tego okazywac, zapomnij o tym, zacznij myslec o sobie, zostaw dzieci wieczorem w domu pod opieka meza a sama ubierz sie, wystroj i wyjdz z przyjaciolmi czy gdziekolwiek