Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kachuna1986

Rozmiary gigantyczne - gdzie kupić?

Polecane posty

Gość Kachuna1986

Mam kolezankę z wymiany, zostaje 3 miesiące w Polsce, ale poszły jej spodnie. Gdzie można kupić ubrania dla wielkiej dziewczyny? Bardzo się popłakała, jak jej pani w Levisie powiedziała, że nie mają takich gigantycznych rozmiarów a szkoda jej strasznie bo dziewczyna fajna i sympatyczna (ja z nadwaga noszę 32 (albo 40, XL), ona w tej numeracji nosi koło 46 chyba, ma blisko 200 w talii). W Niemczech nie ma takich problemów, w Polsce znajdujemy tylko spódnice w kwiatki dla starych bab ;/ A w porwanych chodzić nie może za długo, ani w jednej parze non stop...

Gość fgsgswo matko 200
o matko 200 w pasie ale kluska;P szukaj po szmateksach albo na allegro!

Gość gigantycznie niedorozwinięta
to ty jesteś :P

Gość JA nosze 46 i mam 90 w
talii. To duzo, ale z 200 tos przesadzila! I jest sporo spodni w rozmiarach do 52... tak, w Polsce. Nie trafiam na nie w markowych sklepach, ale jakos nie mam problemu z kupnem spodni!

Gość hgvvkklknjl
takie ogromne rozmiary to nie wiem a może krawcowa zszyje te stare?

Gość Kachuna1986
Ja mam w pasie (w biodrach w sumie) 106 i noszę 32/33 , nie wiem jaki ona numer nosi bo oni tam inną numerację mają. Nie mierzyłam jej dokładnie, tylko przyrównalam spodnie do moich. Może ktoś zna takie miejsce w Warszawie gdzie kupimy jakieś normalniejsze ubrania? Chłopak do niej przyjeżdża w weekend i chce ładnie wyglądać, a tu taki problem... No duża jest dziewczyna ale niesympatyczne panie są w sklepach wszędzie, nieważne czy jest chora, czy lubi jeść czy ma to w genach. W ogóle kur*y są w sklepach, chyba zatrudniają na długośc tipsów i jak najniższe IQ =_="

Gość market c&a
ma duże rozmiarówki

Gość dziupla.sklep
www.sklep-dziupla.pl