Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zgi

Zmanipuluj umysłem kobiet :)

Polecane posty

Gość Zgi

Jeżeli kogoś interesuje manipulacja umysłem kobiety to polecam Perfekcyjny Strzelec kobiecych serc w internecie. To książka, która nigdy nie powinna zostać wydana, ponieważ jest wysoce nieetyczna, niemoralna, skandaliczna i przede wszystkim niepoprawna wobec kobiet. Nie jest książka dla maminsynków. Ani dla łajz, które przez całe lata chcą jedynie być miłym dla dziewczyn. Książka napisana ze szczegółami. Opisuje uwodzenie na fotce, za pomocą paru listów dostaniesz numer od każdej dziewczyny. Uczy jak uwodzić na gg i jak się umawiać oraz jak na spotkaniu zafascynować umysłem kobiety. Pokazuje w jaki sposób na nk interesować dziewczyny. Świetna pozycja.

Gość Zgi
Dla zainteresowanych szukajcie na Allegro wpiszcie w wyszukiwarkę strzelecuwodzenia

Gość Zgi
Kobiety manipulą facetami, są miłe gdy coś chcą i nieznośne, gdy mają w dupie mężczyznę. Same przyznają, że manipulują. Manipulacja jest wszędzie np. w reklamie pasty do zębów, gdzie dentysta tak naprawdę jest aktorem, a nie dentystą lub w reklamie dla niepełnosprawnych. Niepełnosprawny jest całkowicie zdrowy. Ciekawe, prawda? Jeżeli masz dość bycia wykorzystywanym przez kobiety na randkach, przez znajome lub w pracy, to polecam Perfekcyjny Strzelec kobiecych serc w internecie. To książka, która nigdy nie powinna zostać wydana, ponieważ jest wysoce nieetyczna, niemoralna, skandaliczna i przede wszystkim niepoprawna wobec kobiet. Nie jest książka dla maminsynków. Ani dla łajz, które przez całe lata chcą jedynie być miłym dla dziewczyn i nic w zamian za to nie dostawać. Chyba, że mówimy o większym saldzie ujemnym na koncie bankowym:P Książka napisana ze szczegółami. Opisuje uwodzenie na fotce, za pomocą paru listów dostaniesz numer od każdej dziewczyny i umówisz się na randkę. Uczy jak uwodzić na gg i jak się umawiać oraz jak na spotkaniu zafascynować umysłem kobiety. Pokazuje w jaki sposób na nk interesować dziewczyny. Świetna pozycja.

Gość wkurzona złotowłosa
No jak kurwa napisana takim językiem jak twoja wypowiedź, to kariery nie wróże. Gdzie czasy, kiedy podrywało się normalnie. KURWA na nk?! Heloooooł?!

Gość Zgi
Kobiety się śmieją i nei wierza, faceci tez nie bo to strach przed tym, a co jak to dziala i bedzie ktos mnie traktowal w ten sposob? A facet nie chce gorzej wyjsc od tego co korzysta z ksiazki proste

Botatko, nie mam zamiaru Ciebie manipulować, manipulacja jest czymś podłym, a te szkolenia uwodzenia to naciągactwo jest. Mnie kręci rozwój osobisty, co się wielu tutejszym idiotom nie podoba, że mam swoje zdanie.

Zgi Facet piszesz w stylu, w jakim pisane są okładki tych badziewnych książek albo reklamy szkoleń, jeszcze do tego tyle błędów robisz, że masakra ;). Odpuść sobie oszukiwanie ludzi.

Gość Zgi
No jasne, czesto slyszy sie, ze laska mowi ja nie zainteresuje sie tym, a potem... To samo jest z kobieta mowi, nie jestem latwa idzie na impreze i do kibla

Gość Były prawiczek 30
Byłem na szkoleniu z uwodzenia i nie moge powiedziec, ze to naciaganie. Owszem z poczatku tak myslalem, lecz po tygodniu moje zycie troche sie zmienilo. Uwierzylem w siebie. Tak, wlasnie potrzebowalem tego! Zrozumialem swoje złe nawyki i BUM stracilem cnote, ale to dlugo by opowiadac:p

Gość Zgi
Nie jestem autorem ksiazki, ale bardzo pomogla mi dlatego chce sie podzielic z ta wiedza. Kiorzystajac z niej dostawalem wiele gg po 2 wiadomosciach. Poznalem sposob aby sie umowic i zaintereswac dziewczyne. Wiecej seksu

Boratka hehe :) myślałem, że do mnie, ponieważ pod moim postem :). Autor mnie śmieszy. Ci trenerzy uwodzenia sporo zarabiają na naiwniakach, te ich szkolenia kosztują całą górę kasy.

Autorze->kobiety, które mówią, że nie są łatwe i daja po kiblach po prostu mimo kurestwa wybielaja się przed sobą. Nie idą dlatego, że koleś je oczarował tylko dlatego, że chcą seksu

Gość Lokoooon
ile kobiet uprawia seks w klubach 80 procent?

Były prawiczek 30 Ja też nie wierzyłem w siebie, ale do pokonania tego nie potrzebowałem szkolenia za parę tysięcy, kupiłem książkę o NLP i korzystałem z zawartych w niej porad, przestałem przejmować się opiniami motłochu, a tego wiele na tym forum się pęta.

Gość Dojrzała kobitka...
Yhmmm jak ja marze aby uwiódł mnie taki podrywacz, który jest graczem. Naprawde dobrym graczem, a nie tylko słodzenie i słodzenie. Aż się podnieciłam

offerma Każdy mówi, że nie jest podatny, zapytaj kogoś na ulicy czy da się zmanipulować :P. Jeśli ktoś dobrze zna techniki, jakich używają manipulatorzy to się nie da zmanipulować chyba, że jest naiwna dana osoba.

Książka jest bardzo skuteczna o czym się można przekonać oglądając trailer książki Twoim zdaniem film ma mnie przekonać do tego, że książka jest dobra ? Jeśli zamieszczony by został na YT trailer "mojej walki" to uwierzyłbyś w prawdziwość tej książki ?

Gość Zgi
Ja mam ta ksiazke korzystam z niej i mam rezulat - wybieram sobie dziewczyne na fotka i mam gg. Potem sie umawiam i gram jak w ksiace napisano i jest seks

Gość Podróba batki
House: Powiem ci w tajemnicy, że na szkoleniu ze sprzedazy, w ktorej bralem udzial (realna sprzedaż) najwiecej sprzedali ci, ktorzy nie stosowali NLP. Nie wiem, co dokladnie autor mial na mysli mowiac manipulacja, ale sadze ze chcial zaintrygowac czytelnikow. Znalazłem filmik tej książki i faktycznie dają nr gg, umawiają sie na spotkania, na se* itd. Nie, nie to nie reklama, ale skoro kobiety sie umawiaja to moze cos w tym jest?

Ale ja nie stosuję NLP do manipulacji ludźmi, jak napisałem, że interesuje się NLP to ludzie z forum niektórzy się oburzyli, bo dla nich NLP jest tożsame z podłym wywieraniem wpływu żeby komuś szkodzić, ja się interesowałem (i interesuje ) NLP, bo chciałem sobie pomóc z moimi problemami :).

Gość Podróba batki
W jednej książce o NLP Roberto Caldini, który napisał ksiazki o manipulacji sam sie przyznal, ze ulega perswazji, manipulacji.

Gość Nastoletnia dziewucha
Ciekawe czy jakby stanela przed toba 18 letnia naga z C85 dziewczyna czy nie dalbys sie zmanipulowac?