Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zgi

Zmanipuluj umysłem kobiet :)

Polecane posty

Gość IMO13258
Zgi, oświeć nas przykładowym geniuszem owego dzieła. Czas akcji: ogólnie przyjęty dzień Miejsce akcji: Supermarket (ewentualnie Biedronka) Cel: Ładna brunetka, około 24 lat - niewysoka (w przypuszczeniu bezdzietna) Do boju tygrysie!

Gość Szatan!!!!
Co to za k*wa spam!!!!!!! wypierdal(ac do innego wątku. Czytac sie tego nie da.

Mówisz, że metody w ksiazce nie dzialaja. Przedstaw argumenty, czytales ksiazke? Serio tak mówię ? A może Ty wmawiasz, że ja tak mówię :), ja mówiłem, że starasz się wywierać wpływ, Ty i inne nicki z Twojego kompa pisane. Nie zamierzam z Tobą dyskutować siedzę tu bo rozmawiam z zamrożoną. I tak stąd nikt nie kupi tej Twojej książki. OK, skończyłem z Tobą gadać, możesz dalej kopiować komentarze ze strony powiedz.to możesz dalej pisać, że nie chcesz żeby ktoś książkę kupował. I jeszcze jedno, nagle przestałeś błędy widzę robić w wypowiedziach :).OK zakończyłem z Tobą. Mów do mnie jeszcze jeśli chcesz, ale odpowiadać nie zamierzam.

Gość IMO13258
O proszę! Krata wykrzesała z siebie na tyle przyzwoitości, aby PO GODZINIE odpisać, że NIE WYŚLE MI ZDJĘĆ SWOICH NAGICH PIERSI!! Nosz kur....

Ale to co się wtedy stało jest prawdopodobnie kluczowe tutaj. Ja też samotny jestem, ale nie osoamotniony, mam przyjaciół, ale nie mam dziewczyny aktualnie. Co do tego filmu to czytałem, że ma podstawy filozoficzne, dr House też ma :D

Gość zamrożona
offermo- jeśli słowa o pokorze były skierowane do mnie to zapewniam Cię , że mam jej dużo, właśnie wszystko zaczęło się od tego, że zdałam sobie sprawę , jak bardzo jestem jednym z 6 miliardów . I jak bardzo nikogo nie obchodzę i jak bardzo jestem nikim. Także za Jezusa w spódnicy się nie uważam choć dopiero po moich jazdach zdałam sobie sprawę, jak bardzo musiał być samotny.

Gość Zgi
Typowa klasyczna i bardzo manipulacja oklepana pod tytulem, odwracam kota ogonem, uciekam a jednak ma wygladac, ze jestem ponad. Nie czytales ksiazki, co znaczy iz nie wiesz jakie sa w niej rady.Nie wiesz jakie sa pomysly, nie wiesz a sie wypowiadasz. Do tego w bledzie jestes mowiac, ze jestem autorem. Nie udawaj dziewczynki, ktora sie obrazila. Nie chcesz gadac to nie. AAA i pozdro dla Twej dziewczyny, chociaz czekaj... zapomnialem ze Ty nie znalazles takiej, ktorą kochasz, ale znajdziesz kiedys.. moze:)

Gość zamrożona
house- ja też nie jestem osamotniona- ale zdałam sobie sprawę że każdy człowiek na świecie jest samotny i nie ma od tego odwrotu.

No sorry wolny net mam :) Ale może weź kup tę książkę, doucz się, zmanipuluj mnie i wtedy wyślę Ci zdjęcia czego będziesz chciał :)

Gość zamrożona
tylko w tym wszystkim , w tej całej wewnętrznej samotności( która nie jest niczym sama w sobie złym) nie ma we mnie uczuć. dobrej nocy wszystkim.

zamrożona Ale po jakim zdarzeniu zdałaś sobie z tego sprawę ? Ja tam w miłość wierzę :P, w boga już nie.

zamrożona Uwierzyłaś w kłamstwa i trujesz się tym, szkoda mi Ciebie bo wydajesz się być fajną osobą, spróbuj udać się na terapie .

Gość zamrożona
house- nawet nie pamiętam:-) chyba o faceta chodziło- jakoś mózg mi wyprał czy coś... Nieważne- życie się zawaliło ale jak widac przeżyłam:-) Jak to mówią- daję nadzieję innym- sobie nie pozostawiam żadnej:-)

Gość IMO13258
I jak tu się nie wściec i powstrzymać niektóre słowa od ucisku na język... Krata, ja wolę naturalny bieg zdarzeń, dlatego nagie fotki mają być NIE RETUSZOWANE.

Widzisz zostałaś skrzywdzona przez faceta i Ci się to zakotwiczyło ze związkami, teraz kiedy myślisz o związkach odpalasz sobie w głowie "film" z tego jak zostałaś skrzywdzona. Żałuje, że są tacy faceci na świecie. Manipulują faceci, którzy nie maja nic do zaoferowania, muszą pokazywać swój fałszywy obraz.

Gość IMO13258
Udowodnij to.

housik to manipulant i zero nie czlowiek Haha widzę ktoś komu coś nie wyszło w tym temacie próbuje w komentach się wyżyć hehe :P

Gość IMO13258
A nie lepiej wyciągnąć wnioski i zapamiętać nauczkę, a nie rozdrapywać "rany"?

Gość zamrożona
house- nie do konca tak choć poniekąd masz rację. Nie chodzi tylko o facetów a o WSZYSTKIE INNE UCZUCIA. Nie krzywdzę ludzi z zasady, ale mam wrażenie, że gdyby przyszło mi to zrobić, obeszłoby mnie to.

Wrażenie nie jest czymś wielce prawdziwym :). Większość naszych problemów wynika z tego : WSPOMNIENIA, MYŚLI O PRZYSZŁOŚCI, PRZEJMOWANIE SIĘ OPINIĄ INNYCH, ZDANIE O SOBIE SAMYM (to jakim człowiekiem sam siebie określam, że jestem) :)

Oj udowodnij, udowodnij.... Trochę wiary w drugiego człowieka! :) Tp zdjecie, które miałam w stopce nie było retuszowane.

Gość zamrożona
imo- ja nie rozdrapuje ran, jest mi ok tylko jie potrafię przeżywac głębokich uczuć. A bardzo bym chciała- docen to co teraz piszę bo nie raz jeszcze się spotkamy w ringu mam wrażenie:-) ( incognito w necie być to swoją trogą aż przerażająco śmieszne bo przecież nick pod którym byłam wcześniej też jest incognito...;-) )

Gość IMO13258
Krata, wisisz mi przysługę...

Gość IMO13258
Zamrożona, nie prowokuj mnie. Offerma, to starszy gentelman i potrafi się hamować - ja nie.