Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda, blada jak elzbieta I

wstydze sie, ze nie wygladam sexy

Polecane posty

:( mam taki szkocki typ urody. blondynki jak się przefarbują to wyglądają normalnie a ja wyglądam jak wyjęta z filmu o elzbiecie i bez makijazu wygladam jak duch. co prawda mam ładne rysy twarzy ale myslicie, ze dlugie geste i krecone jasno rude wlosy z delikatną twarzą mogą się podobać chlopakom i facetom?

Gość qutanamos
pochodzisz z Fryzji czy z Frezji ?

Gość maliboo.
jaasne, ze mozeszsie podobac jezeli masz ladne rysy twarzy powinnac celebrowac to co masz, probowac podkreslic piekno, ale niekoniecznie przy uyciu tapety i farby do wlosow raczej dodac delikatne akcenty sporo jest amatorow takiego typu urody

dzięki. no właśnie podobno oryginalny i dlatego mam obiekcje. chciałam się przefarbować na blond ale mi nie wychodzi a boję się kombinować i rozjaśniać.

Ładnie to wygląda, ja też całe życie jestem blada - mogę całe wakacje leżeć na słońcu a i tak wyglądam prawie bez zmian :) Jako nastolatka uwielbiałam mieć rude włosy chociaż dużo osób mi mówiło że do tak bladej cery powinnam się na inny kolor zrobić żeby jakoś to tymi włosami zatuszować - ja akurat lubiłam się tak wyróżniać :) Teraz w sumie trochę mi brakuje rudych włosów ale już nie mam takiego parcia na wyróżnianie się więc mam uniwersalny blond :P

Aha co do farbowania to uważaj bo inny kolor może Ci po prostu nie pasować - mi jest np po prostu brzydko w czarnych. Jak już chcesz się w to bawić ale nie wychodzi to idź do fryzjerki bo możesz zniszczyć bardzo włosy. Nie uważam że to grzech śmiertelny - jeśli ona na prawdę źle się czuje że swoimi włosami to nie ważne jak zajebiste one są dla nas, to ona powinna czuć się dobrze :P

Stereotyp? Wiesz no kiedyś ciągle ktoś komentował mój wygląd - pozytywnie lub nie - w każdym razie moje włosy były ciągle omawiane, oceniane, nawet dostawałam nieproszone rady jaki kolor "powinnam" sobie zrobić... teraz nikt mi doopy nie truje a mi blond normalnie odpowiada - jest to kolor uniwersalny :P

Nie farbuj się na blond, masz cudowne włosy i typ urody! Moja siostra też jak była młodsza miała takie rude włosy, zaczęła rozjaśniać, wyglądała komicznie, przez to rozjaśnianie ton włosów jej się zmienił i w ogóle teraz żałuje, bo chciałaby mieć swoje "stare" rude włosy. A pozatym rozjasnianie strasznie niszczy włosy.:O

Gość bumtarara bum bum
a mi sie nie podobasz po prostu. brzydkie rysy twarzy. i w ogole rudy jest brzydki.

obiektywnie brzydka nie jesteś ,ale mnie osobiscie się nie podobasz. wole inny typ urody

Gość jkdka
fajna laska jestes co ty gadasz lubie takie

to zależy od gustu ;) mi np podoba sie nicole scherzinger i bardziej mi sie taki typ podoba. oczywiście ja jestem dziewczyną to może się nie znam ,ale bardziej mi sie podobaja brunetki mimo ,że jestem blondynką ;)

choć blondynki niektore też są ładne. np sasha strunin , izabela scorupco, czy ksiązkiewicz ale rude to nie. ewentualnie ta roksana roguś co gra w detektywach ,ale rzadko sa takie ładne rude

no w sumie tak np z facetów to podobali mi się zawsze blondyni ,a tak sie składało ,że prawie kążdy mój facet jest brunetem i to często ciemnym ;)