Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiety to fleje

Kobiety, która zakładają bluzkę na ramiaczkąch a nie ogoliły pach to fleje?

Polecane posty

Gość Kobiety to fleje

To polski standard. Kobieta ma bluzkę na ramiączkach, a pachy nieogolone, nawet przez tydzień :O

Gość bo takie są polskie kobiety
:(

Gość bleeeeee bleee
bleeee

Gość O rany no zgadzam się
Jak widzę FACETA który nie ogolił pach tez mi się chce żygać! Skoro się nie goli to pewnie też nie używa dezodorantu... Wiem więc jak się czujesz :(

"Skoro się nie goli to pewnie też nie używa dezodorantu..." Mój facet się nie goli bo uważa to za pedalskie, raz go kiedyś namówiłam i później ciągle marudził że mu wstyd, że czuje się jak ciota, że go to wkurza... używa antyperspirantów i dba o higienę. Przyzwyczaiłam się do tego widoku bo pod względem zapachu czy coś nie widzę różnicy p.s. ja gole pachy często bo nawet milimetrowe włoski mnie osobiście drażnią już z samego odczucia

No to musi tych niezdrowych piskanych używać, bo taki z kulką już nie przejdzie ;) Już mi sięraz zdarzyło zwiewaz z łóżka facetowi bo miał krzaki po pachą, ale co kto lubi, łoniaki rosną w wielu miejscach widać Nie lubię facetów z nieogolonymi pachami - dodatkowo się panowie pocą i śmierdzą (choćby butelkę dezodorantu użyli). NA treningach w bractwie rycerskim wywalaliśmy delikwentów którzy pach nie golili i nie dezodorantowali się, bo się ćwiczyć w zapachu nie dało :) A to mało ciotowaty sport, walka mieczem dwuręcznym

Panie golą pachy i używają dezodorantu a po treningu prysznic ;) Poza tym byłam jedyną kobietą, 3 inne były w sekcji tanecznej

No psika antyperspirant :) Miał kiedyś kulkę to włosy smarował a nie pachy więc żadne działanie ;) Ale działa mu ten antyperspirant, nie śmierdzi jakoś specjalnie, chyba że wiadomo duży wysiłek, ogromny upał czy coś, ale w tedy to nawet ja pomimo ogolonych pach i psikacza się spocę - zdrowy czy nie - ja pachy gole a też psikam nie smaruje bo wole :) A co do pedalstwa to nie moje zdanie więc nie dyskutuje - on tylko ma takie zdanie w tym temacie że "ciotą nie jest - nie będzie się golił jak panienka" :P

Gość Kobiety to fleje
Moje koleżanki tak robią, była też tak robiła, dlatego jest byłą

O kolo... przypomniała mi się katechetka z podstawówki. Kij z tym że miała krzaki na 10cm pod pachą i miała koło 40tki. Ona miała owłosione nogi (nosiła rajstopy przezroczyte praktycznie) na kolejne kilka cm plus na klatce piersiowej pojedyncze włoski ;p Nosiła krótką spódnicę (do kolan - jak na tamte czasy i miejsce pracy to była krótka) i często pod marynarką własnie bluzkę koronkową na ramiączkach :D To byłaby kobita dla ciebie!

Gość fleje z was są zwykłe
nie dbacie o siebie

Gość na kafe same takie fleje

Gość to brak kulltury totalny
jest