Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkdjwkafjkeawjfkelfkl

ZNIECZULENIE U DENTYSTKI NIE DZIALALO... WINA OKRESU?

Polecane posty

mialam 6 zebow do zrobienia - 3 na dole i 3 na gorze. na 1 wizycie mialam 2 zeby na gorze - przy borowaniu w drugim zaczelo mnie bolec, czyli znieczulenie puszczalo. dodala mi. na drugiej wizycie kolejny zab na gorze - juz spokoj, jedna dawka wystarczyla. a na trzeciej zabrala sie za zeba na dole... porazka - dawala mi 5 razy znieczulenie i po prostu jak dochodzila do nerwow to mnie to NAPIERDALALO! dzien wczesniej dostalam okres, ogolnie zle sie czulam... moze to byc przyczyna, ze znieczulenie nei dzialalo? nie dalam sobie zrobic - zalozyla mi fleczera. jutro (a raczej dzisiaj) znowu ide i ma mi zrobic 2 zeby na dole, a tego z fleczerem w sobote... boje sie, ze znowu bedzie tak samo. narkoza raczej odpada...

Gość ojojojo
wydaje mi sie ze moglas miec rope i dlatego znieczulenie nie zadzialalo, mialam tak przy wyrywaniu 8

Może być że to od miesiączki. Nie znam się ale pamiętam że mnie dentystka pytała zawsze (bez znieczulenia nie dam się ruszyć) czy nie mam akurat i jeśli miałam to odsyłała do domu i miałam przyjść po

nie, ropy nie mialam... dentystka mi go rozwiercila do nerwow - mam wielka dziure, wiec raczej by mi powiedziala, jutro zapytam. zreszta jutro bede robic z drugiej strony... a okres neistety dalej mam, a nie moge przelozyc wizyty ;/

Gość mnie zawsze boli
mimo znieczulenia. nie wiem dlaczego :(