Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdumiona na maxa

To jest dopiero efekt

Polecane posty

hej ja schudłam 27kg :) widac efekty :) nie mam niedowagi jakby kto pytał !!

Gość ja schudłam 20 kilo
ścięłam włosy i przefarbowałam z kasztanowych na blond, powiem wam, że nawet mam problemy na poczcie czasem z odbiorem poleconych, choć teraz już mnie babeczki pzonają, ale muszę zmienić dokumenty, bo ja i zdjęcia w nich, to dwie zupełnie inne osoby. Dodam też, że samoocena skoczyła mi mocno, czuje się zdrowa i atrakcyjna od półtora roku, wcześniej byłam starą grubą babą, choć mam dopiero 32 lata :)

ja swojego czasu też sporo paliłam ale od 13 lat,nie wiem co to papieros :) dzięki za to... bo byłam chuda jak patyk i miałam cerę jakbym była 2 razy starsza...masakra,więc współczuję ci że palisz

Gość ano i tak
Dzięki :) Próbuję rzucić ale to jest tak jak z obżeraniem się. Potrzeba silnej woli, żeby nie zeżreć, potrzeba silnej woli, żeby nie zapalić. Gratuluję :) Skoro masz silną wolę to jaki problem? Zdrowe nawyki, dieta, sport i wszystko pod kontrolą ;)

wiecie...ja przed odchudzaniem też byłam wiecznie ospała i w ciągłej depresji :( i było coraz gorzej bo stres zajadałam ciężkim żarciem...błędne koło.Teraz jest o niebo lepiej :)

ja mysle ze to jest sciema,poniewaz zawsze zostaje skora,i mimo operacji plastycznej nie da sie tak wymodelowac ciala.

Gość ano i tak
pozazdrościć :) Na efekty niestety trzeba poczekać. Ta babka z linku też musiała poczekać parę latek. Ale opłaciło się. A więc... nic jak tylko brać przykład. No chyba, że zmniejszyła sobie żołądek. To daje efekt ale nie ma nic wspólnego z silną wolą. Mi jej brakuje dlatego kurzę. Stres? No to papieros. No i te nogi? Dlaczego ona takie chude nóżki ma skoro miała takie kolosy? Mi nie ubyło z nóg nic a nic. Zewsząd wychudłam ale z łydek ani grama... Dziwne ;) Ale daję wiarę bom naiwna :D

nie wazne czy sybko czy wolno.Skora zostaje i mimo plastyki brzucha zostaja faldki gdzie indziej,tymbardziej ze ta tusza byla ogromna.

bardzo mądrze :) podziwiam tych co nie pakują się w jakieś dziwne diety albo faszerują lekami czy suplementami...chociaż może jak ktoś ma dużą nadwagę to może musi się wspomagać dodatkowo

ja schudlem 50 kg w ciagu 8 miesiecy,bez cwiczen.Skora niestety zostala.

Gość ano i tak
Uda, brzuch-też pięknie zeszło. Ale łydki ni hu hu. Dlatego trochę się dziwię, że ta pani ma takie. To niesprawiedliwe :O

jeśli są tu jakieś 40-latki- napiszcie co robiłyście żeby poprawić wygląd skóry po odchudzaniu? póki co traktuje się balsamem kawowym,jest jakby gładziej i delikatniej :)

to nie prawda że skóra zostaje, jak się ćwiczy i chudnie z głową , to po prostu nie ma jej nadmiaru, trzeba tylko zadbać odpowiednimi środkami i oczywiście ćwiczeniami, chyba ze ktoś miał duże rozstępy ale i one się zmniejszają, choć już skóra nie jest taka gładka, ale nie wisi, skąd ludzie mają takie wyobrażenia to nie wiem

ja raczej chudnę równomiernie ale biust mi schudł co mnie najbardziej martwi,na szczęście nie miałam zbyt dużego więc nic nie wisi :)

bo brakuje może cierpliwości i każdy chciałby jak najszybciej widzieć efekty,wtedy wspomaga się różnymi środkami byle poprawić sobie samoocenę bo to może szybciej skutkuje....jednak co z tego skoro z prędkością światła kilosy wracają :(

romantyczka gowno wiesz,ogladnij program na tlc o klinice otylosci,dowiesz sie prawdy.

a ja wierze tej babce, wiem ze swojego przykładu, a co do nóg, to ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia min. 40 nim 3 razy w tygodniu, najlepiej intensywne,

bzydalek,*** , przypominasz mi takiego "trola" który wchodzi na forum aby innych obrażać, nie będe z tobą dyskutować , bo wiem jak "trole" reagują na argumenty, wiec po prostu jak dla mnie ciebie nie ma na tym forum